Program događanja

Klub mladih Split obilježava tjedan volontiranjem, pričama srca i karaokama

Volonteri

U programu Kluba mladih Split ovog će se tjedna naći predstavljanje kvalitetnih volonterskih projekata, predavanje Asje Kuzmanić te još jedna zabava uz karaoke.

Klub mladih Split pripremio je raznolike aktivnosti za ovaj tjedan. 

U srijedu, 7. veljače, u 18:30 organizira nastavak predstavljanja neprofitnih organizacija i organizatora volontiranja u Splitu i njihovih kvalitetnih volonterskih programa. Svoje programe predstavit će Liga za prevenciju ovisnosti i udruga Bijeli krug Hrvatske. Pridružiti se mogu svi zainteresirani za doprinos razvoju zajednice u kojoj žive.

Za četvrtak, 8. veljače, u 18:30 zakazano je još jedno otvoreno predavanje koje će voditi Asja Kuzmanić, integrativna terapeutkinja i učiteljica asistentica u Centru za integrativni razvoj. Bit će govora o iluzijama srca, ranjivostima, očekivanjima i ovisnostima, ali i zdravoj povezanosti i ljubavi, bez obzira jeste li ste u partnerstvu ili ne.

U petak, 9. veljače, u 20 sati započinje Karaoke party u Caffe baru Dreamers na adresi Ruđera Boškovića 15. Klub mladih Split ponukan općom euforijom izazvanom prošlim karaokama organizira još jedne te garantira dobru zabavu i upalu grla dan poslije. Prijave nisu potrebne.

Članak je objavljen u sklopu projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće. Projekt provodi udruga Studentski informativni kutak, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Start Up udruga - postani dio tima

Prijavi se i stekni vrijedna znanja i iskustva!

Start-Up udruga prima nove članove i volontere

Start-Up udruga raspisala je natječaj za uključivanje studenata u kreiranje i provedbu projekata, a svi zainteresirani mogu se prijaviti slanjem životopisa najkasnije do 5. listopada!                               

Volonteri

Volontiranje na sportsko-kulturnoj manifestaciji

Organizatori Kampusijade u potrazi su za volonterima

Organizatori Kampusijade pozivaju studente željne novih iskustava da se do 20. ožujka prijave na natječaj za volontere te sudjeluju u organizaciji ove kulturno-sportske manifestacije.

Volontiranje 2

Regrutacija volontera

I zagrebački ogranak ESN-a prima nove članove u svojih 6 timova

Do 7. rujna zaprimaju se prijave za volontiranje u jednom od 6 timova zagrebačkog ogranka ESN-a. Ako niste sigurni trebate li se prijaviti, ne propustite infoprezentaciju 3. rujna.

Ljeto s Klubom mladih

Međunarodni dan mladih

Splitsko slavlje mladosti, kreativnosti i aktivizma

Proslavite Međunarodni dan mladih s Klubom mladih Split. Donosimo vam popis nadolazećih događanja.

Santorini

Global Citizen

Make a move: Ljeto ti ne mora biti dosadno!

Studiraš i žao ti je što nemaš više vremena koje možeš iskoristiti za putovanja i volontiranje?