LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Program događanja

Klub mladih Split obilježava tjedan volontiranjem, pričama srca i karaokama

U programu Kluba mladih Split ovog će se tjedna naći predstavljanje kvalitetnih volonterskih projekata, predavanje Asje Kuzmanić te još jedna zabava uz karaoke.

U programu Kluba mladih Split ovog će se tjedna naći predstavljanje kvalitetnih volonterskih projekata, predavanje Asje Kuzmanić te još jedna zabava uz karaoke.

Klub mladih Split pripremio je raznolike aktivnosti za ovaj tjedan. 

U srijedu, 7. veljače, u 18:30 organizira nastavak predstavljanja neprofitnih organizacija i organizatora volontiranja u Splitu i njihovih kvalitetnih volonterskih programa. Svoje programe predstavit će Liga za prevenciju ovisnosti i udruga Bijeli krug Hrvatske. Pridružiti se mogu svi zainteresirani za doprinos razvoju zajednice u kojoj žive.

Za četvrtak, 8. veljače, u 18:30 zakazano je još jedno otvoreno predavanje koje će voditi Asja Kuzmanić, integrativna terapeutkinja i učiteljica asistentica u Centru za integrativni razvoj. Bit će govora o iluzijama srca, ranjivostima, očekivanjima i ovisnostima, ali i zdravoj povezanosti i ljubavi, bez obzira jeste li ste u partnerstvu ili ne.

U petak, 9. veljače, u 20 sati započinje Karaoke party u Caffe baru Dreamers na adresi Ruđera Boškovića 15. Klub mladih Split ponukan općom euforijom izazvanom prošlim karaokama organizira još jedne te garantira dobru zabavu i upalu grla dan poslije. Prijave nisu potrebne.

Članak je objavljen u sklopu projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće. Projekt provodi udruga Studentski informativni kutak, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTO: PINTEREST