Program događanja

Klub mladih Split obilježava tjedan volontiranjem, pričama srca i karaokama

Volonteri

U programu Kluba mladih Split ovog će se tjedna naći predstavljanje kvalitetnih volonterskih projekata, predavanje Asje Kuzmanić te još jedna zabava uz karaoke.

Klub mladih Split pripremio je raznolike aktivnosti za ovaj tjedan. 

U srijedu, 7. veljače, u 18:30 organizira nastavak predstavljanja neprofitnih organizacija i organizatora volontiranja u Splitu i njihovih kvalitetnih volonterskih programa. Svoje programe predstavit će Liga za prevenciju ovisnosti i udruga Bijeli krug Hrvatske. Pridružiti se mogu svi zainteresirani za doprinos razvoju zajednice u kojoj žive.

Za četvrtak, 8. veljače, u 18:30 zakazano je još jedno otvoreno predavanje koje će voditi Asja Kuzmanić, integrativna terapeutkinja i učiteljica asistentica u Centru za integrativni razvoj. Bit će govora o iluzijama srca, ranjivostima, očekivanjima i ovisnostima, ali i zdravoj povezanosti i ljubavi, bez obzira jeste li ste u partnerstvu ili ne.

U petak, 9. veljače, u 20 sati započinje Karaoke party u Caffe baru Dreamers na adresi Ruđera Boškovića 15. Klub mladih Split ponukan općom euforijom izazvanom prošlim karaokama organizira još jedne te garantira dobru zabavu i upalu grla dan poslije. Prijave nisu potrebne.

Članak je objavljen u sklopu projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće. Projekt provodi udruga Studentski informativni kutak, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Znanstveni kutak

Klub mladih Split

3. izdanje Znanstvenog kutka na temu "Kako organizirati Festival znanosti"

Tema 3. izdanja Znanstvenog kuta je „Na valovima svjetlosti u budućnost ili Kako organizirati Festival znanosti?“

Splitska riva III

Klub mladih Split

Besplatni tečaj hrvatskog jezika za mlade strance!

Svi zainteresirani mladi stranci koji trenutno žive u Splitu, sada mogu učiti ne samo hrvatski jezik, već i o hrvatskoj kulturi i običajima!

Studenti i volontiranje

Europska volonterska služba

Potpuno pokriveni troškovi i džeparac za volontiranje u Rumunjskoj

Do 17. prosinca mladi koji žele razviti svoje kritičko mišljenje mogu se prijaviti za volontiranje u Rumunjskoj gdje će pomagati djeci, a svi će im troškovi biti pokriveni.

https://www.flickr.com/photos/creativehunger/6012686233/in/photolist-aajA92-d5Cf75-o59Keo-d5CeA3-7J4k3j-7J4maW-d48Leq-oZ7fha-d5BKgj-mP69GT-nQQ7D3-d5BMg1-4cWcgk-dNddFs-4cVY3c-d5CeJ9-9Zsiy1-R16gS3-RgNoHm-d5C5MU-d5CfUY-Si6WPH-d5BKZS-d5BNgG-d5C3bA-pZ4LcP-4jXtec-7HZqfg-d5BPoh-9xW3n3-SXuPFG-akNpWu-d5Ch2A-SZJdLG-SZEQr3-Sgvsd9-a1TdMo-9xW3wd-RSHNS4-9xT4pk-9xT4mT-6gBR5Y-S8HSsv-em5grN-dcbb9w-qZSpjo-oBVR35-ndM2wC-nTru4v-d5BMry

Spoj ugodnog i korisnog

Platforma HR traži ljubitelje plesa za volontiranje

Plesni studio Tala traži volontere za 18. Platforma HR koji će okupiti koreografe iz cijele Europe u razdoblju od 11. do 15. travnja.

Šetnja ulicom

Klub mladih Split

Žene koje obogaćuju Split održat će motivacijske govore za "Splitski cvit"

Đordana Barbarić, Maja Fredotović, Bruna Bajić i Milena Mratinić u Klubu mladih Split gostuju na posebnom izdanju motivacijskih govora "Budi promjena koju želiš vidit u Splitu!"