Program događanja

Klub mladih Split obilježava tjedan volontiranjem, pričama srca i karaokama

Volonteri

U programu Kluba mladih Split ovog će se tjedna naći predstavljanje kvalitetnih volonterskih projekata, predavanje Asje Kuzmanić te još jedna zabava uz karaoke.

Klub mladih Split pripremio je raznolike aktivnosti za ovaj tjedan. 

U srijedu, 7. veljače, u 18:30 organizira nastavak predstavljanja neprofitnih organizacija i organizatora volontiranja u Splitu i njihovih kvalitetnih volonterskih programa. Svoje programe predstavit će Liga za prevenciju ovisnosti i udruga Bijeli krug Hrvatske. Pridružiti se mogu svi zainteresirani za doprinos razvoju zajednice u kojoj žive.

Za četvrtak, 8. veljače, u 18:30 zakazano je još jedno otvoreno predavanje koje će voditi Asja Kuzmanić, integrativna terapeutkinja i učiteljica asistentica u Centru za integrativni razvoj. Bit će govora o iluzijama srca, ranjivostima, očekivanjima i ovisnostima, ali i zdravoj povezanosti i ljubavi, bez obzira jeste li ste u partnerstvu ili ne.

U petak, 9. veljače, u 20 sati započinje Karaoke party u Caffe baru Dreamers na adresi Ruđera Boškovića 15. Klub mladih Split ponukan općom euforijom izazvanom prošlim karaokama organizira još jedne te garantira dobru zabavu i upalu grla dan poslije. Prijave nisu potrebne.

Članak je objavljen u sklopu projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće. Projekt provodi udruga Studentski informativni kutak, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

regrutacija Studentski.hr

Regrutacija članova

Osiguraj blistavu budućnost, Studentski.hr tebe traži!

Brojni timovi najvećeg studentskog portala u Hrvatskoj i ove jeseni otvaraju svoja vrata svima željnima prakse i novih iskustava. Do 15. listopada pronađi svoj novi tim, prijavi se i postani dijelom naše brojne obitelji kojoj smijeha i zabave nikad ne nedostaje.

zaštita prirode1

Poziv za volontere

Otvorena volonterska mjesta za zaštitu prirode na Malti, troškovi potpuno pokriveni

Strastveno te zanima ekologija i smatraš da je nužno promicati važnosti očuvanja okoliša i biološke raznolikosti, no nisi siguran u kojem pravcu krenuti i kako ostvariti svoje ciljeve? Onda bi za tebe ovo mogao biti doista primamljiv poziv, jer sudjelovanjem u ovom volonterskom projektu usmjerenom na zaštitu prirodnih životinjskih staništa možeš učiniti upravo to.

Božićni party zadarskih studenata_cover

Svi Zadrani sa zagrebačkom adresom i njihovi prijatelji pozvani su na

Božićni party Kluba zadarskih studenata

U četvrtak,19. prosinca, druženje će po starom običaju početi u predvečernjim satima u Klubu na Britancu gdje će se svi članovi i prijatelji okupiti na prigodnom domjenku. Zabava se nastavlja do ranih jutarnjih sati u zagrebačkom Maraschino baru u centru grada uz koncert zadarske legende Zorana Jelenkovića te karaoke party.

Izložba startup ideja

Javno predstavljanje

Neuobičajen događaj u Splitu – izložba „startup" ideja

Javno predstavljanje „startup" ideja održava se kako bi zainteresirani za poduzetništvo pronašli inspiraciju za pokretanje vlastitog projekta. Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava.

Klub mladih Split

Predavanja i radionice

Edukativni predblagdanski program u Klubu mladih Split

Predavanje o volonterskoj misiji, radionica pokretanja i vođenja zadruge tek su dio bogatog programa koji vas ovog tjedna očekuje u prostorijama Kluba mladih Split.