Program događanja

Klub mladih Split obilježava tjedan volontiranjem, pričama srca i karaokama

Volonteri

U programu Kluba mladih Split ovog će se tjedna naći predstavljanje kvalitetnih volonterskih projekata, predavanje Asje Kuzmanić te još jedna zabava uz karaoke.

Klub mladih Split pripremio je raznolike aktivnosti za ovaj tjedan. 

U srijedu, 7. veljače, u 18:30 organizira nastavak predstavljanja neprofitnih organizacija i organizatora volontiranja u Splitu i njihovih kvalitetnih volonterskih programa. Svoje programe predstavit će Liga za prevenciju ovisnosti i udruga Bijeli krug Hrvatske. Pridružiti se mogu svi zainteresirani za doprinos razvoju zajednice u kojoj žive.

Za četvrtak, 8. veljače, u 18:30 zakazano je još jedno otvoreno predavanje koje će voditi Asja Kuzmanić, integrativna terapeutkinja i učiteljica asistentica u Centru za integrativni razvoj. Bit će govora o iluzijama srca, ranjivostima, očekivanjima i ovisnostima, ali i zdravoj povezanosti i ljubavi, bez obzira jeste li ste u partnerstvu ili ne.

U petak, 9. veljače, u 20 sati započinje Karaoke party u Caffe baru Dreamers na adresi Ruđera Boškovića 15. Klub mladih Split ponukan općom euforijom izazvanom prošlim karaokama organizira još jedne te garantira dobru zabavu i upalu grla dan poslije. Prijave nisu potrebne.

Komentari na članak

Vezani članci

FOTO

Pozitivna priča – Dora Vukušić

INTERVJU: Volonterka Dora svakodnevno pokazuje ljepotu pomaganja drugima

Kako nam se bliži blagdansko razdoblje, mnogi će ga iskoristiti za pomaganje bližnjima i potrebitima. No, mnogo je onih koji cijele godine rade upravo to, nesebično volontiraju i daju najbolje od sebe kako bi drugima uljepšali dan. Jedna od takvih pozitivki je i Dura Vukušić, s kojom smo popričali.

Međunarodni dan volontera - VUŠ

Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku

Predstavljanje udruga za Međunarodni dan volontera

Sudionici će se moći upoznati s aktivnostima, projektima i mogućnostima uključenja u budući rad udruga.

Predavanje "Ljudske žrtve" u KMS

Ciklus predavanja „Tragovima prošlosti“

Sagledavanje mračnih tema iz prošlosti u Klubu mladih Split

– Sagledat ćemo aspekte jedne od tamnijih tema u ljudskoj prošlosti – žrtvovanja ljudi. – ističe Luka Baričić.

https://www.flickr.com/photos/creativehunger/6012686233/in/photolist-aajA92-d5Cf75-o59Keo-d5CeA3-7J4k3j-7J4maW-d48Leq-oZ7fha-d5BKgj-mP69GT-nQQ7D3-d5BMg1-4cWcgk-dNddFs-4cVY3c-d5CeJ9-9Zsiy1-R16gS3-RgNoHm-d5C5MU-d5CfUY-Si6WPH-d5BKZS-d5BNgG-d5C3bA-pZ4LcP-4jXtec-7HZqfg-d5BPoh-9xW3n3-SXuPFG-akNpWu-d5Ch2A-SZJdLG-SZEQr3-Sgvsd9-a1TdMo-9xW3wd-RSHNS4-9xT4pk-9xT4mT-6gBR5Y-S8HSsv-em5grN-dcbb9w-qZSpjo-oBVR35-ndM2wC-nTru4v-d5BMry

Spoj ugodnog i korisnog

Platforma HR traži ljubitelje plesa za volontiranje

Plesni studio Tala traži volontere za 18. Platforma HR koji će okupiti koreografe iz cijele Europe u razdoblju od 11. do 15. travnja.

Elektronska produkcija

Svijet DJ-eva

Klub mladih Split organizira školu produkcije elektronske glazbe

Škola produkcije elektronske glazbe održavat će se od lipnja do srpnja u Klubu mladih Split. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 28. svibnja.