LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ŠRC Korana

Karlovački dani piva: Očekuju vas Vuco, Dubioza kolektiv, Hladno pivo, Thompson, Rozga...

Znamo i da je Karlovac dom istoimena piva, a znamo da postoje i Karlovački dani piva koji slave ovo mitsko piće uz glazbu.

Znamo i da je Karlovac dom istoimena piva, a znamo da postoje i Karlovački dani piva koji slave ovo mitsko piće uz glazbu.

Karlovac je grad na četiri rijeke, kao što su nam odavno razjasnili kawasakijevci.

Znamo i da je Karlovac dom istoimena piva, a znamo da postoje i Karlovački dani piva koji slave ovo mitsko piće uz glazbu.

Ovogodišnji dani piva, 28. po redu, održat će se 22. - 31. kolovoza kod Športsko-rekreativnog centra Korana.

Festival će ove godine doživjeti značajne promjene. 

Nema šatora Karlovačkog i Obrtničkog sajma, ali će biti četiri pozornice na kojima će se istovremeno odvijati program. Osim glavne, bit će postavljena pozornica na kojoj će nastupati klape i tamburaši, zatim rock&urban pozornica te dječja pozornica, a bit će i velikih promjena u samoj organizaciji prostora, prenosi Karlovački tjednik.

Ulaz na manifestaciju bit će samo jedan, a ondje gdje je nekad stajao šator Karlovačkog bit će veliki zabavni park ‒ šuška se najveći u Hrvatskoj.

Nepce će zasladiti jedan od četiri karlovačka restorana, a svaki će nuditi karlovačka autohtona jela. 

''Osigurat ćemo ponudu 15-ak različitih brendova iz kompanije Heineken koji inače nisu dostupni u Hrvatskoj i to će biti prilika da hrvatski ljubitelji piva kušaju nešto novo. Također, naši stručnjaci održat će edukativne degustacije piva u sklopu kojih će posjetitelji moći naučiti nešto više o kulturi piva. Nadalje, kao odgovorna kompanija nastavit ćemo promicati odgovorno konzumiranje kroz aktivnost “Ja sam 18+“, a organizirat ćemo i besplatan prijevoz za posjetitelje Dana piva'', rekla je predsjednica Uprave Branka Slaveski.

Glazbeni program će program 22. kolovoza otvoriti Maja Šuput, a sljedeći dan glavnu pozornicu zauzet će Vuco. Dana 24. kolovoza publiku će razgaliti Dubioza kolektiv, a sljedećih nekoliko dana imat ćete priliku čuti i Klapu Intrade, Hladno pivo, Thompsona, Massima, Joleta, Ivana Zaka i Jelenu Rozgu.

Potpuni raspored možete vidjeti na službenoj stranici. Besplatni autobusi osigurani su za stanovnike Ozlja i Duge Rese.

FOTO: OKKZ.HR