„Biciklopopravljaonica“ u Info zoni

Besplatno uklonite kvar na biciklu

Još jedna "Biciklopopravljaonica"

- Biciklopopravljaonica je više od servisa, to je priča o druženju, razmjeni znanja i poticanju bicikliranja kao zdravog i održivog prijevoza. - ističe jedan od organizatora

U subotu, 6. veljače se u splitskoj Info zoni održava četvrta Biciklopopravljaonica. Od 12:30 do 16:30 svi zainteresirani mogu besplatno ukloniti kvarove na svom biciklu, zamijeniti djelove koje će donijeti sa sobom, učiniti bicikl funkcionalnijim i sigurnijim. Podučit će ih se kako sami mogu održavati svoje omiljeno prijevozno sredstvo.

- U biciklopopravljaonici se bicikl ne ostavlja na popravku, nego se uz volontere uči kako otkloniti kvar. Biciklopopravljaonica je više od servisa, to je priča o druženju, razmjeni znanja i poticanju bicikliranja kao zdravog i održivog prijevoza. - zaključuje Ivan Rako iz udruge Permakultura Dalmacija, organizatora ove radionice.

Napominjemo da je otvorena mogućnost priključivanja volonterskom timu Biciklopopravljaonice.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Održan korizmeni susret mladih grada Splita

Hrvatsko Nadzemlje Split

VIDEO: Održan korizmeni susret mladih grada Splita

Ovog mjeseca na temu vjere i grijeha Hrvatsko Nadzemlje je snimilo dubok i poučan film koji na ozbiljan način, prepun simbolike, želi pokazati stvarnost grijeha i grešnog stanja.

"Stripaški kružok"

„Stripaški kružok”

Ljubitelji stripa ne žele propustiti ovaj događaj

Novi „Stripaški kružok” održat će se u petak u Info zoni. Zaljubljenici u strip imaju priliku razgovarati s trenutno najaktivnijim spisateljem hrvatske strip kritike.

LEGO službena trgovina

Još jedna službena LEGO trgovina u Hrvatskoj

Split dobiva svoj prvu LEGO specijaliziranu trgovinu

Nakon uspjeha u Zagrebu, LEGO Certified Store širi se po Hrvatskoj. Od listopada će strast za kockicama moći utažiti i Splićani.

Odbojka na pijesku

Aktivni odmor

Ovoga ljeta u Splitu besplatno igrajte odbojku na pijesku

Ako ste student Sveučilišta u Splitu, ne propustite ovu izvrsnu priliku za uživanje u sportu.

Slušajte o Glembajevima i pripremite se za državnu maturu

Književni klub Irene Delonge Nešić

Slušajte o Glembajevima i pripremite se za državnu maturu

Novo druženje Književnog kluba u Info zoni će se održati u utorak, 16. veljače. Tema večeri je još jedan naslov s državne mature.