Radionica

Jim Tamm na ZŠEM-u otkriva što možemo naučiti od kokoši

Pile u letu

U današnje vrijeme suradnički odnosi mogu definirati karijeru pojedinca, a o njima će slušati svi oni koji žele unaprijediti svoje ili poslovanje tvrtke u kojoj rade.

Impresivan i zanimljiv govornik Jim Tamm dolazi u Zagreb 23. ožujka 2018. godine i na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta održat će radionicu na temu Creating Radical Collaboration. Događaj organizira Institut Educa u suradnji sa BHV Education i ZŠEM-om.

Postoje Ted Talks koje dugo pamtimo i nakon kojih se osjećamo kao da smo upravo učinili nešto dobro za sebe. Takav je i TEDX Talk Santa Cruz Jima Tamma koji priča o suradnji i o tome što možemo naučiti od kokoši, kako reagiramo i koji su naši samoobrambeni mehanizmi kad se osjetimo napadnuto. On je autor Radical Collaboration® metode, bivši sudac i stručnjak za izgradnju suradničkog okruženja na radnom mjestu s 40 godina iskustva u rješavanju sukoba. Trenutno je profesor na Međunarodnom menadžerskom programu Stockholmske škole za ekonomiju, dio je Upravnog programa za upravljanje pri NASA-i te Leadership Akademije kalifornijskog sveučilišta u Santa Cruzu i Wallenberg instituta u Švedskoj. Njegova baza klijenata raspona je od Ujedinjenih naroda, NASA-e, Toyote, Boeinga, vojske i mornarice SAD-a do financijskih institucija i farmaceutskih kompanija.

Zašto Radical Collaboration®?

U današnje vrijeme suradnički odnosi mogu definirati karijeru pojedinca. S druge strane, organizacije uspijevaju ili propadaju ovisno o razini suradničkih vještina svojih zaposlenika. Pilot-projekt koji su sufinancirali država Kalifornija i fondacija Hewlett dramatično je poboljšao suradničku učinkovitost gotovo 100 organizacija. Povjerenje se popravilo za 50%, a mjerljivi sukobi smanjili su se za 70% te su na taj način ušteđene ogromne količine novca i vremena.

Danas je sve veći izazov izabrati ono što donosi mjerljive rezultate koji se mogu sustavno pratiti u svakoj organizaciji, a na tržištu je prisutno dosta alata koje se koriste pri upravljanju timovima i na povećanju produktivnosti unutar svojih tvrtki. Radical Collaboration® metoda je izgradnje i održavanja dugotrajnih produktivnih odnosa uz povećanje sposobnosti pregovaranja i zastupanja vlastitih interesa u svakodnevnim okolnostima kao i u sukobima koju koriste najpoznatije svjetske kompanije, a čije jedinstvene tehnike imate priliku naučiti na radionici.

Radionica je namijenjena svima koji žele unaprijediti svoje ili poslovanje tvrtke u kojoj rade, ostvariti osobni rast, izgraditi se u uspješnog vođu, a od interesa će biti svakom HR menadžeru, direktoru, psihologu, poslovnom savjetniku.

Komentari na članak

Vezani članci

Rotate the industry

Konferencija na FSB-u

„Rotate the industry”: Velika poslovna imena, simulirani intervju za posao i CV

Najpoznatija imena iz polja ekonomije, prava, strojarstva, informatike i farmacije svoja će znanja pokušati prenijeti sudionicima konferencije koju organiziraju Studentski zbor FSB-a i Rotaract klub Zagreb Centar, a koja će se održati 7. travnja na FSB-u.

Udruga CINAZ vam omogućuje da osvojite poslodavca i dobro se zabavite!

Klub mladih KLOOZ

Udruga CINAZ vam omogućava da osvojite poslodavca i dobro se zabavite!

Ponovno vas očekuje zanimljiv program u udruzi CINAZ. Uz večeri društvenih igara, možete se prijaviti i za radionicu pisanja životopisa.

grad Rijeka1

Revitalizacija riječke industrijske baštine

Pozivaju se studenti za sudjelovanje u izradi prijedloga za obnovu broda „Galeb“ i Palače Šećerane

U sklopu velikog projekta revitalizacije jednih od najpoznatijih simbola riječke industrijske i kulturne baštine, poznatog broda „Galeb“ te Palače Šećerane, pozivaju se svi zainteresirani studenti da sudjelovanjem na međunarodnoj radionici daju svoj doprinos projektu obnove važnih spomenika hrvatske povijesti.

Stripaški kružok Kluba Zona

Aktivnosti Kluba Zona

Stripaški kružok usmjeren na mlade splitske nade

 Josip Špika, Ante Ančić i Karla Drpić Granić govorit će o mogućnostima i prilikama za mlade, ulozi 24-satnog crtanja stripa te strip radionicama i druženjima.

Pula arena

Udruga ZUM

Radionica izrade poslovnih planova "Moj poslovni plan"

Neformalna edukacija održat će se 21.,22. i 23. rujna od 17 do 20 sati u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc.