Predavanje u Sveučilišnom centru Koprivnica

Jesmo li mogli bolje iskoristiti članstvo u EU-u, odgovorit će Zoran Milanović na Sveučilištu Sjever

Milanović na Sveučilištu Sjever

Kroz interaktivno će se predavanje studentima i svim zainteresiranima prenijeti vlastita razmišljanja i osobna viđenja o članstvu Republike Hrvatske u Europskoj uniji.

Bivši predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović gostuje u Sveučilišnom centru Koprivnica gdje će, u dvorani A01, održati predavanje pod nazivom Pet godina članstva u Europskoj uniji: izazovi vanjskoj i unutarnjoj politici Republike Hrvatske. Događaj je zakazan za ponedjeljak, 11. lipnja, u 16:30.

Kroz interaktivno će se predavanje studentima i svim zainteresiranima prenijeti vlastita razmišljanja i osobna viđenja o članstvu Republike Hrvatske u Europskoj uniji. Također, posjetitelji će imati priliku saznati što je Hrvatskoj donijelo članstvo i jesmo li mogli bolje iskoristiti prigodu koja nam je pružena, prijeti li EU-u stvarna podjela na više brzina ako se ne promijeni, može li iskustvo Hrvatske pomoći državama Zapadnog Balkana na njihovu putu prema članstvu u Uniji, kakve su mogućnosti malih i ispodprosječno razvijenih država u integracijama i savezima poput EU-a i NATO-a te kako iz perspektive premijera manje članice EU-e izgleda proces odlučivanja na sastancima Europskog vijeća.

Pored navedenog, Zoran Milanović će se u sklopu predavanja dotaknuti i teme o kontinuiranom iseljavanju i sveprisutnom utjecaju političke elite na ekonomiju i društveni život.

Komentari na članak

Vezani članci

Sajam stipendija 2015. - naslovna

Sajam stipendija u Rijeci i Zagrebu

Predstavljanje Agencije za mobilnost i programe Europske unije na Sajmu stipendija

Agencija će svoje programe i aktivnosti predstaviti na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja koji će se održati 13. listopada 2015. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te 15. listopada 2015. na Sveučilištu u Rijeci.

Splitska riva III

Klub mladih Split

Besplatni tečaj hrvatskog jezika za mlade strance!

Svi zainteresirani mladi stranci koji trenutno žive u Splitu, sada mogu učiti ne samo hrvatski jezik, već i o hrvatskoj kulturi i običajima!

Naslovna

TEA BABIĆ

Djevojčica u kariranom kaputiću

Znaš kako djeca žele kućice za igranje, lego kockice, autiće, tramvajske pruge, plišane medvjediće i lutke. Vjerojatno roditelji češće čuju od svoje djece „Mama, kupi mi autić." nego „Tata, gladna sam." Ona nije bila takva. Ni približno. Ona je bila daleko od uobičajenog pojma djevojčice.

Vizionar 2016

Predavanje u organizaciji eStudenta

Saznaj kako dizajnirati plakat koji je SH&T

Iskusni dvojac Šesnić&Turković svojim zanimljivim izlaganjem motivirat će vas da se počnete baviti osmišljavanjem i izradom plakata bilo koje vrste. Bez obzira na to bavite li se dizajnom ili ste samo zaljubljenik, predavanje je otvoreno za sve zainteresirane studente.

https://www.pexels.com/photo/car-driving-hands-211462/

Maraton karijera na FSB-u

Posjetite predavanje u sklopu Maratona karijera i saznajte kako do posla u Rimac Automobilima!

Sljedeća je postaja Maratona karijera na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, gdje će predavanje održati Miroslav Zrnčević, a svi posjetitelji će također moći saznati kako doći do posla u Rimac Automobilima.