LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijave traju do 24. veljače

Javni natječaj za dodjelu Nagrade Grada Zagreba

Odbor Gradske skupštine za javna priznanja od 1. do 24. veljače 2014. godine raspisuje javni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Grada Zagreba.

Odbor Gradske skupštine za javna priznanja od 1. do 24. veljače 2014. godine raspisuje javni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Grada Zagreba.

Odbor Gradske skupštine za javna priznanja od 1. veljače 2014. godine u dnevnom tisku (Večernjem listu i Jutarnjem listu) raspisuje javni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Grada Zagreba. 

Nagrada se dodjeljuje građanima Grada Zagreba, osobama koje rade na području Grada Zagreba, radnim skupinama, trgovačkim društvima, ustanovama, vjerskim zajednicama, udrugama građana i drugim pravnim osobama za najviše zasluge i postignute rezultate u teorijskom i praktičnom radu u promicanju znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, umjetnosti, sporta, zdravstva, socijalne skrbi i drugih područja društvenog života u Gradu Zagrebu.

Kriteriji za dodjelu Nagrade Grada Zagreba su:

- najbolji rezultati postignuti u teorijskom i praktičnom radu na pojedinom području djelovanja;
- objavljena, prikazana, izložena, izvedena ili na drugi način prezentirana i nagrađena ostvarenja;
- uživanje ugleda uzornog stručnjaka i djelatnika, trgovačkog društva, ustanove, udruge građana i druge pravne osobe.

Rok za podnošenje prijedloga je do 24. veljače 2014. godine  Nepotpuni prijedlozi i prijedlozi podneseni nakon isteka roka neće se razmatrati.

Sadržaj koji prijedlog za Nagradu mora sadržavati te adresu na koju se prijedlozi šalju saznajte ovdje.

FOTO: GRAD ZAGREB