LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za sve kreativce

Iskoristite zadnji dan prijave na Festival kreativnih komunikacija

Danas ističe rok prijave na festival, a u članku provjerite koje su kategorije zastupljene.

Danas ističe rok prijave na festival, a u članku provjerite koje su kategorije zastupljene.

Još samo danas možete se prijaviti na natječaj za sve radove iz područja zvuka, fotografije i glazbe. Radi se o nezavisnom festivalu kreativnih komunikacija koji će se ove godine održati u travnju, a glavni cilj ovog događanja je promicanje kreativnosti kako studenata koji studiraju komunikacije, tako i profesionalaca u komercijalnoj djelatnosti.

Festival u Hrvatskoj postoji od 2010. godine, a ove će se godine održati u sklopu Tjedna dizajna u Zagrebu, i to u kući za ljude i umjetnost Laubi.

Copywriting, ilustracija, web dizajn, fotografija, režija i gluma samo su neke od kategorija za koje se možete prijaviti, a ove se godine prvi put pojavljuju i nove kategorije: velika ideja (autorska djela bez obzira na profesiju autora), slika u pokretu (djela vezana uz video produkciju) te prijava u kategoriju 3D djela.

Prijava prvog rada je besplatna, a svaka sljedeća naplaćuje se 50 kuna. Prikupljeni novac od prijava koristit će se za pokrivanje troškova. Prijavite se na natječaj ili pročitajte nešto više o festivalu.

FOTO: SUDNJI DAN