Natječaj za volontere

Info zona traži suradnike na medijskim projektima

Volonteri Info zone

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za volontiranje na medijskim projektima Info zone. Ona je razvila portal, kontinuirano realizira radijske emisije, ima tiskani magazin, a snimala je i brojne video priloge te televizijsku emisiju za mlade.

Do kraja studenoga otvoren je natječaj Info zone za volontere angažirane na medijskim projektima za mlade. Prilika je to za osobni i profesionalni razvoj u području realizacije internetskog, radijskog, video i tiskanog sadržaja te za doprinos kvalitetnijoj informiranosti mladih. Svi zainteresirani mogu se prijaviti ispunjavanjem prijavnice dostupne na poveznici, bez obzira na prethodno uredničko, novinarsko, fotografsko, snimateljsko, montažersko ili neko drugo iskustvo.

– Novi suradnici dobit će priliku razmjenjivati znanja, koristiti opremu Info zone te doprinositi postojećim medijskim projektima ili realizirati vlastite. U proteklih deset godina Info zona razvila je portal infozona.hr, koji je i danas najpopularniji dalmatinski portal za mlade. Info zona deset godina kontinuirano realizira radijske emisije, realizirala je tiskani magazin, a snimljeni su i brojni videoprilozi te čak i jedna sezona televizijske emisije za mlade. Medijski projekti prilagođavali su svoj koncept, no sadržaj je uvijek kroz razgovore, najave i izvještaje informirao mlade i motivirao ih na aktivno sudjelovanje u društvu te razvoj i iskorištavanje vlastitih potencijala. – navela je Ivana Bartulović iz Info zone.

Zatim je pozvala mlade da iskoriste priliku te volontiranjem doprinesu svojoj većoj zapošljivosti.

Komentari na članak

Vezani članci

Animafest

Poziv svim mladima

Animafest traži volontere

Animafest ove godine traži volontere koji žele naučiti sve o organizaciji festivala, izložbi i koncerata.

https://pixabay.com/en/money-money-tower-coins-euro-2180330/

Financijska podrška

Vlada Mađarske raspisala natječaj za dodjelu stipendija

Zainteresirani kandidati moraju izvršiti online prijavu na mrežnim stranicama mađarske zaklade Tempus do 26. ožujka 2019. godine do 23 sata za semestralni/djelomični studij, cjelokupan studij i istraživački boravak, a za ljetne tečajeve prijave traju do 28. ožujka 2019. godine do 23 sata.

Precizna orijentacija

Svjetsko prvenstvo u preciznoj orijentaciji

Orijentacijski klub Vihor traži volontere

U Zagrebu će se ovog ljeta održati Svjetsko prvenstvo u preciznoj orijentaciji. Organizatori traže volontere kako bi se natjecanje uspješno organiziralo.

Erasmus+ logo

Studentska mobilnost

Osječko sveučilište raspisalo natječaj za Erasmus stipendije

Sveučilište u Osijeku raspisalo je natječaj za dodjelu financijskih potpora u sklopu programa Erasmus. Na natječaj se mogu prijaviti svi redovni i izvanredni studenti, a prijave se primaju do 30. rujna 2015.

EU zastava

Inicijativa Interreg mladi volonteri

Traže se Interreg novinari koji će izvještavati o prekograničnoj suradnji unutar Europske unije

Tijekom volontiranja mladi diljem Europe će biti uključeni u promicanje prekogranične suradnje te u podršku, promicanje i izvještavanje o konkretnim postignućima Interreg programa i projekata.