Natječaj za volontere

Info zona traži suradnike na medijskim projektima

Volonteri Info zone

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za volontiranje na medijskim projektima Info zone. Ona je razvila portal, kontinuirano realizira radijske emisije, ima tiskani magazin, a snimala je i brojne video priloge te televizijsku emisiju za mlade.

Do kraja studenoga otvoren je natječaj Info zone za volontere angažirane na medijskim projektima za mlade. Prilika je to za osobni i profesionalni razvoj u području realizacije internetskog, radijskog, video i tiskanog sadržaja te za doprinos kvalitetnijoj informiranosti mladih. Svi zainteresirani mogu se prijaviti ispunjavanjem prijavnice dostupne na poveznici, bez obzira na prethodno uredničko, novinarsko, fotografsko, snimateljsko, montažersko ili neko drugo iskustvo.

– Novi suradnici dobit će priliku razmjenjivati znanja, koristiti opremu Info zone te doprinositi postojećim medijskim projektima ili realizirati vlastite. U proteklih deset godina Info zona razvila je portal infozona.hr, koji je i danas najpopularniji dalmatinski portal za mlade. Info zona deset godina kontinuirano realizira radijske emisije, realizirala je tiskani magazin, a snimljeni su i brojni videoprilozi te čak i jedna sezona televizijske emisije za mlade. Medijski projekti prilagođavali su svoj koncept, no sadržaj je uvijek kroz razgovore, najave i izvještaje informirao mlade i motivirao ih na aktivno sudjelovanje u društvu te razvoj i iskorištavanje vlastitih potencijala. – navela je Ivana Bartulović iz Info zone.

Zatim je pozvala mlade da iskoriste priliku te volontiranjem doprinesu svojoj većoj zapošljivosti.

Komentari na članak

Vezani članci

osposobljavanje kontrola leta

Natječaj

U tijeku je potraga za kontrolorima letenja, prijavi se!

Hrvatska kontrola zračne plovidbe u potrazi je za dvanaestoro pametnih mladih ljudi koje će osposobiti za prestižno radno mjesto kontrolora letenja. Prepoznate li se u uvjetima natječaja, ne oklijevajte. Prijavite se i pojavite na njihovom radaru! Možete ostvariti zavidnu karijeru.

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

Stipendiranje redovitih studenata

Sveučilište u Rijeci raspisalo natječaje za stipendije

Sveučilište u Rijeci raspisalo je natječaj za dvije vrste mjesečnih stipendija. Požurite s prikupljanjem dokumenata jer natječaji vrijede do 23. prosinca.

Studentski dom Osijek

Studentski centar Osijek

Povećane subvencije za privatni smještaj studenata u Osijeku

Odobreno je 600 subvencija za privatni smještaj studenata osječkoga Sveučilišta u iznosu od 200 kuna mjesečno što je povećanje iznosa subvencija koje su do ove akademske godine iznosile 147 kuna.

Mediji na drugi način 2014

Udruga Komuna organizira

Studentski simpozij „Mediji na drukčiji način“ na temu „Cenzura“

Simpozij će se održati 8.svibnja 2014. u dvorani Zagreb, na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj s početkom u 10 sati. Tema ovogodišnjeg simpozija je „Cenzura“.

Predavanje "Rat sjena"

Studentska udruga STEP

Dođite na predavanje i raspravu o sukobu znanosti i vjere

Ideja sukoba znanosti i vjere koja je u srži današnje zapadne civilizacije opet je izašla na svjetlo dana, kao i svaki put kad se dogodi susret ovih dviju disciplina u javnosti.