Interaktivna predavanja

"IMPACT: Split" potiče poduzetničke ideje u Klubu mladih

Klub mladih

Šest stručnjaka iz raznih krajeva svijeta osnažit će mlade za realizaciju njihovih ideja. Pridružite se u Klubu mladih Split.

U četvrtak 3. studenog u 16:30h Klub mladih Split u suradnji s Remote Year programom organizira interaktivna predavanja pod nazivom IMPACT: Split. Sudjelovat će šest stručnjaka iz raznih krajeva svijeta. Događaj je usmjeren ka poticanju poduzetničkih ideja, brendiranju te osobnom, društvenom i profesionalnom razvoju.

Remote year program je unutar kojeg grupa stručnjaka godinu dana putuje svijetom nastavljajući raditi svoje redovne poslove koristeći laptop i internet. U sklopu programa svaka grupa u gradu u kojem boravi nastoji postići pozitivan utjecaj na društvo, od čega je i došao naziv ovog događaja – IMPACT.

Planirano trajanje programa je 2,5 sata uz pauzu za osvježenje. Prezentacije će se održavati na engleskom jeziku. Predavači će nakon održanih prezentacija odgovarati na konkretna pitanja sudionika te im pomagati u razrađivanju njihovih ideja.

Komentari na članak

Vezani članci

Klub mladih te poziva da postaneš promjena koju želiš vidjeti u Splitu

Motivacijski govori aktivnih mladih

Klub mladih te poziva da postaneš promjena koju želiš vidjeti u Splitu

Treće izdanje motivacijskih govora aktivnih mladih pod nazivom "Budi promjena koju želiš vidit u Splitu" održava se ove srijede u Klubu mladih. Imate priliku čuti brojne volonterske, aktivističke i poduzetničke priče.

Klub mladih Split zapošljava

Natječaj za volontere

Aktiviraj se, motiviraj i osnaži u Klubu mladih Split

Kao volonter imat ćeš priliku djelovati u jednom ili više područja, poput odnosa s javnošću, dizajna i vizualnih komunikacija, „event menadžmenta", projektnog pisanja te administrativnih poslova, a sve to timskim radom s drugim članovima Kluba!

Dan D 2016

Međunarodni festival dizajna

Ovogodišnji Dan D usmjeren je na otvoreni dizajn

U prostorima Pogona Jedinstvo i kluba Močvara održat će se sedmo izdanje međunarodnog festivala Dan D. Organizatori najavljuju zanimljive izložbe uz bogat popratni program.

Đeloza – unikatnim majicama do kvalitetnog programa za mlade

Klub mladih Split

FOTO: Izložba unikatnih majica i plakata nadahnuta dalmatinskim dijalektom

– Moji su radovi posvećeni dalmatinskom dijalektu koji se, nažalost, pomalo i gubi, tako da o našim starim riječima i frazama moramo osvještavati ne samo turiste, već i lokalno stanovništvo. – istaknula je Petra Leskovec.

Zanimljiva tribina o cijepljenju i GMO hrani u Klubu mladih Split

Mitovi vs. činjenice

Tribina o cijepljenju i GMO hrani u Klubu mladih Split

U prostorijama Kluba mladih Split će se 15. siječnja održati tribina o cijepljenju i GMO hrani. Očekuje se velik broj posjetitelja kojima će stručne osobe odgovarati na brojna pitanja. Pritom će znanstvenim dokazima odijeliti mitove od činjenica.