LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Otvorene nove nextbike stanice u Zagrebu, Gospiću, Brodarici i na otoku Žirju! Iskoristi ljeto i lijepo vrijeme, sjedni i vozi!

Ideje za vikend s novim nextbike stanicama!

Nove nextbike stanice u Zagrebu, Gospiću, Brodarici i Žirju postavljene su krajem prošlog tjedna i odmah su započele s radom. Kreni biciklom već danas, sjedni i vozi.

Nove nextbike stanice u Zagrebu, Gospiću, Brodarici i Žirju postavljene su krajem prošlog tjedna i odmah su započele s radom. Kreni biciklom već danas, sjedni i vozi.

Nove nextbike stanice u Zagrebu, Gospiću, Brodarici i Žirju postavljene su krajem prošlog tjedna i odmah su započele s radom. Širenje nextbike mreže po gradovima od velikog je prometnog značaja za građane, ali i razvoj turističke ponude.

Stanica u Zagrebu postavljena je u Sherry's wines and bites, u dvorištu Ilice 73, nasuprot Britanskog trga. U iščekivanju dozvola za postavljanje trajne stanice na Britanskom trgu, ali i na drugim lokacijama u gradu, Sherry's je izašao u susret i omogućio postavljanje mobilne stanice, tzv. klamerice. Kako bi pedaliranje bilo još lakše, Sherry's Wines & Bites osigurao je Juicy Vitu za sve nextbike bicikliste koji će koristiti ovu novu stanicu. 

Ni mjesec dana nakon otvaranja sustava javnih bicikala u Gospiću, sustav sada ima dvije nove stanice, ispred hotela Ana i Memorijalnog centra Nikola Tesla. Na tim lokacijama postavljene su mobilne stanice, klamerice, idealne za turistička razgledavanja i 5 kilometara dugu vožnju po biciklističkoj stazi do Memorijalnog centra.

Prva nextbike otočka stanica na Žirju, smještena ispred ureda turističke zajednice i omogućila je lakše kretanje po otoku za sve njegove stanovnike, ali i posjetitelje. Otok ima odličnu biciklističku stazu dugu 22 kilometra s kojom je istraživanje povijesnih lokaliteta, ali i predivne prirode još lakše. Šibenska okolica bogatija je za još jednu mobilnu nextbike stanicu u Brodarici koja je isto smještena ispred ureda turističke zajednice.

Na svim ovim mobilnim nextbike stanicama, najam i povrat bicikala moguć je putem besplatne mobilne aplikacije, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu te putem pozivnog centra na broj 01 777 6534, radnim danom od 06:00 do 22:00 sata, a vikendom od 08:00 do 22:00 sata.

Nextbike bicikli osim što su najpovoljniji i najčišći oblik prijevoza donose i velik broj dodatnih pogodnosti za sve svoje korisnike, kao i svima najdraže dodatne besplatne minute. Kreni biciklom već danas, sjedni i vozi.

FOTO: NEXTBIKE