LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prvo svjetsko humanitarno prvenstvo u puckanju

Heineken bačvica za najbržeg puckača!

Svjetsko prvenstvo u puckanju je humanitarnog karaktera te sav iznos od kotizacija ide Dječjoj bolnici Kantrida.

Svjetsko prvenstvo u puckanju je humanitarnog karaktera te sav iznos od kotizacija ide Dječjoj bolnici Kantrida.

Klub mladih Rijeka u srijedu 23. ožujka organizira Prvo svjetsko humanitarno prvenstvo u puckanju pucketajuće folije (bubble folija ili folija sa zračnim jastucima). Kotizacija iznosi 5 kn, s time da sav prikupljeni iznos ide za Dječju bolnicu Kantrida.

Ako ne možete stati dok ne istisnete sve mjehuriće pucketajuće folije, ovo individualno natjecanje idealno je za vas. Puckat će se pucketajuća folija veličine 25 cm x 50 cm. Neka od pravila su da se folija pucka isključivo stiskanjem mjehurića kažiprstom i palcem s jednom ili obje ruke bez pomoći drugih. Zabranjeno je puckanje: štrukanjem, stiskanjem o stol, nogama ili s drugim osobama. Tko se posluži zabranjenim metodama puckanja, bit će diskvalificiran.

Natjecanju će prisustvovati pet licenciranih internacionalnih sudaca. Pobjednik je onaj tko prvi ispucka sve mjehuriće te će za nagradu primiti Heineken bačvicu. Prvenstvo se održava u Klubu mladih Rijeka, prijave se primaju od 17 h, dok je početak puckanja zakazan u 19 h. Detalje pronađite na Facebook događaju.

Dođite na prvenstvo i budite najbrži puckači na svijetu!

FOTO: FACEBOOK/KLUB MLADIH RIJEKA