Predavanje na dubrovačkom Kampusu

Hana Hadžiavdagić Tabaković o influencerima i stvarnoj moći društvenih mreža

društvene mreže

Novinarka, voditeljica i poduzetnica Hana Hadžiavdagić Tabaković održat će predavanje na temu društvenih mreža u sveučilišnom Kampusu u Dubrovniku 7. prosinca.

U zadnje vrijeme stalno se susrećemo s pojmom influencer. Tko su zapravo influenceri, koja je stvarna moć društvenih mreža i kakvi su novi trendovi – teme su predavanja pod nazivom Moć društvenih mreža, koje organizira Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku. 

Gošća je predavanja novinarka, voditeljica i poduzetnica Hana Hadžiavdagić Tabaković. Ono će se održati 7. prosinca u 13 sati u sveučilišnom Kampusu. 

Budući da su influenceri, blogeri i novi trendovi vrlo popularni među studentima, ovo je odlična prilika da se sazna pokoja informacija ili postavi pitanje jednoj od najpopularnijih osoba s društvenih mreža na ovim prostorima.

Komentari na članak

Vezani članci

Predstavljen Student Day Festival 2017

Glazba, kultura, sport i zabava

S receptom raznovrsnog programa očekuje nas još jedan Student Day Festival

Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Marko Filipović, pročelnik Ureda Primorsko-goranske županije Goran Petrc, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci Kruno Topolski te Tomislav Maslak iz benda PleteRI predstavili su nadolazeće ovogodišnje izdanje Student Day Festivala.

Ulaz

Ciklus predavanja "Uhvati me za riječ"

Istaknuti hrvatski poduzetnik otkriva kako iz studentskih klupa zakoračiti u poslovni svijet

Novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ" održat će Nenad Bakić. Svi koji žele ubrzati svoj put do uspjeha, 7. travnja mogu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu stupiti u dijalog s ovim istaknutim poduzetnikom.

CB

Završio prvi Career Booster Zagreb

Tri dana puna ideja, kreativnosti, zanimljivih predavanja i poslovnih slučajeva

Career Booster Zagreb odvijao se od 23. do 25. svibnja na Ekonomskom fakultetu. Sudionici su imali priliku rješavati pet poslovnih slučajeva različitih kompanija.

Capture the future

Edukativno druženje

HSA: Brendiraj se!

Novi projekt u organizaciji HSA - Capture The Future održava se 28. i 29. listopada na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Twitter

Novost na popularnoj društvenoj mreži

Twitter uveo „mute” značajku

Uz novu „mute” značajku isključite tuđe tweetove.