Predavanje na dubrovačkom Kampusu

Hana Hadžiavdagić Tabaković o influencerima i stvarnoj moći društvenih mreža

društvene mreže

Novinarka, voditeljica i poduzetnica Hana Hadžiavdagić Tabaković održat će predavanje na temu društvenih mreža u sveučilišnom Kampusu u Dubrovniku 7. prosinca.

U zadnje vrijeme stalno se susrećemo s pojmom influencer. Tko su zapravo influenceri, koja je stvarna moć društvenih mreža i kakvi su novi trendovi – teme su predavanja pod nazivom Moć društvenih mreža, koje organizira Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku. 

Gošća je predavanja novinarka, voditeljica i poduzetnica Hana Hadžiavdagić Tabaković. Ono će se održati 7. prosinca u 13 sati u sveučilišnom Kampusu. 

Budući da su influenceri, blogeri i novi trendovi vrlo popularni među studentima, ovo je odlična prilika da se sazna pokoja informacija ili postavi pitanje jednoj od najpopularnijih osoba s društvenih mreža na ovim prostorima.

Komentari na članak

Vezani članci

Concordia discors

Concordia discors traži pjevačice i pjevače

Najluđi zbor u Hrvata

Dođite i razbijte sve predrasude o zboru kao dosadnom, uštogljenom kolektivu. Concordia discors, najluđi zbor u Hrvata.

e-si gladan Petra i Kristijan

INTERVJU: e-si gladan?

„Važno je imati svoju kreativnu priču koja te razlikuje od ostalih bezbroj „food“ virtualnih mjesta“

„On kuha, ona piše", stoji u opisu Facebook stranice e-si gladan?. Petra i Kristijan su se nedavno odlučili na pokretanje sadržaja na internetu koji se dotiče onoga o čemu jedan od njih najbolje zna, a to je hrana.

Naslovna

Sigurnost na mreži

Podaci koje je poželjno obrisati s Facebooka kako biste povećali svoju sigurnost

Facebook je odavno izgubio svoju prvotnu, društvenu ulogu i pretvorio se u sofisticiranu platformu za oglašavanje i prodaju. Oglašivači pomoću vaših podataka skupljaju informacije o vašim interesima i stvaraju najprimamljivije ponude samo za vas. Možete sve to barem djelomično spriječiti ako pročitate naše savjete.

Razgovor za posao

Ambidekster klub

„O zapošljavanju iz prve ruke“ govore stručnjakinje iz sektora ljudskih resursa

Ako ste pri kraju školovanja, tražite prvi posao ili razmišljate o promjeni posla, ovo je pravo predavanje za vas. Na praktičnim primjerima imate priliku dobiti uvid u proces zapošljavanja iz perspektive poslodavaca.

SCool Fest 2019

Festival u Studentskom centru

FOTO: SCool Fest srušio rekorde posjećenosti; zabilježio preko 10 000 posjetitelja

– Dok se za mnoge druge festivale jednake kvalitete trebaju izdvojiti značajni iznosi za ulaz, na ovaj je festival on besplatan, a to se onda ne propušta. – rekao je student Mate.