LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
FAK poziva na

Godišnje finale Velikog filmskog kviza i after party u Studiju Smijeha

Sudjelujte na godišnjem finalu Velikog filmskog kviza, odmjerite znanje s najboljim kvizašima i super se zabavite na after partyu!

Sudjelujte na godišnjem finalu Velikog filmskog kviza, odmjerite znanje s najboljim kvizašima i super se zabavite na after partyu!

U subotu, 31. siječnja, u zagrebačkom Studiju Smijeha u Vlaškoj ulici održat će se godišnje finale Velikog filmskog kviza.

Mikrofona će se ponovno primiti the one and only Goran Vugrinec Goc, iza pitanja kao i svaki put stoji uži krug FAK-ovaca, a ulaznica će, bez iznenađenja, biti 10 kuna po posjetitelju.

Iako će se za glavnu nagradu natjecati dosadašnji pobjednici naših kvizova, sve vas pozivamo da nam se pridružite. Ne samo kako biste uveličali veliki dvoboj izvrsnih ekipa, već i da se sami natječete – kviz je otvoren za sve baš kao i svaki put dosad, a brojne nagrade čekaju nove pobjednike!

Kviz će započeti točno u 20.00 sati (nema kašnjenja, finale je!). Nakon kviza, slijedi druženje, šank će ostati dugo otvoren, a noć će biti još vrlo mlada.

U finalu će, u borbi za Cineplexxove godišnje kino karte, snage odmjeriti ekipe Nemoćna gomilica, Danish Scum, Umri muški, Alvin i vjeverice, Los pollos spermanos i Tri muškarca i djeva Do. Sve ostale ekipe natjecat će se za Continentalove kinoulaznice, FAK-ovo FAK-at dobro vino i titulu pobjednika prvog kviza u 2015. godini, titulu s kojom će, nadamo se, početkom iduće godine moći sudjelovati u drugom po redu godišnjem finalu.

Detaljne informacije o događaju, kvizu, pitanjima i svemu ostalom možete pronaći ovdje.

Sve zainteresirane ekipe trebaju se što prije prijaviti na e-mail info@fak.hr (stavite „prijava za kviz“ u naslov poruke) ili na broj mobitela 091 1179 329. Požurite si rezervirati stol, broj natjecatelja je ograničen! U slučaju da rezervirate mjesto, a ispadne da vaša ekipa ne može prisustvovati, javite se što ranije možete kako bi FAK ekipa pronašla zamjenu.

FOTO: FAK