LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
TEDx Maksimir

Glavna tema ovodišnjeg TEDx-a Maksimir – strast!

Ako ne znate pitanje na odgovor kako pronaći vlastitu strast ili kako prenijeti strast u ugledan posao, dođite u subotu na ovogodišnji TEDx Maksimir.

Ako ne znate pitanje na odgovor kako pronaći vlastitu strast ili kako prenijeti strast u ugledan posao, dođite u subotu na ovogodišnji TEDx Maksimir.

Uz 15 inspirativnih govornika te četiri glazbena gosta i 2 umjetnička artista, u subotu će, 28. veljače, u dvorani Travno, Tedx Maksimir potaknuti sudionike za potragom za svojom strašću.

Govornici će biti iz različitih područja zanimanja, a svojim će govorima objasniti kako su pronašli posao ili zanimanje koje je njihova strast te će naglasiti koliko je ista važna da bi se posao učinio prepoznatljivim.

Jedna od govornica bit će i Andrea Andrassy, kolumnistica poznata po Dnevniku gradske cure na portalu Index. Osim toga, Andrassy se bavi i stand-upom te je radijska voditeljica.

Osim nje, nastupit će i Franjo Koletić koji je vlasnik poznate tvrtke za pirotehniku Mirovnec te Željko Vukmirica, poznati zagrebački glumac koji je svoju strast za glumom pretočio u četiri monodrame, a želja da svoje znanje prenese mladima potaknula ga je da postane profesor na Akademiji za kazalište, film i televiziji, koju je i sam završio.

Nastupit će i Vesna Ravenšćak, glumica koja je prebolila leukemiju te potaknula hrvatske glumce da rade zajedno sa Zakladom Ane Rukavine i pokrenu brojne akcije za darivatelje koštane srži.

O fotografiji kao strasti, govor će održati Julien Duval, Francuz koji je u Hrvatskoj postao vrlo tražen fotograf na različitim festivalima, dok će Silvija Šesto pričati kako je postala najčitanija dječja spisateljica današnjice.

Glazbeni gosti su Igor Geržina, nagrađivani saksofonist, producent i skladatelj, kantautorica Sara Renar, profesionalna pjevačica Lela Kaplowitz te Franka Batelić, pobjednica Showtimea 2007. godine, čija je pjevačka karijera tek tada ozbiljno započela.

Kao umjetnički artisti, nastupit će Triko Cirkus Teatar, profesionalna neovisna kazališna družina te plesni studio Celtic Fantasy, koji je prvi u Hrvatskoj popularizirao irski tradicionalni i moderni step.

Cijeli popis govornika te njihovo područje strasti možete pogledati na linku. Govori će započeti u 12 sati, a program će trajati šest sati, u četiri dijela. Nakon završetka tog programa, organizirano je druženje uz večeru i glazbu.  Ulaznice se mogu kupiti putem Entrio sustava, a cijene iznose 300 kuna do četvrtka, odnosno 400 nakon četvrtka. 

FOTO: FACEBOOK