LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fotonatječaj Hrvatske zajednice županija

Fotografijom do vrijedne nagrade – otvoren natječaj „Volim svoju županiju”

Pozivaju se mladi kreativci da objektivom ovjekovječe ljepote hrvatskih županija na trećem izdanju fotonatječaja Hrvatske zajednice županija. Natječaj je otvoren do 20. travnja 2018.

Pozivaju se mladi kreativci da objektivom ovjekovječe ljepote hrvatskih županija na trećem izdanju fotonatječaja Hrvatske zajednice županija. Natječaj je otvoren do 20. travnja 2018.

Hrvatska zajednica županija i ove godine poziva mlade umjetnike i kreativce da se prijave na fotonatječaj Volim svoju županiju. Natječaj se organizira treću godinu zaredom, a cilj je fotografijom prikazati regionalni identitet i osigurati prepoznatljivost svih hrvatskih županija.

Fotografije moraju biti snimljene na prostoru Republike Hrvatske, a natjecatelji trebaju ovjekovječiti posebnosti nekog od hrvatskih krajeva – primjerice ljude, životinje ili znamenitosti u kombinaciji s prirodnim ljepotama i kulturnom baštinom. Svaki natjecatelj može sudjelovati s najviše 3 fotografije koje je potrebno dostaviti preko aplikacije na službenoj Facebook stranici Hrvatske zajednice županija. Prijavljene će se fotografije natjecati u dvije kategorije: najbolja fotografija prema broju glasova i najbolja fotografija prema mišljenju žirija. Pobjednik će osvojiti GoPro Hero5 kameru, a prigodnim će se poklonima nagraditi i drugi natjecatelji (2. – 10. mjesto).

Pristigle radove vrednovat će poznata hrvatska fotografkinja Mare Milin, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Međimurske županije Mateja Gošćiej, Bernardo Pahor, voditelj Odsjeka za protokol i odnose s javnošću Karlovačke županije, Kristijan Toplak iz Ureda župana Virovitičko-podravske županije te prošlogodišnji pobjednik natječaja Alen Špiljak.

Dodjela nagrada održat će se u županiji iz koje dolazi pobjednička fotografija te će istom prilikom biti organizirana i izložba svih nagrađenih fotografija. Natječaj je otvoren do 20. travnja 2018, a detalji o pravilima natječaja nalaze se na poveznici.

FOTO: FLICKR