LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatske svjetske igre

FOTO: Agro sajam i koncert Miroslava Škore obilježili završnicu projekta Sve na dlanu

Završile su Hrvatske svjetske igre i projekt Udruge studenata Grada Zagreba Sve na dlanu. U galeriji pogledajte zanimljive fotografije posljednjega dana projekta.

Završile su Hrvatske svjetske igre i projekt Udruge studenata Grada Zagreba Sve na dlanu. U galeriji pogledajte zanimljive fotografije posljednjega dana projekta.

Hrvatske svjetske igre i projekt Udruge studenata Grada Zagreba Sve na dlanu, koji je Hrvatima iz dijaspore nudio brojne popratne kulturne sadržaje, završio je u subotu, 22. srpnja.

Posljednjega dana Igara posjetitelji su imali prilike uživati u Agro sajmu na kojem su se mogli naći proizvodi iz svih dijelova Hrvatske. Na sajmu su sudjelovali proizvođači poput Zdravo Seljački, Slavonska rakija, Nakit od drva / Wooden Jewellery by Ante Teskera, HPSD Sljeme i Med Žirje. Nešto kasnije toga dana održao se i Happy hour s hrvatskim dizajnerima poput Fabric8 co-opa, Etno butika Mara, SentiMental Bikesa, Umjetničke radionice Vilin konjic, Zaklade Hrvatska kuća i Hrvatskih kišobrana.

Šećer na kraju i okosnica cijeloga projekta bio je koncert Miroslava Škore u Klubu Roko na kojem su se svi mogli opustiti i proslaviti sjajne rezultate koje su postigli natječući se u brojnim sportovima.

USGZ, Foto: Instagram

Projekt Sve na dlanu trajao je cijelo vrijeme Hrvatskih svjetskih igara, od 18. do 22. srpnja. Hrvati iz dijaspore imali su prilike detaljno se upoznati s hrvatskom kulturom, njezinim proizvodima, organizirani su brojni posjeti muzejima, ali i obilazak glavnoga grada. Međusobnim druženjem i raznovrsnim aktivnostima Hrvati su se bolje upoznali, povezali i zabavili te su osjetili ljubav i toplinu svoje domovine kojoj zauvijek pripadaju bez obzira na to što se nalaze na raznim krajevima svijeta.

FOTO: INSTAGRAM