LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dućan sokova, grickalica i slatkiša

Foodness u Zagrebu: Jeste li za jednu Coca-Colu od vanilije?

Možda je došlo vrijeme da probamo nešto drugo s okusom grožđa, a da nije vino, stoga za par kuna možete kupiti jednu Fantu od grožđa.

Možda je došlo vrijeme da probamo nešto drugo s okusom grožđa, a da nije vino, stoga za par kuna možete kupiti jednu Fantu od grožđa.

Zagrebom je zavladalo pravo ludilo za hranom!

Krivci za to su braća koja su došla na odličnu ideju otvaranja vlastitog dućana sokova, grickalica i slatkiša - Foodness.

Ako još niste posjetili dućan u Ulici Tome i Petra Erdödyja, otkrit ćemo vam da se ne radi o običnim proizvodima. Foodness je specijalizirana trgovina posebnih proizvoda namijenjena upravo ljubiteljima neobičnih i rijetkih okusa. Radi se o okusima koji su u Hrvatskoj inače nedostupni, ali Foodnes ih je doveo u Zagreb.

Na policama Foodnesa možete naći poznati Dr. Pepper, Coca Colu sa okusom vanilije, Root beer - kojeg Amerikanci smatraju pretećom svih gaziranih pića i još mnogo toga. Možda je došlo vrijeme da probamo nešto drugo s okusom grožđa, a da nije vino, stoga za par kuna možete kupiti jednu Fantu od grožđa. Što se slatkiša tiče, uskoro očekuju Hershey's čokoladne kekse.

Prema pisanju portala Poslovni.hr, vlasnici Foodnessa ističu:

"Želja nam je da se razvijamo uz kupce, stoga smo stalno u kontaktu s njima. Pratimo događaje te slušamo želje i mišljenja kupaca. Povratna informacija nam je vrlo važna. Ne želimo se usko vezati za jednu regiju, nego potražiti najbolje iz svih krajeva. Sigurno se mnogima dogodilo da su na putovanjima, u lokalnoj trgovini, kupili neki proizvod koji ih je oduševio, ali je bio nedostupan u Hrvatskoj, a naša trgovina je prilika da se to ispravi. Našim kupcima je ostavljena mogućnost predlaganja nečeg što bi voljeli da im nabavimo, i sve želje ćemo pokušati ispuniti."

Osim što se za sve možete obratiti simpatičnim prodavačima, također su otvoreni za sve prijedloge i pitanja na svojoj Facebook stranici na kojoj možete pratiti najave novih proizvoda i sve ostale novosti. U planu su im razne degustacije, stalno osvježavanje ponude, a za one koji ne žive u Zagrebu - moguće je naručiti proizvode. Uskoro otvaraju web stranicu i online trgovinu.

A ono što je najbolje od svega - proizvodi su dostupni i našem studentskom džepu!

FOTO: BURO247.HR