Zagreb – Ljubljana – Milano – Torino

FlixBus te vodi u Italiju za 69 kuna!

FlixBus

Spojem inovacija i tehnologije s tradicijom i iskustvom, FlixBus čini prijevoz autobusom ponovo traženim i zanimljivim te dostupnim svačijem džepu.

Nakon najave velike ekspanizije te širenja na srednju i istočnu Europu (CEE regija) u siječnju 2016. godine, međunarodni autobusni operater i mobilni brend FlixBus polako otvara vrata prema Hrvatskoj. Zagreb –  Ljubljana – Milano – Torino jedna je od prvih svakodnevnih autobusnih veza s Hrvatskom, dok se prava ekspanzija ove zelene mreže autobusnih linija službeno očekuje krajem svibnja.

Autobusni operater FlixBus (bivši njemački start-up osnovan 2013. godine) svojim inovativnim poslovnim modelom vrlo je brzo proširio zelenu mrežu autobusnih linija. tako se u društvu Njemačke, Austrije, Švicarske, Engleske, Italije, Francuske, Španjolske, Nizozemske, Belgije, Luxemburga, Švedske, Norveške, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije i Mađarske, pronašla i Hrvatska, a mreža se i dalje širi na ostale zemlje istočne Europe.

Spajanjem Zagreba i Torina, FlixBus će svakodnevno od 12. svibnja omogućiti jednostavniji, kvalitetniji i povoljniji prijevoz putnika po promotivnoj cijeni od 9 € / 69 kn. Rezervacija i kupovina karata moguća je trenutno putem web shopa na hrvatskom jeziku te besplatne aplikacije koja će se  tržištu uskoro ponuditi i na hrvatskom jeziku. Otvara mogućnost otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska, informira putnike u stvarnom vremenu o stanju na cestama i lokaciji autobusnih postaja te pozitivno utječe na okoliš.

Udobni i kvalitetni autobusi s više prostora između sjedala, besplatan internet, utičnice te piće i grickalice u autobusu. Besplatna prtljaga, briga o putnicima i pravodobno informiranje putnika putem društvenih mreža te putem besplatne mobilne aplikacije, samo je dio visokog standarda usluge i sigurnosti koju FlixBus nudi svojim putnicima.

Ovaj autobusni operater prepoznao je lošu povezanost hrvatske metropole s nekima od najvećih talijanskih modnih, kulturnih, turističkih ili zabavnih gradskih centara poput Milana, Venecije, Verone ili Torina te odlučio upravo na toj međunarodnoj relaciji ponuditi visoki standard putovanja. Na ovaj način je studentima, putoholičarima i poslovnim putnicima ponudio olakšavanje organizacije putovanja, dok iz Italije i dalje mogu nastaviti putovanje prema drugim europskim državama iz FlixBus mreže.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Klinci iz Sarajeva

Humanitarna akcija "Mladi mladima"

Adventska zagrebačka avantura razveselila mališane iz Sarajeva

Uspješna izvedba humanitarne predstave ''Svastika'' te velik trud i rad Foruma mladih UBH-a "Prsten" omogućili su dječici iz Stadlerovog dječjeg doma "Egipat" posjet adventskoj čaroliji grada Zagreba. Njihova dvodnevna avantura ostat će im zauvijek u pamćenju!

Julian Casablancas+TheVoidz

Tvornica kulture

Julian Casablancas + The Voidz u Tvornici kulture 8. lipnja

Julian Casablancas, lider The Strokesa, nastupit će zajedno s bendom The Voidz u Tvornici kulture u ponedjeljak, 8. lipnja.

Motovun Film Festival

Motovunski filmovi u Laubi

Najbolji filmovi 20. Motovun Film Festivala u Zagrebu

Motovun u Zagreb donosi najvažnije ovogodišnje naslove kako s motovunskog, tako i s dječjeg, buzetskog brda.

šrilanka dijana

Intervju s Dijanom Habjan

„Svima koji žele povoljno putovati, internet je najbolji prijatelj“

Portugal, Turska, Šri Lanka, Hong Kong – za sve nas to su samo zemlje na geografskoj karti, ali za Dijanu Habjan to su mjesta kroz koja je jeftino proputovala. Saznali smo kako joj je to pošlo za rukom.

Ilustracija kuglanja

Povijest sporta

Kuglanje – američki ili europski sport?

Kuglanje se suočava s prenaglim i nepotrebnim epitetima. Saznajte sve o ovom sportu o kojemu svi znaju sve, ali nitko ne zna ništa.