Zagreb – Ljubljana – Milano – Torino

FlixBus te vodi u Italiju za 69 kuna!

FlixBus

Spojem inovacija i tehnologije s tradicijom i iskustvom, FlixBus čini prijevoz autobusom ponovo traženim i zanimljivim te dostupnim svačijem džepu.

Nakon najave velike ekspanizije te širenja na srednju i istočnu Europu (CEE regija) u siječnju 2016. godine, međunarodni autobusni operater i mobilni brend FlixBus polako otvara vrata prema Hrvatskoj. Zagreb –  Ljubljana – Milano – Torino jedna je od prvih svakodnevnih autobusnih veza s Hrvatskom, dok se prava ekspanzija ove zelene mreže autobusnih linija službeno očekuje krajem svibnja.

Autobusni operater FlixBus (bivši njemački start-up osnovan 2013. godine) svojim inovativnim poslovnim modelom vrlo je brzo proširio zelenu mrežu autobusnih linija. Tako se u društvu Njemačke, Austrije, Švicarske, Engleske, Italije, Francuske, Španjolske, Nizozemske, Belgije, Luxemburga, Švedske, Norveške, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije i Mađarske, pronašla i Hrvatska, a mreža se i dalje širi na ostale zemlje istočne Europe.

Spajanjem Zagreba i Torina, FlixBus će svakodnevno od 12. svibnja omogućiti jednostavniji, kvalitetniji i povoljniji prijevoz putnika po promotivnoj cijeni od 9 € / 69 kn. Rezervacija i kupovina karata moguća je trenutno putem web shopa na hrvatskom jeziku te besplatne aplikacije koja će se  tržištu uskoro ponuditi i na hrvatskom jeziku. Otvara mogućnost otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska, informira putnike u stvarnom vremenu o stanju na cestama i lokaciji autobusnih postaja te pozitivno utječe na okoliš.

Udobni i kvalitetni autobusi s više prostora između sjedala, besplatan internet, utičnice te piće i grickalice u autobusu. Besplatna prtljaga, briga o putnicima i pravodobno informiranje putnika putem društvenih mreža te putem besplatne mobilne aplikacije, samo je dio visokog standarda usluge i sigurnosti koju FlixBus nudi svojim putnicima.

Ovaj autobusni operater prepoznao je lošu povezanost hrvatske metropole s nekima od najvećih talijanskih modnih, kulturnih, turističkih ili zabavnih gradskih centara poput Milana, Venecije, Verone ili Torina te odlučio upravo na toj međunarodnoj relaciji ponuditi visoki standard putovanja. Na ovaj način je studentima, putoholičarima i poslovnim putnicima ponudio olakšavanje organizacije putovanja, dok iz Italije i dalje mogu nastaviti putovanje prema drugim europskim državama iz FlixBus mreže.

 

Komentari na članak

Vezani članci

prosvjed

Komentar

Hoće li „reforma" ostati klišejizirani izraz ili će Hrvatska napokon isprobati njen okus?

Znanje je moć, sve dok političari ne počnu koristiti moć za promociju neznanja. Jučer je prepun Trg bana Jelačića podržao reformi i dao do znanja da su Hrvatskoj potrebe promjene na bolje. Kurikularna reforma ima mjesta za napredak, stoga se više ne smiju odvijati politička prepucavanja, već je potrebno reagirati na društvene probleme i iskorijeniti ih.

FOTO: Kinoteka

Kino rezervirano za klasike

Projekcijom Hitchcockova filma proslavljeno otvaranje Kinoteke

Svečano otvorena nakon 12 godina, Kinoteka je u subotu, 22. travnja, vrvjela od ljudi. Svečanom su otvorenju prisustvovala važna zagrebačka lica, a prvi dan rada Kinoteke proslavljen je projekcijom Hitchcockova filma Sjever-sjeverozapad.

Svjetski dan zaštite životinja, naslovna

Na današnji dan

Svjetski dan zaštite životinja

4. listopada obilježavamo Međunarodni dan životinja!

Klizanje

49. Zlatna pirueta Zagreba

Klizačke zvijezde u Zagrebu

Program Zlatne piruete obuhvaća žensko i muško natjecanje, natjecanje parova te ledeni ples. Među natjecateljicama su klizalačke zvijezde te višestruke pobjednice Ruskinja Elizaveta Tuktamysheva i talijanska senzacija Carolina Kostner. 

Šalata – bazeni

Udruga ZAMISLI

Besplatan ulaz na bazene povodom Međunarodnog dana mladih

Udruga ZAMISLI kroz Regionalni info-centar za mlade Zagreb obilježava Međunarodni dan mladih raznim besplatnim aktivnostima na Šalati.