Zagreb – Ljubljana – Milano – Torino

FlixBus te vodi u Italiju za 69 kuna!

FlixBus

Spojem inovacija i tehnologije s tradicijom i iskustvom, FlixBus čini prijevoz autobusom ponovo traženim i zanimljivim te dostupnim svačijem džepu.

Nakon najave velike ekspanizije te širenja na srednju i istočnu Europu (CEE regija) u siječnju 2016. godine, međunarodni autobusni operater i mobilni brend FlixBus polako otvara vrata prema Hrvatskoj. Zagreb –  Ljubljana – Milano – Torino jedna je od prvih svakodnevnih autobusnih veza s Hrvatskom, dok se prava ekspanzija ove zelene mreže autobusnih linija službeno očekuje krajem svibnja.

Autobusni operater FlixBus (bivši njemački start-up osnovan 2013. godine) svojim inovativnim poslovnim modelom vrlo je brzo proširio zelenu mrežu autobusnih linija. Tako se u društvu Njemačke, Austrije, Švicarske, Engleske, Italije, Francuske, Španjolske, Nizozemske, Belgije, Luxemburga, Švedske, Norveške, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije i Mađarske, pronašla i Hrvatska, a mreža se i dalje širi na ostale zemlje istočne Europe.

Spajanjem Zagreba i Torina, FlixBus će svakodnevno od 12. svibnja omogućiti jednostavniji, kvalitetniji i povoljniji prijevoz putnika po promotivnoj cijeni od 9 € / 69 kn. Rezervacija i kupovina karata moguća je trenutno putem web shopa na hrvatskom jeziku te besplatne aplikacije koja će se  tržištu uskoro ponuditi i na hrvatskom jeziku. Otvara mogućnost otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska, informira putnike u stvarnom vremenu o stanju na cestama i lokaciji autobusnih postaja te pozitivno utječe na okoliš.

Udobni i kvalitetni autobusi s više prostora između sjedala, besplatan internet, utičnice te piće i grickalice u autobusu. Besplatna prtljaga, briga o putnicima i pravodobno informiranje putnika putem društvenih mreža te putem besplatne mobilne aplikacije, samo je dio visokog standarda usluge i sigurnosti koju FlixBus nudi svojim putnicima.

Ovaj autobusni operater prepoznao je lošu povezanost hrvatske metropole s nekima od najvećih talijanskih modnih, kulturnih, turističkih ili zabavnih gradskih centara poput Milana, Venecije, Verone ili Torina te odlučio upravo na toj međunarodnoj relaciji ponuditi visoki standard putovanja. Na ovaj način je studentima, putoholičarima i poslovnim putnicima ponudio olakšavanje organizacije putovanja, dok iz Italije i dalje mogu nastaviti putovanje prema drugim europskim državama iz FlixBus mreže.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Stolni tenis ZG 2013

Zagrepčani nastavljaju u jakom ritmu

Oslobodite si vikend jer studentski sport dolazi u jakom naletu!

Sveučilišna sportska natjecanja nastavljaju se u jakom ritmu. Studentski.hr donosi vam rezultate prošlog sportskog vikenda i najavu vikenda pred nama.

HRFF

Human Rights Film Festival

„Love is strange” otvorio 12. Human Rights Film Festival

Američki film „Love is strange” otvorio je 12. izdanje Human Rights Film Festivala, koji je započeo 8. 12. i traje do 14. 12. u Zagrebu. Film govori o Benu i Georgeu, ljubavnom paru čiju idilu sputavaju ekonomski problemi i stajališta okoline.

EU komisija - esej

Natječaj Europske komisije

Uključite se u natječaj Europske komisije: napišite esej i osvojite putovanje

U eseju od 1000 riječi odgovorite na jedno od zadanih pitanja i zaslužite trodnevni studijski posjet Bruxellesu!

Morska krava

Na današnji dan

Kristofor Kolumbo vidio "sirene"

Na današnji dan poznati je istraživač u svom dnevniku zabilježio susret s neobičnim stvorenjima.

13 godina Dirty Beatza

Dirty Beatz slave 13 godina

Drum'n'bass rođendanski tulum na dva floora

Odličan line up obećava nezaboravnu večer.