Zagreb – Ljubljana – Milano – Torino

FlixBus te vodi u Italiju za 69 kuna!

FlixBus

Spojem inovacija i tehnologije s tradicijom i iskustvom, FlixBus čini prijevoz autobusom ponovo traženim i zanimljivim te dostupnim svačijem džepu.

Nakon najave velike ekspanizije te širenja na srednju i istočnu Europu (CEE regija) u siječnju 2016. godine, međunarodni autobusni operater i mobilni brend FlixBus polako otvara vrata prema Hrvatskoj. Zagreb –  Ljubljana – Milano – Torino jedna je od prvih svakodnevnih autobusnih veza s Hrvatskom, dok se prava ekspanzija ove zelene mreže autobusnih linija službeno očekuje krajem svibnja.

Autobusni operater FlixBus (bivši njemački start-up osnovan 2013. godine) svojim inovativnim poslovnim modelom vrlo je brzo proširio zelenu mrežu autobusnih linija. Tako se u društvu Njemačke, Austrije, Švicarske, Engleske, Italije, Francuske, Španjolske, Nizozemske, Belgije, Luxemburga, Švedske, Norveške, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije i Mađarske, pronašla i Hrvatska, a mreža se i dalje širi na ostale zemlje istočne Europe.

Spajanjem Zagreba i Torina, FlixBus će svakodnevno od 12. svibnja omogućiti jednostavniji, kvalitetniji i povoljniji prijevoz putnika po promotivnoj cijeni od 9 € / 69 kn. Rezervacija i kupovina karata moguća je trenutno putem web shopa na hrvatskom jeziku te besplatne aplikacije koja će se  tržištu uskoro ponuditi i na hrvatskom jeziku. Otvara mogućnost otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska, informira putnike u stvarnom vremenu o stanju na cestama i lokaciji autobusnih postaja te pozitivno utječe na okoliš.

Udobni i kvalitetni autobusi s više prostora između sjedala, besplatan internet, utičnice te piće i grickalice u autobusu. Besplatna prtljaga, briga o putnicima i pravodobno informiranje putnika putem društvenih mreža te putem besplatne mobilne aplikacije, samo je dio visokog standarda usluge i sigurnosti koju FlixBus nudi svojim putnicima.

Ovaj autobusni operater prepoznao je lošu povezanost hrvatske metropole s nekima od najvećih talijanskih modnih, kulturnih, turističkih ili zabavnih gradskih centara poput Milana, Venecije, Verone ili Torina te odlučio upravo na toj međunarodnoj relaciji ponuditi visoki standard putovanja. Na ovaj način je studentima, putoholičarima i poslovnim putnicima ponudio olakšavanje organizacije putovanja, dok iz Italije i dalje mogu nastaviti putovanje prema drugim europskim državama iz FlixBus mreže.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Obnova domova u punom jeku - soba iznutra 3

Od 1. listopada

Ako još niste riješili smještaj – SC je osigurao mjesta za 300 studenata na Trešnjevci!

Iz Studentskog centra su poručili kako će cijena biti pristupačna, a sve dodatne informacije biti će uskoro dostupne na njihovim službenim stranicama.

Željezno prijestolje

Igra prijestolja

Sjednite na Željezno prijestolje u Avenue Mallu

Povodom predstavljanja četvrte sezone Igre prijestolja, posjetitelji će moći sjesti na Željezno prijestolje u Avenue Mallu.

Illectricity 2016

Veliki audiovizualni festival

Illectricity Festival i ove zime osvaja Zagreb

Illectricity dugu tradiciju temelji na otkrivanju novih glazbenih trendova domaćoj publici, a uz sve to, program festivala ima bogat raspored radionica i audiovizualnih projekata.

novac_kovanice

Stotina studentskih stipendija

Natječaj za Stipendiju Grada Zagreba

Molbe za dodjelu Stipendije, koje se mogu preuzeti u prilogu natječaja objavljenog na www.zagreb.hr, dostavljaju se poštom do 21. listopada

Sa susjedima kod sata – radionica štrudle

"Sa susjedima kod sata"

Zagrepčani će ove subote uživati u bogatoj ponudi Karlovačke županije

Naglasak je na potpunom doživljaju tradicije, običaja, okusa i mirisa Karlovačke županije, zahvaljujući čemu će Zagrepčani svih uzrasta, kao i njihovi gosti, moći sudjelovati u iznimno zanimljivim i besplatnim radionicama.