Dan otvorenih vrata

EFZG na jedan dan pruža srednjoškolcima iskustvo studentskog života

Ulaz

Za srednjoškolce viših razrada EFZG priprema Dan otvorenih vrata koji obuhvaća obilazak i predstavljanje Fakulteta, predstavljanje studentskih udruga, panel-rasprave, druženje s nastavnicima, bivšim i sadašnjim studentima te igre.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira Dan otvorenih vrata. Održat će se u petak, 1. ožujka 2019, od 10 do 15 sati. 

Događaj je u prvom redu namijenjen srednjoškolcima viših razreda koje zanima kako je biti student EFZG-a, koji žele iskusiti studentski život na jedan dan. Imat će priliku saznati što je ekonomija, a što poslovna ekonomija, ali i razgledati jednu od najvećih ekonomskih knjižnica u ovom dijelu Europe. 

Program obuhvaća obilazak i predstavljanje Fakulteta, predstavljanje studentskih udruga, panel-rasprave bivših studenata, druženje s nastavnicima, bivšim i sadašnjim studentima u popularnoj Kefi te sudjelovanje u igrama. Sudjelovanje je besplatno, ali obvezna je prethodna prijava.

Komentari na članak

Vezani članci

4. Dan otvorenih srca

Zaklada Ana Rukavina

4. Dan otvorenih srca u Zagrebu - daruj krv iz pupkovine i spasi život!

Četvrtu godinu zaredom u organizaciji Zaklade "Ana Rukavina" održat će se Dan otvorenih srca, gdje će se svi zainteresirani građani moći informirati i upisati u Registar donora koštane srži.

Ljetna škola financija

Ljetna škola financijske pismenosti i poduzetništva

Financijski klub pokrenuo ljetnu školu financija i poduzetništva za srednjoškolce

Kroz radionice i predavanja učenici će moći naučiti što su to financijske institucije, bankovni računi, krediti, ulaganja i štednja, prinosi i rizici, špekulanti i investitori, institucionalni investitori, tržište kapitala i novca...

RSC logo

Ready, Steady, Code! 2.0. natjecanje na FOI-ju Varaždin

Do sutra se možete prijaviti na RSC 2.0!

Natjecanje će se održati u prostorijama FOI-ja 7. i 8. studenoga 2015., a fond nagrada je pozamašan!

Junior Freshhh

Istraživanje INE i Studentskog.hr

Prirodne znanosti – korak prema blistavoj budućnosti

INA je s portalom Studentski.hr pokrenula istraživanje o prirodnim znanostima za srednjoškolce. Tri najkreativnija ispitanika osvojit će vrijedni poklon paket.

Sveučilište Sjever

Dan otvorenih vrata

Sveučilište Sjever upoznaje posjetitelje sa svojim radom

Otvaraju se vrata svima zainteresiranima za rad Sveučilišta Sjever. Posjetitelji će saznati sve o studijskim programima te će imati priliku razgovarati s profesorima i studentima.