Dan otvorenih vrata

EFZG na jedan dan pruža srednjoškolcima iskustvo studentskog života

Ulaz

Za srednjoškolce viših razrada EFZG priprema Dan otvorenih vrata koji obuhvaća obilazak i predstavljanje Fakulteta, predstavljanje studentskih udruga, panel-rasprave, druženje s nastavnicima, bivšim i sadašnjim studentima te igre.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira Dan otvorenih vrata. Održat će se u petak, 1. ožujka 2019, od 10 do 15 sati. 

Događaj je u prvom redu namijenjen srednjoškolcima viših razreda koje zanima kako je biti student EFZG-a, koji žele iskusiti studentski život na jedan dan. Imat će priliku saznati što je ekonomija, a što poslovna ekonomija, ali i razgledati jednu od najvećih ekonomskih knjižnica u ovom dijelu Europe. 

Program obuhvaća obilazak i predstavljanje Fakulteta, predstavljanje studentskih udruga, panel-rasprave bivših studenata, druženje s nastavnicima, bivšim i sadašnjim studentima u popularnoj Kefi te sudjelovanje u igrama. Sudjelovanje je besplatno, ali obvezna je prethodna prijava.

Komentari na članak

Vezani članci

INA poziva srednjoškolce da se prijave na Junior Freshhh 2016

"Online" natjecanje

INA poziva srednjoškolce da se prijave na Junior Freshhh

Popularno Inino "online" natjecanje održava se treću godinu zaredom. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 18. studenog.

Matematika

Interes za prirodne znanosti

Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu otvara svoja vrata zainteresiranim studentima

Manifestacijom „Dan i noć na PMF-u” obuhvatit će se sedam odsjeka PMF-a gdje će studenti moći na zanimljiv način uvidjeti važnost prirodoslovnih znanosti.

Štrajk u školama

Štrajk prosvjetnih djelatnika

Fakulteti štrajk prekidaju sutra

Osnovne škole danas ne štrajkaju, dok srednje škole nastavljaju štrajk.

Posljednji Književni klub

Književni klub u Klubu Zona

Srednjoškolci pripremaju "Zločin i kaznu" za državnu maturu

Srednjoškolski književni klub u Klubu Zona ovog će se utorka baviti djelom "Zločin i kazna", još jednim naslovom s državne mature.

EU projekti na FOI-ju

Dani otvorenih vrata

Lokalni EU projekti predstavljeni na FOI-ju

Projekt "IoTIF" predstavio je prof. dr. sc. Neven Vrček, a o projektu "e-Škole" govorili su prof. dr. sc. Vjeran Strahonja i izv. prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep.