Irski komičar ponovno u Hrvatskoj

Dylan Moran u Zagrebu i Splitu

dm

Poznati irski komičar i glumac počastit će zagrebačku i splitsku publiku svojim humorom. Ako ste pravi ljubitelj komedije, znate gdje se trebate uputiti 28. veljače i 3. ožujka.

Nakon što je 2013. dva puta rasprodao Lisinski u sklopu "Yeah Yeah" turneje, irski glumac i komičar Dylan Moran ponovno se vraća u Hrvatsku u sklopu nove turneje "Of The Hook". Nastupe će održati 28. veljače u zagrebačkom kinu SC-a te 3. ožujka u splitskom Domu HV Lora. 

Poznat po serijama i filmovima "Black Books", "Shaun of the Dead" ("Noć glupih mrtvaca"), "Calvary" i "Notting Hill", Dylan Moran će i ovoga puta hrvatskoj publici zasigurno priuštiti kvalitetnu porciju humora. Za njegovu recentnu turneju grabile su se karte u Velikoj Britaniji, a britanski The Telegraph ovako je opisao njegov nastup:

– Poboljšavajući Shakespearea, Dylan život svodi na 4 ere: djetinjstvo, neuspjeh, starost i smrt. Kada se suočite s njegovim šalama, svijet će vam odjednom izgledati bolje. –

Zanimljivo je da je Dylan Moran sa šesnaest godina napustio školu, nakon čega se ubrzo posvetio stand-upu. Debitantski nastup imao je 1992. u jednom dublinskom klubu, a s 24 godine postao je najmlađi dobitnik prestižne britanske nagrade za najboljeg komičara u sklopu dodjele the Perrier Comedy Awards.

Ulaznice za nastupe 28.2. u Zagrebu i 3.3. u Splitu potražite u sustavu Eventim.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Vatromet, doček nove godine

Doček na otvorenom

Zagrepčane čeka bogat program za doček; na glavnom trgu Hladno pivo i Četiri tenora

Grad Zagreb ove je godine pripremio bogat program za doček na otvorenom. Uz tradicionalne lokacije poput Trga bana J. Jelačića, posjetitelji će moći besplatno uživati i na mnogim drugim gradskim lokacijama.

Održan #WELOVESOUND

Festival elektroničke glazbe

#WELOVESOUND uvrstio Zagreb na popis party prijestoljnica Europe

Tijekom dva dana festivala #WELOVESOUND, neki od najboljih techno i house DJ-a rasplesali su tisuće ljubitelja elektroničke glazbe. Ovim događajem Zagreb je pokazao da je spreman za veliki festival i uvrstio se na popis proljetnih party prijestolnica Europe.

2+2, FOTO: ikonografija

Ivan Horvat

Odluka donesena na referendumu obvezatna je

U bučkurišu ljudi i društva dvije stvari izazivaju alergijske pojave na mome biću. To su licemjerje konzervativnih i glupost liberalnih. Interesantno je da ovi drugi pokazuju znatnu količinu jednoga i drugoga zadnjih dana.

Advent u Zagrebu - Naslovna

Božićna čarolija

Advent u Zagrebu kroz oči jedne studentice

Advent u Zagrebu sigurno je pojam koji ste čuli nebrojeno puta u posljednjih mjesec dana i o kojem ćete slušati još neko vrijeme. Bilo da ste sami doživjeli tu božićnu čaroliju ili tek planirate, pročitajte kako ga je doživjela jedna studentica.

Ansambl LADO

Splitski spektakl

LADO pomiče granice kulturoloških događanja u Spaladium Areni

Predstavnici najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicije pripremaju još jedan nastup uz spektakularnu, inovativnu produkciju u velikoj sportskoj areni.