Irski komičar ponovno u Hrvatskoj

Dylan Moran u Zagrebu i Splitu

dm

Poznati irski komičar i glumac počastit će zagrebačku i splitsku publiku svojim humorom. Ako ste pravi ljubitelj komedije, znate gdje se trebate uputiti 28. veljače i 3. ožujka.

Nakon što je 2013. dva puta rasprodao Lisinski u sklopu "Yeah Yeah" turneje, irski glumac i komičar Dylan Moran ponovno se vraća u Hrvatsku u sklopu nove turneje "Of The Hook". Nastupe će održati 28. veljače u zagrebačkom kinu SC-a te 3. ožujka u splitskom Domu HV Lora. 

Poznat po serijama i filmovima "Black Books", "Shaun of the Dead" ("Noć glupih mrtvaca"), "Calvary" i "Notting Hill", Dylan Moran će i ovoga puta hrvatskoj publici zasigurno priuštiti kvalitetnu porciju humora. Za njegovu recentnu turneju grabile su se karte u Velikoj Britaniji, a britanski The Telegraph ovako je opisao njegov nastup:

– Poboljšavajući Shakespearea, Dylan život svodi na 4 ere: djetinjstvo, neuspjeh, starost i smrt. Kada se suočite s njegovim šalama, svijet će vam odjednom izgledati bolje. –

Zanimljivo je da je Dylan Moran sa šesnaest godina napustio školu, nakon čega se ubrzo posvetio stand-upu. Debitantski nastup imao je 1992. u jednom dublinskom klubu, a s 24 godine postao je najmlađi dobitnik prestižne britanske nagrade za najboljeg komičara u sklopu dodjele the Perrier Comedy Awards.

Ulaznice za nastupe 28.2. u Zagrebu i 3.3. u Splitu potražite u sustavu Eventim.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Najtječa ZABA

Fotonatječaj "Zagreb očima studenta"

Fotkaj duh i ritam Zagreba i osvoji godišnji studentski pokaz!

Studenti, fotkajte duh i ritam Zagreba i osvojite nagradu koja će Vam dobro doći svakoga zagrebačkog dana – ZET-ov godišnji studentski pokaz!

Rim

Matej Sunara

Iz Rima s ljubavlju

Od srca zahvaljujem portalu Studentski.hr što mi je udijelio dio svog dragocjenog medijskog prostora da nabacim svoja iskustva i misli iz rimske tuđine u naletima inspiracije. Ovaj portal će mi sigurno učiniti novu rimsku godinu ljepšom od prošle. Diplomski rad kojim se bavim prethodnih mjeseci pisan je na taliljanskom jeziku tako da je pravi užitak opet koristiti mnogo ljepši i lakši hrvatski nam jezik.

Milky Chance

Indie-pop senzacija u Hrvatskoj

Globalni pop-fenomen Milky Chance na vrhuncu kreativnog stvaralaštva dolazi u Zagreb

Milky Chance nastupa u Tvornici kulture u sklopu aktualne europske turneje. Njihov hit „Stolen Dance“ ušao je u Shazam Hall of Fame kao jedna od „najshazamanijih“ pjesama ikad.

high5 1

Uoči promocije novog albuma u Tvornici

Intervju s High5-om: „Mi smo sasvim obični likovi koji preko vikenda lažu na mikrofon”

Album „Schengengang” neće sutra po prvi puta ugledati svjetlo dana, no zato će biti predstavljen u visokom sjaju. Veliki pogon Tvornice kulture bit će platforma za promociju novog albuma High5-a, (t)rap skupine koja možda nije dugi niz godina megapopularni na sceni, no zato rasturaju.

Ples Tin i Anna

Ples sa istinskim zvijezdama

Više od dvjesto plesnih parova iz cijelog svijeta stiže na Zagreb Dance Grand Prix

Ljubitelji ritma sambe, valcera, paso doblea, tanga ili cha-cha-cha imat će priliku upoznati se s plesnim vještinama državnih prvaka Anne Illine i Tina Sanjkovića koji su od ožujka ove godine prvaci u latinoameričkim plesovima.