Info zona

Dođite na Stripaški kružok u Info zonu

Stripaški kružok u Info zoni

Stripaški kružoci Ivana Svaguše doprinose jačanju bogate, ali raspršene, splitske strip scene. Osim razgovora o stripu, očekuju vas i gostovanja zanimljivih aktera hrvatske strip scene.

Na novom Stripaškom kružoku u petak, 15. siječnja u 20 sati u Info zoni gostovat će akademska slikarica i autorica stripova Sonja Gašperov. Tom prigodom predstavit će i svoj novi strip u seriji Vučine – Površina. Pridružit će joj se Vladimir Šagadin, glavni urednik izdavačke kuće 2x2.

Vučine su metafora čovjeka te se pojavljuju u seriji albuma, a svaki album novi je žanr i nova priča. Iako su premijeru imali u kraćim stripovima, nametnuli su se kao likovi kojima se autorica najbolje mogla izraziti, a reakcija publike poticala ju je da već petu godinu Vučine žive i pričaju nove priče.

Stripaški kružoci Ivana Svaguše doprinos su jačanju bogate, ali raspršene, splitske strip scene. Održavaju se u Info zoni, kroz druženje zaljubljenika u strip, razgovore o stripu te gostovanja zanimljivih aktera hrvatske strip scene.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona, koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Najave drugih događanja u Info zoni dostupne su na službenim stranicama Info zone.

Komentari na članak

Vezani članci

Izložba stripa

Klub mladih KLOOZ

Besplatna obuka mladih unutar stripovske industrije

Dvodnevna radionica stripa namijenjena mladima održat će se 17. i 18. studenoga u sklopu programa Kluba mladih KLOOZ.

USE-IT mapa

Projekt Info zone

Radi se na realizaciji nove USE-IT mape, hita među stranim studentima

Slijedeći provjereni koncept, Info zona radi na realizaciji nove mape koja će stranim studentima i turistima omogućiti da upoznaju Split i njegovu povijest, njegove stanovnike i mjesta koja posjećuju lokalci

„Zavedi me, razvedi me“

Hrvatsko Nadzemlje Split

„Zavedi me, razvedi me“ na susretu mladih grada Splita

Je li brak zastario? Zašto se sve više mladih razvodi? Koliko je važna priprema za brak? O tim pitanjima raspravljat će mladi Splićani na novom susretu u organizaciji Hrvatskog Nadzemlja.

Slušajte o Glembajevima i pripremite se za državnu maturu

Književni klub Irene Delonge Nešić

Slušajte o Glembajevima i pripremite se za državnu maturu

Novo druženje Književnog kluba u Info zoni će se održati u utorak, 16. veljače. Tema večeri je još jedan naslov s državne mature.

rol hum

Rock i blues poslastica

Rolin Humes u Splitu

Rolin Humes predstavljaju izuzetnu glazbenu live atrakciju, u izvedbi pjesama iz bogatog vlastitog repertoara isključivo na engleskom jeziku, u što će se uvjeriti svi gosti splitskog koncerta u subotu 14. svibnja u Gradskom kazalištu mladih.