Svečana dodjela

Dodijeljena Superbrands priznanja najboljim hrvatskim brendovima

Superbrands

– Iza nas je još jedna godina ulaganja u Superbrands – neovisan autoritet za brending koji u Hrvatskoj djeluje cijelo desetljeće. Superbrands iz godine u godinu pokazuje potrošaču da svaki pojedini brend vrijedi više ukoliko nosi ovu prestižnu oznaku te da je priznati član prestižnog društva u koje mogu biti pozvani samo izabrani brendovi. – istaknula je Lea Brezar.

Superbrands Hrvatska 6. je travnja predstavio šesto izdanje Superbrands knjige i dodijelio priznanja Superbrands Hrvatska 2016/17. najboljim brendovima. Svoju statuu preuzelo je tridesetak najboljih u državi prema izboru članova stručnog vijeća i potrošača.  Događaj je održan u ekskluzivnom šarmantnom prostoru PreZento, a vodila ga je Ljiljana Hranilović Meštrić.

Dinamična poslovna godina Superbrands tima rezultirala je stopostotnim rastom zahvaljujući transparentnosti i uspješnom provođenju komunikacijske strategije za poslovnu godinu 2016/17. Kontinuirana komunikacija sa strukom, izlaženje tromjesečnog stručnog časopisa Brend kultura i mini konferencije povodom svakog predstavljanja broja te NEXT Balkans uveliko su pridonijele uspješnosti projekta u Hrvatskoj.

Preuzimanjem priznanja vodeći su brendovi potvrdili važnost ulaganja u brend kao i prednosti koje u komunikaciji s tržištem nosi Superbrands znak. Svi su oni predstavljeni u novom izdanju knjige Cinestar, City Center One, Crodux, Dalmare, Dietpharm, Edward Bernays, Experta, Galeb, Grad Lošinj, Index.hr, Interspar, Končar, Lado, Lider, Links, Mlinar, Oryx Rent a car, Plodine, Polleo sport, Poslovni savjetnik, Pula Film Festival, Renesansni festival Koprivnica, Rowenta, Specijalna bolnica Sv. Katarina, UNIQA osiguranje, Večernji list, Žena.hr, kao i partneri projekta: Balon centar, Copy Electronic, Grafokor, Ivić catering, Fotkaona, Print studio, Simtam i Studio Smijeha.

Foto: Superbrands Hrvatska

– Iza nas je još jedna godina ulaganja u Superbrands – neovisan autoritet za brending koji u Hrvatskoj djeluje cijelo desetljeće. Superbrands iz godine u godinu pokazuje potrošaču da svaki pojedini brend vrijedi više ukoliko nosi ovu prestižnu oznaku te da je priznati član prestižnog društva u koje mogu biti pozvani samo izabrani brendovi. – istaknula je Lea Brezar, CEO Dhar medie i Superbrands Hrvatska i Slovenija.

Vesna Sekalec, direktorica Superbrands projekta za Hrvatsku i Sloveniju, dodala je:

– I ove godine odabrali smo 300 brendova u 25 kategorija koji zasluženo ulaze u sam vrh. 27 brendova odlučilo je svoju tržišnu komunikaciju dodatno oplemeniti znakom kvalitete na području brendiranja – znakom Superbrands 2016/2017. Vjerujemo da će ti brendovi ponosno nositi znak Superbrands i njime se dodatno istaknuti u obilju tržišne ponude jer znak Superbrands plijeni pažnju kupca upravo kao i kvaliteta, pouzdanost, različitost i emotivni učinak koji iza njega stoje. Čestitam na dobroj odluci, odluci da se istaknete kao najbolji. –

Na koncu je Zoran Sazdovski, direktor Superbrands Adriatica, napomenuo:

– Moćan brend nije onaj koji ima samo dobre financijske rezultate, nego onaj koji ima visoku emocionalnu vrijednost kod potrošača. On postaje snažan, pozitivan brend, s dugoročnom lojalnošću prema potrošačima, visokoj kvaliteti i svjesnosti o imenu brenda. Tržištu su potrebni takvi jaki brendovi. –

Foto: Superbrands Hrvatska

Komentari na članak

Vezani članci

Splitski rektorat

Svečana dodjela

Sveukupno 31 student i dvije skupine dobitnici novčane Rektorove nagrade Sveučilišta u Splitu

Donesena je odluka o dodjeli Rektorove nagrade studentima Sveučilišta u Splitu. Na svečanoj dodjeli 15. lipnja dobitnike očekuje i novčana nagrada.

Meri Cetinić, Multi-platinum Award

Posebno priznanje HDU-a

Naša glazbena diva za 40 godina diskografskih dostignuća nagrađena Multi-platinum Awardom

– Meri Cetinić glazbenica je kojoj domaća scena duguje mnogo i izrazito smo joj zahvalni na 40 godina diskografskih ostvarenja koja su i danas prepoznata kroz neke od njezinih bezvremenskih hitova. Velika nam je čast dodijeliti joj najvažnije priznanje prema kategorizaciji svjetske diskografske organizacije IFPI za njezina dostignuća u diskografiji naših područja. – izjavio je Želimir Babogredac, predsjednik Hrvatske diskografske udruge.

Multi-platinum Award Prljavom kazalištu

Hrvatska diskografska udruga

Prljavo kazalište nagrađeno priznanjem Multi-platinum Award za 40 godina diskografskih dostignuća

Hrvatska diskografska udruga dodijelila je Multi-platinum Award legendarnoj rock-grupi Prljavo kazalište za 40 godina diskografskih dostignuća i 30 godina od najvećeg rock-spektakla na Trgu 1989.

druženje u kafiću

Jedinstveno godišnje priznanje

U tijeku prijave za Project Management Awards – za ostvarene projekte i njihove mlade voditelje

Natječaj za najbolji projekt, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača otvoren je do 20. listopada 2019. Osim nagrada pobjednicima pruža priliku za sudjelovanje na međunarodnom natjecanju iduće godine.

Šimunovo 2019.

Tamburaška glazba

HDU dodijelio posebno priznanje legendarnom bećaru

– U karijeri dužoj od pola stoljeća Šima Jovanovac dao je značajan doprinos domaćoj diskografiji. Vlasnik je prvog tamburaškog albuma u neovisnoj Hrvatskoj, a njegove pjesme odjekuju širom svijeta, svugdje gdje su naši ljudi. – izjavila je Maja Vidmar Klarić.