LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna akcija

Djed Božićnjak daruje kišu bombona Dječjem domu Klasje

Ivica Lučić kao Djed Božićnjak slijeće u osječku zračnu luku nakon čega započinje tradicionalno darivanje djece humanitarnog karaktera.

Ivica Lučić kao Djed Božićnjak slijeće u osječku zračnu luku nakon čega započinje tradicionalno darivanje djece humanitarnog karaktera.

Rudolf se prehladio pa piloti velikog i hrabrog srca dovoze Djeda Božićnjaka i hrpu poklona za mališane jer Djedica svoju djecu nikad ne iznevjeri. Tradicionalno, već godinama u organizaciji tvrtke Air Pannonia, on slijeće u osječku zračnu luku.

Tako će se i ove godine, 10. prosinca u 11:30 sati u Zračnoj luci Klisa, kišom bombona i brojnim drugim poklonima darivati djeca Dječjeg doma Klasje te djeca zaposlenika tvrtke i poslovnih partnera.

Da su slavonska srca velika, pokazuje i odaziv ove godine svih onih koji su željeli doprinijeti ovom događaju pa je akcija i humanitarnog karaktera. Drugu godinu zaredom tvrtka u akciji surađuje sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna u Osijeku. Profesori i učenici će na dan darivanja animirati djecu u maloj radionici božićnih ukrasa pod nazivom Od djeteta djetetu gdje će svako dijete izraditi svoju kuglicu, ali i kuglicu koja će krasiti bor dječjeg doma Klasje.

Djecu će pjesmom uveseljavati Goran Bošković iz grupe Fluentes te dugogodišnji animatori i volonteri. Djed je ikona osječke dramske scene Ivica Lučić – Jutromlat. Jutromlat će se iz zraka prvo javiti radio stanicom i pozdraviti prisutne preletom iznad Zračne luke Osijek bacajući bombone, nakon čega će uslijediti tradicionalno druženje i darivanje.

FOTO: FLICKR