LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jedinstven doživljaj u centru Zagreba

Dinner in the Sky Zagreb

Dinner in the Sky u Zagrebu održat će se od 11. do 15. lipnja, a provodi se u skladu s dvjema ključnim riječima: ekskluzivnost i sigurnost.

Dinner in the Sky u Zagrebu održat će se od 11. do 15. lipnja, a provodi se u skladu s dvjema ključnim riječima: ekskluzivnost i sigurnost.

Dinner in the Sky Zagreb svoja vrata otvara u lipnju 2014. na 5 dana, od 11. do 15. lipnja. Svim zainteresiranim klijentima predstavit će se jedinstveni Dinner in the Sky doživljaj u kombinaciji s jedinstvenim kulinarskim užitkom, i to u centru Zagreba. Stol s 22 ljudi tim stručnjaka postavit će na visinu od 50 metara kako bi se gostima i njihovim prijateljima omogućila najposebnija večera njihovog života.

Događaj će tijekom 5 dana ugostiti jednog od najboljih chefova u Hrvatskoj i na Balkanu. Tijekom večernjih događaja, chef će se osobno pridružiti gostima, posluživati ih te pričati o svojoj hrani i jelovniku. Možete birati između 5 različitih paketa, ovisno o jelovniku i trajanju događaja. Ekskluzivna atmosfera na visini od 50 metara s izvanrednom hranom i izravnim kontaktom sa chefom stvorit će nezaboravan doživljaj.

Dinner in the Sky proizvod je koji je razvio Events in the Sky u skladu s dvjema ključnim riječima: ekskluzivnost i sigurnost.
Svojim klijentima žele pružiti najekskluzivnije iskustvo na potpuno siguran način. Opsesija sigurnošću vjerojatno je jedan od razloga zbog kojih se Dinner in the Sky trenutačno odvija u više od 40 zemalja te ima službena ovlaštenja zemalja s najstrožim pravilima, kao što su SAD, Kanada, Australija, Južnoafrička Republika, itd.

Više informacija o događaju možete potražiti na web stranici događaja. Za posebne zahtjeve, mogućnosti dobivanja poklon bonova, privatne ili korporativne događaje, uključujući VIP salon, pošaljite upit na info@dinnerinthesky.at. 

FOTO: DINNER IN THE SKY