LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijavite se za školovanje

Croatia Airlines traži kabinsko osoblje

Provjerite koje sve korake trebate ispuniti kako biste ostvarili svoj dugogodišnji san o radu u zrakoplovu!

Provjerite koje sve korake trebate ispuniti kako biste ostvarili svoj dugogodišnji san o radu u zrakoplovu!

Iz Croatia Airlinesa upućuju poziv svim zainteresiranima, kojima je san oduvijek bio biti članom zrakoplovnog osoblja, da se jave na njihov aktualni natječaj. 

Naime, upravo su u tijeku prijave za školovanje namjenjeno osposobljavanju pojedinaca za kabinsko osoblje. Školovanje je komercijalnog karaktera, kako napominju, i ne znači nužnu obvezu zapošljavanja upravo u njihovoj aviokompaniji.

Školovanje se sastoji od teoretskog dijela, koji se odvija u Zagrebu i traje 12 radnih dana, praktičnog školovanja u trajanju jednog dana u Frankfurtu te, u konačnici, polaganja završnog ispita kojim se dobiva Cabin Crew Attestation certifikat.

Uvjeti za prijavu su: navršenih 18 godina starosti, završena srednja škola, aktivno znanje engleskog jezika, aktivna vještina plivanja te potvrda o zdravstvenoj sposobnosti obavljanja posla člana kabinskog osoblja. Potvrdu izdaju isključivo zrakoplovno-medicinski centri kojima je ovlaštenje dano od Agencije za civilno zrakoplovstvo. Popis centara dostupan je klikom na link

Vrijeme početka tečaja još nije u potpunosti definirano, no iz Croatia Airlinesa tvrde da je to početak veljače. Ipak, kažu kako će prijave zaprimati i nakon prvog zakazanog termina te, sukladno tome, organizirati i daljnje tečajeve i praktičnu obuku.

Cijena školovanja je 7 000 kn. No, ukoliko požurite s prijavom, još uvijek imate vremena ostvariti brojne popuste. Tako prvih 10 prijavljenih polaznika ostvaruje popust od 50%, a svi prijavljeni do 15. siječnja onaj od 25%

Prijave se šalju elektronskom poštom, na adresu psc@croatiaairlines.hr. Klikom na sljedeći link možete pročitati i koje sve dokumente prijava treba sadržavati.

Požurite s prijavama i ostvarite svoj san! Želimo vam puno sreće!  

FOTO: WIKIPEDIA