LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konferencija

Combis: poslovne strategije za digitalno doba

Predavanja Combis konferencije ove su godine podijeljena u pet tematskih područja: „Combis Solutions“, „Connected Future“, „It's All About Technology“, „Security“ i „Redefined Workplace“. Svima je zajednički cilj educirati i inspirirati sudionike o mogućnostima različitih poslovnih strategija za digitalno doba.

Predavanja Combis konferencije ove su godine podijeljena u pet tematskih područja: „Combis Solutions“, „Connected Future“, „It's All About Technology“, „Security“ i „Redefined Workplace“. Svima je zajednički cilj educirati i inspirirati sudionike o mogućnostima različitih poslovnih strategija za digitalno doba.

Treći dan Combis konferencije započeo je radionicom CoCo ValueAdd, koja je nevezana uz IT sadržaj, što je novost na ovom događaju. Koncept Četiri sobe promjene koji je korišten na radionici trenutačno je jedna od najpopularnijih psiholoških teorija za poslovni napredak koju koriste brojne svjetske kompanije.  

– Željeli smo pokriti svih 360 stupnjeva i za svakoga sudionika kreirati drugačije i jedinstveno konferencijsko iskustvo. Zato smo sudionicima konferencije osim standardnog IT sadržaja ponudili i nešto drugačije, sadržaj koji nije uobičajen na IT konferencijama, a koji sudionicima može uvelike pomoći u poslovnom i osobnom razvoju. – rekla je Renee Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije te naglasila da su reakcije na non-IT sadržaj iznad svih očekivanja.

Predavanja konferencije ove su godine podijeljena u pet tematskih područja: Combis Solutions, Connected Future, It's All About Technology, Security i Redefined Workplace. Svima je zajednički cilj educirati i inspirirati sudionike o mogućnostima različitih poslovnih strategija za digitalno doba.

Security

Velik interes publike potaknuo je Security sadržaj, u kojem je sudjelovalo više eksperata za ovo područje koji su se bavili temama, kao što su zahtjevi regulative i obveze kompanija u području informacijske sigurnosti, sigurnosni izazovi u vrijeme digitalne transformacije i zaštita od cyber napada.

Foto: Combis

– Promjene su stalne i mnogobrojne, no poslovna se okruženja sve teže nose s njima, posebice u području sigurnosti. Napadi i prijetnje su sve sofisticiranije, učestalije i sve teže se otkrivaju, zbog čega je od iznimne važnosti promišljati o cjelovitoj zaštiti, raditi na sigurnosnim poboljšanjima s ciljem prevencije i proaktivno razmišljati o aspektu sigurnosti. Iz tih razloga Combis je stvorio jedinstveni sigurnosni portfelj koji se sastoji od sigurnosnih produkata, ali i usluga u koje smo u posljednjem razdoblju intenzivno ulagali. Takve usluge uključuju upravljanje prijetnjama i incidentima, upravljanje ranjivostima i penetracijska testiranja te osiguravanje usklađenosti s uredbama i direktivama, što je tvrtkama izuzetno bitno s obzirom na to da sljedeće godine GDPR, NIS i ePrivacy stupaju na snagu. – komentirao je Hrvoje Milašinčić, voditelj Odjela sigurnosti u Combisu.

Redefined Workplace

Combis, kao Microsoft Partner of the Year za Hrvatsku i vodeći partner Microsofta u upravljanju Cloud transformacijom u Hrvatskoj, prikazao je i ekspertizu u području Clouda. Tako je kroz studiju slučaja u Croatia osiguranju prikazano na koji način učinkovito riješiti izazov lokacijske raspršenosti te kako svim djelatnicima osigurati jednako kvalitetno korisničko iskustvo i sve što im je potrebno za rad, bez obzira na kojoj su lokaciji – u uredu, na terenu ili kod kuće.

Ovogodišnja konferencija okupila je rekordnih 500 posjetitelja. Uz Hrvatski Telekom, partnera konferencije, podržali su je platinum sponzor Cisco, zlatni sponzori Citrix, Commvault, Dell EMC i Intel, Fortinet, Hewlett Packard Enterprise, Palo Alto Networks, Veeam Software i Wacom Europe GmbH, srebrni sponzori Lexmark i VMware, sponzor Lenovo te medijski pokrovitelji ICTbusiness.info, Jutarnji list, Lider, Mreža, Netokracija, Novi list, Studentski.hr, ŠibenikIN, tportal.hr i Večernji list. Konferenciju podržavaju i Euroherc osiguranje, službeni osiguravatelj Combis konferencije te Algebra, akademski partner. Sve dodatne infromacije potražite na službenoj stranici.

FOTO: COMBIS