LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Živjeti i uspjeti u Hrvatskoj

College2Business konferencija krajem svibnja u Zagrebu

Umjesto odgovora na pitanje kako dobiti vizu, dobit ćete odgovor na pitanje kako dobiti posao u Hrvatskoj. Posla uvijek ima za one koji žele raditi.

Umjesto odgovora na pitanje kako dobiti vizu, dobit ćete odgovor na pitanje kako dobiti posao u Hrvatskoj. Posla uvijek ima za one koji žele raditi.

Irska i Njemačka više ne nose epitet turističkih zemalja, nego zemalja u koje se ide trbuhom za kruhom. Broj mladih koji odlaze u inozemstvo u potrazi za boljim životom raste iz dana u dan. Ipak, postoji i određen broj mladih koji vjeruju kako se može uspjeti i u svojoj domovini. U moru konferencija koje za cilj imaju informirati mlade o poslovima koje mogu raditi i karijerama koje mogu ostvariti izvan vlastite zemlje, College2Business konferencija prva je i jedina koja informira mlade o putu do uspjeha u njihovoj vlastitoj.

Upravo je to ono što je razlikuje od ostalih. Umjesto odgovora na pitanje kako dobiti vizu, dobit ćete odgovor na pitanje kako dobiti posao u Hrvatskoj. Posla uvijek ima, za one koji ga žele raditi. Da je put do uspjeha trnovit, ali da nije nemoguć, dokazat će vam i brojni predavači, stručnjaci u svom području.

Udruga Somnium, Hrvatska poštanska banka, Ekonomski fakultet u Zagrebu, Debatni klub te Studentski zbor EFZG organizatori su College2Business konferencije, čija je vizija Živjeti i uspjeti u Hrvatskoj. Nakon održanih konferencija u Zadru, Rijeci i Splitu, konferencija napokon dolazi u Zagreb i to na Ekonomski fakultet, 26. svibnja. Imat ćete priliku poslušati govornike poput Damira Ciglara (Imago), Viktora Drage (Cro A Porter), Davora Debrecina (Svinaweb), Borisa Zatezala (Degordian) te brojne druge. Ulaz je besplatan, ali su potrebne prijave. Osiguraj svoju ulaznicu na vrijeme!

Sve ostale informacije pratite na Facebook stranici te događaju.