Poziv blogerima iz istočne Europe

Coca-Cola traži mlade blogere

Coca Cola

Natječaj je otvoren do 15. ožujka 2016., a rezultati će biti poznati krajem mjeseca. Ovogodišnji natječaj posebno ohrabruje blogere koji rade vlastiti video sadržaj, pogotovo one blogere koji imaju otvoren YouTube kanal.

Već  treću godinu zaredom tvrtka Coca-Cola provodi projekt Bloggers Network Adria kojemu je zadaća pomoći blogerima iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore da profesionaliziraju svoj rad, da bloganje pretvore u plaćeni posao. Projekt se provodi kako bi se podigla svijest o mogućnostima oglašavanja na blogovima, potaknula konkurentnost tržišta blogova i pružila financijska pomoć mladim blogerima.

Natječaj je otvoren do 15. ožujka, a blogeri se mogu prijaviti putem obrasca za prijavu na mrežnoj stranici Bloggers Network ili objavom poveznice na tekst bloga na profilima Twittera ili Facebooka uz oznaku #CCBNA. Imena devet ovogodišnjih pobjednika bit će poznata krajem ožujka. Projekti koji se ove godine mogu prijaviti moraju biti vezani uz teme aktivnog života, programa podrške mladima, zaštite životne sredine i prenošenja poruka o određenoj robnoj marki potrošačima.

Ovogodišnji natječaj posebnu važnost pridaje stvaranju video sadržaja. Pogotovo se to odnosi na blogere koji imaju otvoren i YouTube kanal. Odabir najboljih blogera vršit će se na temelju kvalitete sadržaja i osobina blogera. Veća vidljivost bloga, poboljšanje kvalitete sadržaja bloga preko suradnje s ostalim blogerima te mjesečna novčana naknada u skladu s prosječnom mjesečnom plaćom u državi iz koje dolaze samo su neke od pogodnosti koje će uživati blogeri pobjednici.

Komentari na članak

Vezani članci

Aleja prvašića

Prvoškolci u Jastrebarskom sadili stabla

Hrvatska dobila prvu „Aleju prvašića“ – jedinstveni projekt koji se uskoro pokreće u cijeloj Europi

„Aleja prvašića“ otvorena je u Jastrebarskom, prvom gradu ovog iznimno kreativnog projekta. Cilj je da svaki prvi razred u Hrvatskoj do 2020. godine ima svoje stablo u ovom projektu.

Prijava za posao

Nadopuna budžeta

Studentski poslovi uz koje ćeš si priuštiti izlaske i putovanja

Donosimo vam popis osam studentskih poslova koji donose najbolji omjer zarade, pozitivne radne okoline i mogućnosti da ti uz rad i studiranje ostane nešto vremena za privatni život.

Vip alumni program

Otvara se novi krug natjecanja za VIP alumni

Vip zapošljava mlade diplomirane stručnjake tehničkog, informatičkog i prirodoslovno matematičkog usmjerenja

Vipnet drugi put otvara vrata mladim visokoobrazovanim stručnjacima i nudi priliku za jednogodišnji profesionalni razvoj unutar jedne od vodećih kompanija na tržištu.

Poslovni dnevnik i projekt Iskustvo zlata vrijedi

Poslovni dnevnik pokretač

Iskustvo zlata vrijedi 2015.: Projekt koji pomaže studentima s invaliditetom traži nove studente za praksu

Projekt zahvaljujući kojem su lani na praksi bila 22 studenta s invaliditetom, a petoro ih je zaposleno, ove bi godine trebao biti još uspješniji.

Naslovnica

Izum mladog Kanađanina Aleca Falkenhama

Kanadski student izumio novi trajni način uklanjanja tetovaža - za manje od 30 kuna!

Iako je još u procesu nastajanja, krema za uklanjanje tetovaža, izum mladog Kanađanina, izazvala je veliki interes javnosti. Na bezbolan i način koji nije nimalo štetan, trebala bi nakon nekog vremena u potpunosti ukloniti bilo koju tetovažu na vašem tijelu.