Poziv blogerima iz istočne Europe

Coca-Cola traži mlade blogere

Coca Cola

Natječaj je otvoren do 15. ožujka 2016., a rezultati će biti poznati krajem mjeseca. Ovogodišnji natječaj posebno ohrabruje blogere koji rade vlastiti video sadržaj, pogotovo one blogere koji imaju otvoren YouTube kanal.

Već  treću godinu zaredom tvrtka Coca-Cola provodi projekt Bloggers Network Adria kojemu je zadaća pomoći blogerima iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore da profesionaliziraju svoj rad, da bloganje pretvore u plaćeni posao. Projekt se provodi kako bi se podigla svijest o mogućnostima oglašavanja na blogovima, potaknula konkurentnost tržišta blogova i pružila financijska pomoć mladim blogerima.

Natječaj je otvoren do 15. ožujka, a blogeri se mogu prijaviti putem obrasca za prijavu na mrežnoj stranici Bloggers Network ili objavom poveznice na tekst bloga na profilima Twittera ili Facebooka uz oznaku #CCBNA. Imena devet ovogodišnjih pobjednika bit će poznata krajem ožujka. Projekti koji se ove godine mogu prijaviti moraju biti vezani uz teme aktivnog života, programa podrške mladima, zaštite životne sredine i prenošenja poruka o određenoj robnoj marki potrošačima.

Ovogodišnji natječaj posebnu važnost pridaje stvaranju video sadržaja. Pogotovo se to odnosi na blogere koji imaju otvoren i YouTube kanal. Odabir najboljih blogera vršit će se na temelju kvalitete sadržaja i osobina blogera. Veća vidljivost bloga, poboljšanje kvalitete sadržaja bloga preko suradnje s ostalim blogerima te mjesečna novčana naknada u skladu s prosječnom mjesečnom plaćom u državi iz koje dolaze samo su neke od pogodnosti koje će uživati blogeri pobjednici.

Komentari na članak

Vezani članci

Vip alumni program

Prilika za mlade i visokoobrazovane bez radnog iskustva

Vipnet pokrenuo natječaj za dvostruko veću, drugu generaciju Vip alumni programa

U godinu dana Vipnet će u svakog kandidata uložiti preko 100 tisuća kuna kroz plaću koja će iznositi 6 tisuća kuna bruto, edukacije, program međunarodne razmjene i ostale pogodnosti. Prijavi se i ti!

Studenti i profesori Sveučilišta u Dubrovniku u Americi

Studenti i profesori Sveučilišta u Dubrovniku

Hrvatski i američki studenti raspravljali o demokraciji i političkoj participaciji

Studijski boravak u SAD-u nastavak je suradnje dvaju sveučilišta na projektu "Rasprava o demokraciji: politička participacija i politička kompetencija".

E-građani

Pojednostavljenje birokracije od 10. lipnja

Projekt e-Građani: Od utorka do dokumenata preko interneta

U Hrvatskoj se počinje provoditi projekt e-Građani koji će olakšati baratanje osobnim dokumentima i smanjiti nepotrebno čekanje u redovima.

Zbor Opere HNK Ivana pl. Zajca

HNK Ivana pl. Zajca

„Macbethom” započinje najveći projekt riječke Opere u povijesti

– Ako se pitate kakav je morao biti doživljaj nastupa umjetnice koja je glumački i glasovno revolucionirala opernu izvedbu, Marije Callas, Giorgio Surian ima svoj odgovor. – istaknuo je Marin Blažević.

Bez veze nije bezveze

Bez „veze" nije bezveze

Studenti u borbi protiv korupcije

Projekt je pokrenut od strane studentske udruge eSTUDENT, a stavlja naglasak na istinske vrijednosti u životu, budućnost pojedinca u vlastite ruke i pretvara put do uspjeha „preko veze" u „bez veze".