Poziv blogerima iz istočne Europe

Coca-Cola traži mlade blogere

Coca Cola

Natječaj je otvoren do 15. ožujka 2016., a rezultati će biti poznati krajem mjeseca. Ovogodišnji natječaj posebno ohrabruje blogere koji rade vlastiti video sadržaj, pogotovo one blogere koji imaju otvoren YouTube kanal.

Već  treću godinu zaredom tvrtka Coca-Cola provodi projekt Bloggers Network Adria kojemu je zadaća pomoći blogerima iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore da profesionaliziraju svoj rad, da bloganje pretvore u plaćeni posao. Projekt se provodi kako bi se podigla svijest o mogućnostima oglašavanja na blogovima, potaknula konkurentnost tržišta blogova i pružila financijska pomoć mladim blogerima.

Natječaj je otvoren do 15. ožujka, a blogeri se mogu prijaviti putem obrasca za prijavu na mrežnoj stranici Bloggers Network ili objavom poveznice na tekst bloga na profilima Twittera ili Facebooka uz oznaku #CCBNA. Imena devet ovogodišnjih pobjednika bit će poznata krajem ožujka. Projekti koji se ove godine mogu prijaviti moraju biti vezani uz teme aktivnog života, programa podrške mladima, zaštite životne sredine i prenošenja poruka o određenoj robnoj marki potrošačima.

Ovogodišnji natječaj posebnu važnost pridaje stvaranju video sadržaja. Pogotovo se to odnosi na blogere koji imaju otvoren i YouTube kanal. Odabir najboljih blogera vršit će se na temelju kvalitete sadržaja i osobina blogera. Veća vidljivost bloga, poboljšanje kvalitete sadržaja bloga preko suradnje s ostalim blogerima te mjesečna novčana naknada u skladu s prosječnom mjesečnom plaćom u državi iz koje dolaze samo su neke od pogodnosti koje će uživati blogeri pobjednici.

Komentari na članak

Vezani članci

Dokumentarac 'Francuska priča – Sjeverna Dalmacija“ - naslovna

Klub mladih KLOOZ Zadar

Projekcija filma „Francuska priča - Sjeverna Dalmacija”

Pogledajte putopisni dokumentarac o povijesnim vezama između Francuske i Hrvatske još od Karla Velikog.

Heinzelova - stup nasred ceste

Razočarani biciklisti iz ZG Cycle Unita:

Unatoč obećanjima, grad Zagreb neće raditi na razvoju biciklističke infrastrukture

– Duboko smo razočarani time što centralno koordinacijsko tijelo koje bi trebalo povezivati sve gradske službe i dalje umjesto rješenja nudi izgovore. – jedna je od izjava sa sastanka nove gradske radne skupine za biciklistička pitanja u Zagrebu.

Career Boot Camp 2015

Prilika za osiguravanje budućnosti

PRIJAVE U TIJEKU: Upoznajte svog budućeg poslodavca na ovogodišnjem Career Boot Campu

Najmotiviraniji studenti imaju priliku prijaviti se do 21. lipnja na ovogodišnji Career Boot Camp!

Arijana - Mesmerized

Mesmerized

Entuzijastični fotografi i videografi prikazuju ljepote Hrvatske

Mesmerized je tim strastvenih i kreativnih fotografa i videografa, kako sami za sebe kažu. Ljudima žele pokazati svoje avanture i sve ljepote Hrvatske, ali i svijeta.

OTP banka

Velika potpora studentima i mladima

OTP banka podupire portal Studentski.hr

OTP banka, prepoznavanjem uspješnih projekata i usmjerenošću na mlade, veliki je poticaj studentima koji radom i volontiranjem postižu vrhunske rezultate tijekom studiranja.