LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna akcija

Cijela je Hrvatska uz Selenu

Članovi Rotaract kluba Zagreb Zrinjevac prikupili su sedam tisuća kuna za malenu Selenu. No, financijska joj je pomoć još uvijek potrebna.

Članovi Rotaract kluba Zagreb Zrinjevac prikupili su sedam tisuća kuna za malenu Selenu. No, financijska joj je pomoć još uvijek potrebna.

Gotovo 7000 kuna prikupljeno je za trogodišnjakinju Selenu Brunjaji. Riječ je o djevojčici kojoj je prije godinu dana dijagnosticirana leukemija koja joj je već tada zahvatila 98 posto tijela. Srećom, Selenini nalazi sada su uredni, ali česte kontrole u 30 kilometara udaljeni Osijek i 300 kilometara udaljeni Zagreb težak su financijski udarac na budžet obitelji Brunjaji.

Upravo zbog toga članovi Rotaract kluba Zagreb Zrinjevac protekloga su vikenda u prostoru zagrebačke ExKinoteke organizirali humanitarnu akciju Selena, svi smo uz tebe! Goste je animirao najpoznatiji hrvatski mađioničar i iluzionist Luka Vidović, a svi okupljeni sudjelovali su i u tomboli s bogatim nagradama.

Kako sve ne bi ostalo na ovoj akciji, obitelji Brunjaji možete izravno pomoći uplatom na račun majke Monike Lazar Brunjaji otvoren u Zagrebačkoj banci. IBAN: HR5523600003239543397.

Rotaract klub Zagreb Zrinjevac okuplja mlade u dobi od 18 do 30 godina koji svojim slobodnim vremenom, željom i sposobnostima pomažu zajednici oko sebe. Klub je počeo djelovati prije dvije godine, a iza sebe ima nekoliko uspješnih akcija.

FOTO: ROTARACT KLUB ZAGREB ZRINJEVAC