LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jedinstvena prilika za humanitarce i čokoladarce:

Chocolution: čokoladna revolucija i neredi u Zagrebu

U petak 25. srpnja, u zagrebačkom parku Zrinjevac održat će se prava čokoladna revolucija, a najavljeni su i čokoladni neredi. O čemu se radi?

U petak 25. srpnja, u zagrebačkom parku Zrinjevac održat će se prava čokoladna revolucija, a najavljeni su i čokoladni neredi. O čemu se radi?

U petak 25. srpnja, u zagrebačkom parku Zrinjevac održat će se prava čokoladna revolucija, a najavljeni su i čokoladni neredi.

Radi se o manifestaciji koja se već tri godine održava u Bosni i Hercegovini, a prvi puta u Hrvatskoj. Akciji su se pridružili i gradovi Sarajevo te Banja Luka.

Ideja je jednostavna: pomoći vratiti osmijeh na dječja lica, a ujedino uživati u čokoladi.

Sve što trebate napraviti jest pojaviti se u 20 sati na Zrinjevcu sa dvije čokolade. Jednu čokoladu ćete moći podijeliti s ljudima koji su okupljeni na Zrinjevcu, a drugu ćete moći donirati Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj 49.

Na neformalnom choco-boomu (u kojem nema držanja govora, nego samo vođenja slatkih razgovora) mogu se pridružiti svi – djeca, mladi, nešto stariji mladi, mladi koji su zagazili u treće doba, lokalci, stranci… Stvarno SVI. Jedini uvjet je da volite čokoladu i da pristajete na razmjenu – kocka meni, kocka tebi (ili red meni, red tebi – ovisno o osobnom apetitu)!

Zašto Čokoladni neredi
- Jer sitna životna zadovoljstva (uživanje u čokoladi i razgovoru sa (ne)poznatim ljudima) mogu značajno popraviti raspoloženje makar na jedan sat;
- Jer se prečesto ističu razlike među ljudima, a sličnosti prerijetko;
- Jer će se kroz čoko-donaciju pomoći izmamiti osmijeh na lice mališanu/ki Doma za djecu u Nazorovoj 49;
- (Nastavite niz po želji…)

Tako stoji na Facebook eventu, a ako ste zainteresirani, trk u trgovine i pripremite trbuhe!

FOTO: ELIZABETA PAPEŠ/STUDENTSKI.HR