Aktivnosti za mlade

Četvrtak s Klubom mladih Split: crtanje, pisanje Erasmus+ projekata i Kvizazov

Studenti i volontiranje

Za svakog će se ponešto naći ovog tjedna, točnije u četvrtak, u organizaciji Kluba mladih Split. Istog su dana na programu prvi susret u sklopu tečaja crtanja, besplatna edukacija o pripremi i pisanju Eraasmus+ KA1 projekata te 5. izdanje Kvizazova.

Četvrtak, 5. travnja, Klub mladih Split rezervirao je za čak tri raznolike aktivnosti. Za svakog ponešto!

Od 15 sati započinje tečaj crtanja u suradnji s Dorom Derado, slikarskom dizajnericom i magistrom povijesti umjetnosti. Polaznici će imati priliku razviti svoje crtaće vještine individualiziranim radom i konzultacijama s voditeljicom tečaja, ali i grupnim diskusijama u sklopu kraćih predavanja. Tečaj će se održavati dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom, od 15 do 17 sati u prostorima Kluba sve do 15. svibnja, nakon čega će se postaviti izložba radova polaznika koja će trajati do lipnja 2018.

U 18 sati Klub mladih Split u suradnji s Odredom izviđača primoraca Posejdon organizira besplatnu edukaciju o pripremi i pisanju Erasmus+ KA1 projekata za članove udruga mladih i za mlade. Predavanje će voditi Igor Spetič, youth worker s dugogodišnjim iskustvom u apliciranju i provedbi Erasmus+ projekata.

Za kraj edukativnog dana pripremljeno je druženje na već tradicionalnom 5. izdanju Kvizazova u caffe baru Academia u suradnji Kluba mladih Split i udruge iTHEom s početkom u 19 sati. Ako niste dovoljno hrabri da se okušate u preispitivanju općeg znanja, svakako možete doći i u ugodnoj atmosferi podržati sudionike i pripremiti se možda za neki od sljedećih Kvizazova! Zabave sigurno neće manjkati.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/workplace-team-business-meeting-1245776/

"Nije važno ono što kažeš, nego kako to kažeš"

Prijavite se na besplatnu radionicu o prezentacijskim vještinama

Iskoristite priliku i naučite kako najučinkovitije prezentirati sebe i svoj rad.

Riverzija

Interdisciplinarna radionica

Riječkim simbolima „ri:verzija” pristupa na suvremeni način

U tijeku su prijave za „ri:verziju”, radionicu koja će okupiti hrvatske studente i studente iz šire regije kako bi stvorili novu sliku Rijeke kao grada.

Film

Festival dokumentarnog filma

ZagrebDox organizira besplatne radionice za redatelje dokumentaraca: prijave u tijeku

ZagrebDox PRO otvara prijave za šestodnevne radionice koje uključuju usavršavanje različitih vještina poput prezentiranja projekata i pronalaženja potencijalnih partnera. Prijaviti se mogu svi dokumentarni filmovi, ali i osobe bez projekta. Rok je do 1. prosinca, a radionice su besplatne.

https://pixabay.com/en/book-read-old-literature-pages-1659717/

Večer različitosti u Klubu mladih Split

„Živa knjižnica" skida etikete s ljudi koje svakodnevno susrećemo

Očekuje nas nova „Živa knjižnica", večer različitosti u kojoj ćete razgovarati s drugačijima, odnosno s onima koji su volontiranjem potaknuli promjenu svoje okoline.

Snimanje filma

Žene s videokamerama

Vox Feminae ekipa priprema besplatnu filmsku radionicu; uključuje sve faze od stvaranja ideje, preko snimanja, do montaže

Do 20. rujna zaprimaju se prijave za sudjelovanje na besplatnoj filmskoj radionici koja obuhvaća sve faze nastanka filma. U njezinu će sklopu polaznici snimiti svoj dokumentarni film koji će se prikazati na Vox Feminae Festivalu.