Aktivnosti za mlade

Četvrtak s Klubom mladih Split: crtanje, pisanje Erasmus+ projekata i Kvizazov

Studenti i volontiranje

Za svakog će se ponešto naći ovog tjedna, točnije u četvrtak, u organizaciji Kluba mladih Split. Istog su dana na programu prvi susret u sklopu tečaja crtanja, besplatna edukacija o pripremi i pisanju Eraasmus+ KA1 projekata te 5. izdanje Kvizazova.

Četvrtak, 5. travnja, Klub mladih Split rezervirao je za čak tri raznolike aktivnosti. Za svakog ponešto!

Od 15 sati započinje tečaj crtanja u suradnji s Dorom Derado, slikarskom dizajnericom i magistrom povijesti umjetnosti. Polaznici će imati priliku razviti svoje crtaće vještine individualiziranim radom i konzultacijama s voditeljicom tečaja, ali i grupnim diskusijama u sklopu kraćih predavanja. Tečaj će se održavati dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom, od 15 do 17 sati u prostorima Kluba sve do 15. svibnja, nakon čega će se postaviti izložba radova polaznika koja će trajati do lipnja 2018.

U 18 sati Klub mladih Split u suradnji s Odredom izviđača primoraca Posejdon organizira besplatnu edukaciju o pripremi i pisanju Erasmus+ KA1 projekata za članove udruga mladih i za mlade. Predavanje će voditi Igor Spetič, youth worker s dugogodišnjim iskustvom u apliciranju i provedbi Erasmus+ projekata.

Za kraj edukativnog dana pripremljeno je druženje na već tradicionalnom 5. izdanju Kvizazova u caffe baru Academia u suradnji Kluba mladih Split i udruge iTHEom s početkom u 19 sati. Ako niste dovoljno hrabri da se okušate u preispitivanju općeg znanja, svakako možete doći i u ugodnoj atmosferi podržati sudionike i pripremiti se možda za neki od sljedećih Kvizazova! Zabave sigurno neće manjkati.

Komentari na članak

Vezani članci

tfe

„Info centar za mlade Zadar”

Toni Milun održava besplatnu radionicu financijske pismenosti

Ove subote mlade Zadrane očekuje besplatna radionica osnova financijske pismenosti i odgovornog upravljanja novcem koju će održati Toni Milun, profesor matematike koji je popularnost počeo stjecati jednostavnim objašnjenjima složenih matematičkih zadataka objavljenih na internetu.

Laptop

Razvij novu vještinu

Srce ima novu radionicu za ljubitelje digitalne obrade videomaterijala

Radionica je potpuno besplatna, a prva će se održati u srijedu, 21. ožujka 2018. od 9 sati.

Volontiranje 2

Regrutacija volontera

Klub mladih Split traži po tri osobe za rad u nekoliko područja!

Do 18. ožujka traje regrutacija volontera koji će stjecati nova znanja u odnosima s javnošću, dizajnu, vizualnim komunikacijama i „event” menadžmentu.

Elektronska produkcija

Svijet DJ-eva

Klub mladih Split organizira školu produkcije elektronske glazbe

Škola produkcije elektronske glazbe održavat će se od lipnja do srpnja u Klubu mladih Split. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 28. svibnja.

Project Management Workshop

Nacionalna radionica

Young Crew Croatia pomaže mladima da promijene način upravljanja projektima

Sedmo izdanje projekta "Project Management Workshop" obuhvaća "lean i "agile" metode kojima će studenti i mladi promijeniti način na koji upravljaju svojim projektima. U tijeku su prijave za sudjelovanje.