LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Popularne tenisice

Borovo vas poziva da dizajnirate nove Startasice

Kultne tenisice Startas uskoro će dobiti novi izgled, a u njegovu kreiranju možete sudjelovati i vi.

Kultne tenisice Startas uskoro će dobiti novi izgled, a u njegovu kreiranju možete sudjelovati i vi.

 Borovo d. d. raspisao je natječaj za dizajn novih Startas tenisica koje će provesti uz pomoć Hrvatskog dizajnerskog društva. Dizajneri i svi zainteresirani pozivaju se na brifing u tvornicu obuće u Borovu, 24. veljače u 11 sati. Najava za sudjelovanje na usmenom brifingu vrši se elektroničkom poštom na adresu natjecaji@dizajn.hr. Rok za najavu sudjelovanja je 23. veljače 2014. godine do 17 h.

Od dizajna novih Startasica traži se da budu lagane, udobne, prirodne, originalne, jednostavne, neopterećene, poletne i nepretenciozne.

Ocjenjivački sud koji će birati najbolji Startas dizajn sastoji se od modnih i grafičkih dizajnera te članova uprave Borova, a nagradni fond kreće se u rasponu od 23 tisuće kuna za prvu nagradu, 12 tisuća kuna za drugu te 6 tisuća kuna za treću nagradu.

Natječaj je otvoren do 7. travnja 2014. godine u 16 sati, a natječajni radovi šalju se kao preporučena pošiljka, dostavom ili osobno na adresu Hrvatskog dizajnerskog društva, Boškovićeva 18, 10 000 Zagreb. Više informacija dostupno je u tekstu natječaja.

 

FOTO: STARTAS FACEBOOK