Edukativna radionica u CINAZ-u

Bezbolno tražite sredstva za projekte iz lokalnih, nacionalnih i europskih izvora

Radionica pisanja projekata

Dvodnevna radionica pisanja projektnih prijava održat će se 24. i 25. ožujka u udruzi CINAZ. Događaj će voditi Marina Knežević, profesorica s višegodišnjom praksom iz ovog područja.

Želite doprinijeti pozitivnoj promjeni u društvu? Ostvariti poduzetničke ambicije? Imate zanimljivu ideju za projekt, a ne znate otkud krenuti? Info centar za mlade poziva vas na edukativnu radionicu pisanja projektnih prijava.

Dvodnevna radionica održat će se u petak, 24. ožujka, od 16 do 20 sati te u subotu, 25. ožujka, od 15 do 19 sati u prostorijama udruge CINAZ (Trg Petra Zoranića 1). Kroz svijet projektnih prijava vodit će vas mag. oec. Martina Knežević, predavačica s višegodišnjom praksom pisanja projektnih prijava, ali i provođenja projekata financiranih iz europskih fondova.

Saznat ćete kako doći do sredstava prijavom na natječaje iz lokalnih, nacionalnih i europskih izvora. Raspravljat će se o načinu čitanja natječajne dokumentacije. Bit će riječi o aktivnim EU programima i specifičnosti pisanja EU projekata. Posebna pozornost bit će usmjerena i na dostupne izvore financiranja, tehnike pripreme projekta, metode uspješne provedbe istih, moguće poteškoće i zamke u projektnoj prijavi. Aktualni problem zapošljavanja mladih obradit će se pojašnjenjem netom objavljenih mjera aktivne politike zapošljavanja.

Iskoristite priliku i saznajte sve o čudnim kraticama – PCM, SAFU i EUSAIR. Naučite pravilno budžetirati, ali i razumno promišljati projekt primjenom alata logičke matrice, problemskog stabla i stabla ciljeva. Prijave za sudjelovanje traju do 23. ožujka u 17 sati, a vrše se ispunjavanjem prijavnice na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Rektorat

Sveučilište Josipa J. Strossmayera u Osijeku

Napravi likovno/grafičko rješenje i osvoji novčanu nagradu!

Osječko Sveučilište raspisalo je natječaj za izradu likovnog rješenja 19. Smotre Sveučilišta Josipa J. Strossmayera u Osijeku. Najbolje rješenje nagradit će se s 2000 kuna, a studenti svoje prijedloge mogu slati do 5. studenoga 2015.

Filmmaker

Javni poziv

Agencija za elektroničke medije i ove godine sufinancira pristigle projekte

Svoje projekte može poslati svaka obrazovna ustanova ili pravna osoba koja se bavi projektima vezanima uz medijsku pismenost. Cilj je sufinanciranja jačanje medijske pismenosti i osvještavanje ljudi o njezinoj važnosti, a rok je prijave 10. veljače.

Info zona traži honorarne suradnike

Info zona

Traže se kreatori aktivnosti za poboljšanje kvalitete života mladih u Splitu

Info zona nudi priliku za suradnju voditeljima različitih aktivnosti. Zainteresirani trebaju poslati prijavu do 16. srpnja.

OSChackathon

Osijek Software City

Okupljanje najboljih razvojnih programera i bogate nagrade na 4. OSC Hackathonu

Udruga osječkih IT tvrtki - Osijek Software City organizira četvrti po redu OSC Hackathon. Ove godine Hackathon će se održati 10. listopada, a prijave se primaju do 30. rujna.

GeCCo

Međunarodno online natjecanje

GeCCo pruža priliku za rad u internacionalnim virtualnim timovima

Međunarodno "online" natjecanje GeCCo održat će se 12. i 13. studenog. Natjecatelji imaju 24 sata da riješe zadatak iz područja projekt menadžmenta.