Edukativna radionica u CINAZ-u

Bezbolno tražite sredstva za projekte iz lokalnih, nacionalnih i europskih izvora

Radionica pisanja projekata

Dvodnevna radionica pisanja projektnih prijava održat će se 24. i 25. ožujka u udruzi CINAZ. Događaj će voditi Marina Knežević, profesorica s višegodišnjom praksom iz ovog područja.

Želite doprinijeti pozitivnoj promjeni u društvu? Ostvariti poduzetničke ambicije? Imate zanimljivu ideju za projekt, a ne znate otkud krenuti? Info centar za mlade poziva vas na edukativnu radionicu pisanja projektnih prijava.

Dvodnevna radionica održat će se u petak, 24. ožujka, od 16 do 20 sati te u subotu, 25. ožujka, od 15 do 19 sati u prostorijama udruge CINAZ (Trg Petra Zoranića 1). Kroz svijet projektnih prijava vodit će vas mag. oec. Martina Knežević, predavačica s višegodišnjom praksom pisanja projektnih prijava, ali i provođenja projekata financiranih iz europskih fondova.

Saznat ćete kako doći do sredstava prijavom na natječaje iz lokalnih, nacionalnih i europskih izvora. Raspravljat će se o načinu čitanja natječajne dokumentacije. Bit će riječi o aktivnim EU programima i specifičnosti pisanja EU projekata. Posebna pozornost bit će usmjerena i na dostupne izvore financiranja, tehnike pripreme projekta, metode uspješne provedbe istih, moguće poteškoće i zamke u projektnoj prijavi. Aktualni problem zapošljavanja mladih obradit će se pojašnjenjem netom objavljenih mjera aktivne politike zapošljavanja.

Iskoristite priliku i saznajte sve o čudnim kraticama – PCM, SAFU i EUSAIR. Naučite pravilno budžetirati, ali i razumno promišljati projekt primjenom alata logičke matrice, problemskog stabla i stabla ciljeva. Prijave za sudjelovanje traju do 23. ožujka u 17 sati, a vrše se ispunjavanjem prijavnice na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Cipele koje rastu do 5 veličina

Organizacija predvođena suosjećanjem

Kenton Lee izumio cipele koje „rastu”

„The Shoe That Grows” prvi je projekt u organizaciji „Because International” koja je započela s radom zbog „praktičnog suosjećanja” za sve one koji žive na rubu siromaštva.

Ilustracija - stipendija

Program stipendiranja Global Korea za 2017. godinu

Studenti diplomskih studija mogu uz stipendiju studirati u Republici Koreji

U sklopu programa stipendiranja Global Korea za 2017. godinu dodjeljuju se dvije stipendije studentima diplomskih studija, i to jedna državljaninu Republike Hrvatske, a druga državljaninu Bosne i Hercegovine.

ENC

ELSA Negotiation Competition

U Hrvatskoj se prvi put održava natjecanje u pregovaranju namijenjeno studentima

ELSA Negotiation Competition, natjecanje u pregovaranju, prva je vrsta ovakvog događaja u Hrvatskoj za studente. Na natjecanju mogu sudjelovati studenti prava i ekonomije, dok sudjelovati na radionicama i pratiti natjecanje mogu svi studenti bez obzira na vrstu studija.

Brazilactica 2017

Brazilactica

Traže se volonteri na Festivalu brazilske kulture u Zagrebu

Udruga Amazonas poziva sve zainteresirane da se pridruže organizacijskom timu te pomognu u osmišljavanju i realizaciji popratnih sadržaja festivala. 

World in the city

AIESEC Hrvatska

Ljeto ispunjeno stranim jezicima i novim prijateljstvima uz „World in the city“

Zagreb će ovog ljeta postati centar dobre zabave i internacionalnoga okruženja zahvaljujući projektu „World in the city“. Prijave za tečajeve stranih jezika uz izvorne govornike su u tijeku.