Edukacije u Samoboru

Besplatno upoznavanje s ESIF fondovima za predstavnike organizacija

Grad Samobor

Mreža mladih Hrvatske poziva na predstavljanje ESIF fondova za mlade u NEET statusu koje će se održati u Samoboru. Prijave se zaprimaju do 12. ožujka u ponoć.

U pripremi su edukacije čiji je cilj upoznavanje mladih s fondovima Europske unije koji financiraju projekte usmjerene na mlade u NEET statusu – osobe koje se ne školuju i nisu zaposlene. Edukacije će se održati u hotelu Lavica u Samoboru od 26. do 29. ožujka.

Mreža mladih Hrvatske poziva predstavnike organizacija (ili formalnih ili neformalnih mreža te platforma) da se pridruže. Važno je napomenuti da predavanju može prisustvovati samo jedna osoba iz svake organizacije.

Prijaviti se možete do 12. ožujka u ponoć preko poveznice. Odabrani kandidati bit će poznati već 14. ožujka. Ako vas zabrinjavaju financije, organizatori pokrivaju troškove smještaja i radionice, a od putnih troškova financiraju one javnog prijevoza.

Mreža mladih Hrvatske savez je udruga mladih koji u svom radu djeluju u interesu mladih ljudi. Nastoje ih poticati na aktivno sudjelovanje u društvu, poboljšanje političkih mjera za mlade te umrežavanje mladih osoba. 

Komentari na članak

Vezani članci

CROZ Code Quest 2017.

Studentsko natjecanje

CROZ Code Quest mlade programere vraća u srednji vijek

Natjecatelji ovogodišnjeg izdanja natjecanja CROZ Code Quest vraćaju se u srednji vijek te će nastojati isprogramirati najbolji "bot" koji će osvojiti suparnički teritorij.

Budimpešta

Financijska podrška

Vlada Mađarske dodjeljuje stipendije u nekoliko kategorija

Prijave su otvorene do 28. veljače 2018. za semestralni/djelomični studij, odnosno do 30. siječnja 2018. za cjelokupni studij te istraživački boravak.

https://www.facebook.com/gkcozalj/photos/a.1529381727102500.1073741828.1528981850475821/2334493723257959/?type=3&theater

Ljubav Petra i Katarine Zrinski

Nagrade na natječaju za kratku ljubavnu priču „Moje drago serce“ i do 5000 kuna

Do 15. ožujka traju prijave za najbolju ljubavnu kratku priču. Sudjelovati mogu svi autori iz Hrvatske i inozemstva, ali je nužno da tekstovi budu na hrvatskom jeziku.

Volonteri

Regrutacija članova

eSTUDENT nudi „level up" iskustvo

Misao vodilja ovogodišnjeg pristupnog procesa eSTUDENT-u glasi „level up." Udruga do 15. listopada traži članove spremne na unaprjeđenje znanja, iskustva i zabave.

Studentski zbor

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Raspisan natječaj za financiranje studentskih programa u Zagrebu

Studentske je programe moguće prijaviti u kategorijama: kulturna zbivanja, međunarodna suradnja, studentski mediji, stručni i znanstveni program, sportske aktivnosti. Prijave traju do 4. travnja 2018.