Radionice u KMS-u

Besplatno naučite kako dokazati da ste u pravu!

Radionice debatiranja u KMS-u

Klub mladih Split u suradnji sa Splitskom Debatnom Unijom organizira radionice debatiranja koje će se održati 24., 26. i 27. travnja.

Mislite li da ljudi danas vjeruju svemu što čuju? Smatrate li da su dovoljno kritički nastrojeni prema informacijama koje primaju? Koliko vas je puta prevarila neka lažna vijest? A što je s vašim mišljenjima o društvenim pitanjima? Trudite li se promotriti obje strane nekog problema pa na temelju toga zaključujete ili podržavate što god podržava većina vaših prijatelja?

Da bismo i o jednom problemu mogli govoriti i stvoriti vlastiti stav, potrebne su metode koje će objektivno obuhvatiti obje strane istog pitanja – onu koja mu se protivi i onu koja ga zagovara. Jedna od tih metoda jest metoda debate, odnosno formalizirane rasprave u kojoj sudjeluju dva tima od po troje članova, a koji zauzimaju jednu od dviju strana postavljene teze i bore se dokazati da je ona istinita.

Klub mladih Split u suradnji sa Splitskom Debatnom Unijom organizira radionice debatiranja pod nazivom Dokaži da si u pravu – Zadebatiraj! Ako želiš naučiti misliti svojom glavom, ako želiš sam stvarati svoje stavove i znati ih braniti pred svima, onda si ti prava osoba za sudjelovanje.

Radionice će se održati 24., 26. i 27. travnja u Klubu mladih Split. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se na obrascu, i to još danas. 

Komentari na članak

Vezani članci

Studentski.hr novi logo

Tebe tražimo!

7 razloga zbog kojih se trebaš pridružiti redakciji portala Studentski.hr

Ako ste još neodlučni i treba vam dodatni razlog da nam se pridružite, pogledajte što sve možete naučiti radom u našoj redakciji. 

Gangplank

Interdisciplinarni stvaralački proces

Savladajte prikupljanje zvuka i crtanje svjetlom na Gangplanku

Gangplank je međunarodna suradnička umjetnička platforma koja se bavi istraživanjem interdisciplinarnog stvaralačkog procesa u izvedbenim umjetnostima. Prijave za sudjelovanje na radionicama u Rijeci traju do 25. lipnja.

Međunarodni dan muzeja

Na današnji dan

Uputite se u potragu za blagom na Međunarodni dan muzeja

Danas možete besplatno ući u muzeje i uživati u njihovim bogatim programima. Za posjetitelje su pripremljena stručna vodstva, radionice, predavanja, degustacije te potraga za blagom.

25 FPS

Sudjelujte u organizaciji filmskog festivala u SC-u

25 FPS traži volontere!

Postanite dio jednog od najcjenjenijih festivala eksperimentalnog filma u Europi, jedinstvene intimne i dinamične atmosfere, koji se održava na kultnoj lokaciji zagrebačkog Studentskog centra od 24. do 27. rujna.

Kviz Kluba Zona

Program Kluba Zona

Povijesno-književni izazov za kvizomane

– Za kvizomane spremamo izazov od čak 40 pitanja iz povijesti i književnosti kojih se ne bi posramili ni prestižni kvizovi. – poručuju organizatori.