Radionice u KMS-u

Besplatno naučite kako dokazati da ste u pravu!

Radionice debatiranja u KMS-u

Klub mladih Split u suradnji sa Splitskom Debatnom Unijom organizira radionice debatiranja koje će se održati 24., 26. i 27. travnja.

Mislite li da ljudi danas vjeruju svemu što čuju? Smatrate li da su dovoljno kritički nastrojeni prema informacijama koje primaju? Koliko vas je puta prevarila neka lažna vijest? A što je s vašim mišljenjima o društvenim pitanjima? Trudite li se promotriti obje strane nekog problema pa na temelju toga zaključujete ili podržavate što god podržava većina vaših prijatelja?

Da bismo i o jednom problemu mogli govoriti i stvoriti vlastiti stav, potrebne su metode koje će objektivno obuhvatiti obje strane istog pitanja – onu koja mu se protivi i onu koja ga zagovara. Jedna od tih metoda jest metoda debate, odnosno formalizirane rasprave u kojoj sudjeluju dva tima od po troje članova, a koji zauzimaju jednu od dviju strana postavljene teze i bore se dokazati da je ona istinita.

Klub mladih Split u suradnji sa Splitskom Debatnom Unijom organizira radionice debatiranja pod nazivom Dokaži da si u pravu – Zadebatiraj! Ako želiš naučiti misliti svojom glavom, ako želiš sam stvarati svoje stavove i znati ih braniti pred svima, onda si ti prava osoba za sudjelovanje.

Radionice će se održati 24., 26. i 27. travnja u Klubu mladih Split. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se na obrascu, i to još danas. 

Komentari na članak

Vezani članci

Star Film Fest pripremio poslasticu za sve ljubitelje fotografije i filma

Prijave za radionice

Star Film Fest pripremio poslasticu za sve ljubitelje fotografije i filma

U skolopu sisačkog Star Film Festa održat će se videoradionica i radionica o snimanju iz zraka. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 22. kolovoza.

Upoznaj nekog novog

Igra u Klubu mladih Split

Upoznaj nekog novog na kratkom spoju

Posjetitelji splitskog Kluba mladih u jednoj večeri upoznat će desetak mladih osoba kroz kratke spojeve.

Monopoly novac

Događanja u Klubu mladih Split

Osvijestite svoja potrošačka prava pa se bojanjem oslobodite stresa

Klub mladih Split ovog četvrka organizira predavanje o potrošačkim pravima te antistres terapiju – bojanje bojanki.

Alter-EU

Tisuću eura mjesečne plaće

Prijavite se, Alter-EU je raspisao natječaj za novog člana!

Radi se o punom radnom vremenu (36 sati tjedno) u periodu od sedam mjeseci sa što bržim uključivanjem u rad. Mjesto zaposlenja je u centru Bruxellesa u malom uredu, a mjesečna plaća iznosi 1000 eura.

Škola G. Vrapče

Natječaj za volontere

ISUM traži volontere na projektu „Mali pokretači promjena“

Volonteri će sudjelovati u pripremi i provedbi literarnih radionica „Govor ljubavi“, u prikupljanju i sortiranju pristiglih radova u sklopu natječaja za najbolji rad „Nenasilje, mir i surfanje s osmijehom“ te u izradi priručnika „Surfanje s osmijehom“.