Street art

Besplatni savjeti za izradu grafita

Graffiti – street art radionica

– Sudionici će dobiti priliku kreativnost izraziti sa sprejevima u rukama, a prije toga učit će o povijesti grafita i street arta. Uz savjete, razrađivat će ideje i prebacivati ih na papir, izrađivati šablone i osmišljavati konkretne umjetničke intervencije u prostoru. – najavljuje Ivan Svaguša.

Petu godinu zaredom u Klubu Zona organizira se Graffiti – street art radionica. Održavat će se od utorka do subote, od 23. do 27. travnja, od 18 do 20 sati.

– Sudionici će dobiti priliku kreativnost izraziti sa sprejevima u rukama, a prije toga učit će o povijesti grafita i street arta. Uz savjete razrađivat će ideje i prebacivati ih na papir, izrađivati šablone i osmišljavati konkretne umjetničke intervencije u prostoru. Na radionici će im se pridružit i iskusni akteri splitske graffiti i street art scene. – najavljuje Ivan Svaguša, iskusni voditelj radionica na kojima prenosi svoje bogato znanje i iskustvo na ovom polju.

Sudjelovanje je besplatno (uz osigurane sprejeve i drugi materijal), ali obavezna je rezervacija mjesta. Prijavnica je dostupna na stranici Klubzona.net.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/photos/workplace-team-business-meeting-1245776/

Trodnevna besplatna edukacija

Universitas uči studente kako uspješno studirati

U sklopu projekta UniMARS provodi se trodnevna edukacija kojoj je cilj poboljšavati znanja i omogućiti stjecanje novih vještina za uspješno studiranje. Zakazana je za razdoblje od 22. do 24. listopada, a ulaz je slobodan.

Camera obscura

"Camera obscura"

Izradite svoju napravu za hvatanje svjetla na radionici DIY fotografije

Otvorene su prijave za sudjelovanje na dvotjednoj radionici DIY fotografije. Polaznicima će se približiti razumijevanje fotografije kroz gradnju naprave za hvatanje svjetla, izrađivanje kamera te kroz mnoge druge aktivnosti.

Prirok, Svjetski savez mladih Hrvatska

Svjetski savez mladih Hrvatska

Druga sezona Priroka: otvorene prijave za mlade pisce

Radionice i susreti namjenjene su mladim piscima. Prijaviti se možete do 28. listopada, a sudjelovanje je besplatno. Nakon provedenih radionica, sudionici imaju priliku za daljnju suradnju u vidu zajedničkih radionica i promocija.

Beatbox

Događanja u CINAZ-u

Radionica za one koje žele proizvoditi zvukove laveža, sirena i megafona

Ovog će se četvrtka u udruzi CINAZ održati Beatbox radionica. Prijave zainteresiranih mladih zaprimaju se do srijede u 18 sati.

Split noću

Diss The Piss osvaja

Epilog splitske radionice „City Acupuncture˝

Žiri je nakon multidisciplinarne petodnevne radionice odabrao najbolje od ponuđenih ideja revitalizacije kotara Varoš.