CINAZ-ova edukacija

Besplatni korisni savjeti za osnivanje udruge

Papirologija

Udruga CINAZ poziva te na Edukaciju za osnivanje udruge na kojoj ćeš doznati sve o osnivanju, registraciji i poslovanju udruge te o ostalim važnim aspektima uključivanja u civilni sektor i aktivnom sudjelovanju u zajednici.

Želiš osnovati udrugu, a ne znaš kako? Zanima te građanski aktivizam i realizacija društvenih promjena u zajednici?

Udruga CINAZ poziva te na Edukaciju za osnivanje udruge, koja sadržava teme Pravni okvir osnivanja udruge i financijsko poslovanje te Menadžment volontera i građanski aktivizam. Na njoj ćeš doznati sve o osnivanju, registraciji i poslovanju udruge te o ostalim važnim aspektima uključivanja u civilni sektor i aktivnog sudjelovanja u zajednici.

Uz pregršt informacija i korisnih savjeta, svoje upite možeš postaviti i timu koji će voditi edukaciju, a koji čine: Tomislava Gregov, dipl. spec. javne uprave, Ivana Morić, specijalizirana knjigovođa za udruge te stručni tim iz Volonterskog centra Zadar (Marija Špaleta i Petra Zdrilić). 

Besplatna dvodnevna edukacija održat će se u srijedu, 11. travnja, i u četvrtak, 12. travnja, od 18:00 do 19:30 sati u studentskom klubu Božo Lerotić. Za dolazak nisu potrebne prethodne prijave.

Komentari na članak

Vezani članci

Tjedan mirenja 2014

Hrvatska udruga za mirenje

Tjedan mirenja od 13. do 17. listopada educirat će vas kako riješiti sporove izvan sudova

Tijekom cijelog tjedna održavat će se predavanja, radionice i okrugli stolovi o postupku mirenja kao izvansudskom načinu rješavanja sporova, od obiteljskih pa sve do korporativnih.

Prokrastiniranje naslovna

Prokrastiniraj i završi fakultet

Učinkoviti savjeti za stjecanje kontrole onda kada prokrastinacija preuzme

Prokrastinacija je imaginarna bolest naših generacija. Pobijedite ju uz našu malu pomoć!

Edukacija o suradnji mladih i donositelja odluka

Edukacija u Splitu

Mladi se mogu baviti politikom bez angažmana u strankama, Info zona pokazuje kako

– Edukacija je korisna svima koji prepoznaju važnost aktivnog sudjelovanja mladih u društvu te žele dati svoj doprinos u donošenju odluka i kreiranju pravilnika, strategija i zakona koji se tiču života mladih. – naglašavaju voditelji edukacije.

Rad u uredu

Trikovi za zapošljavanje

Izbjegnite zastarjela pravila prilikom prijavljivanja za posao

Kao mlade osobe u potrazi za poslom okruženi smo s velikom količinom pravila o pisanju životopisa, odijevanju za razgovor za posao ili načinu traženja posla. Neka pravila koja su se primjenjivala prije trebalo bi promijeniti jer su se i vremena promijenila.

Mehmet Oz

Zabavne emisije o zdravlju samo su zabavne

Kvazisavjeti doktora Oza

Istraživanje jednog britanskog časopisa pokazalo je da savjeti u emisijama o zdravlju nisu točni.