CINAZ-ova edukacija

Besplatni korisni savjeti za osnivanje udruge

Papirologija

Udruga CINAZ poziva te na Edukaciju za osnivanje udruge na kojoj ćeš doznati sve o osnivanju, registraciji i poslovanju udruge te o ostalim važnim aspektima uključivanja u civilni sektor i aktivnom sudjelovanju u zajednici.

Želiš osnovati udrugu, a ne znaš kako? Zanima te građanski aktivizam i realizacija društvenih promjena u zajednici?

Udruga CINAZ poziva te na Edukaciju za osnivanje udruge, koja sadržava teme Pravni okvir osnivanja udruge i financijsko poslovanje te Menadžment volontera i građanski aktivizam. Na njoj ćeš doznati sve o osnivanju, registraciji i poslovanju udruge te o ostalim važnim aspektima uključivanja u civilni sektor i aktivnog sudjelovanja u zajednici.

Uz pregršt informacija i korisnih savjeta, svoje upite možeš postaviti i timu koji će voditi edukaciju, a koji čine: Tomislava Gregov, dipl. spec. javne uprave, Ivana Morić, specijalizirana knjigovođa za udruge te stručni tim iz Volonterskog centra Zadar (Marija Špaleta i Petra Zdrilić). 

Besplatna dvodnevna edukacija održat će se u srijedu, 11. travnja, i u četvrtak, 12. travnja, od 18:00 do 19:30 sati u studentskom klubu Božo Lerotić. Za dolazak nisu potrebne prethodne prijave.

Komentari na članak

Vezani članci

Filozofska šetnja, CINAZ

Svjetski dan filozofije

Filozofske šetnje koje potiču na promišljanje

Sa zadarskog Trga Petra Zoranića započinju dvije šetnje u kojima će se promišljati o intrigantnim stvarima koje nas okružuju.

Lana Jurčević 7

Lana Jurčević: Biti fit lavovski je posao!

FOTO: Pet savjeta Lane Jurčević kako biti fit

Kako Lana Jurčević uspijeva ne samo zadržati formu nego i iz godine u godinu izgledati sve bolje, saznajte u tekstu.

desk

Tko se boji faksa još?

Nekoliko savjeta kako izbjeći stres prouzrokovan početkom akademske godine

Slušajući pjesmu Ekatarine Velike o jeseni koja dolazi u kožu i krzno ili o jeseni koja caruje Parnim valjkom, pripremamo se za promjenu svakodnevice – u onu fakultetsku. Događa se svake jeseni i svaki je put jednako stresna. No uz nekoliko je savjeta taj stres moguće ublažiti.

Andrea Dugandžić - Fit vodič - naslovna vodiča

Naučite kako pravilno vježbati

Studentica svima poklanja besplatan vodič za mršavljenje!

Andrea se već duže vrijeme bavi bodybuildingom i fitnessom pa je odlučila na temelju svojega znanja napisati ovaj vodič te, iako je student, pokloniti ga.

Pranje rublja

Pranje rublja

Mali trikovi za uklanjanje svakodnevnih mrlja s odjeće

Grozan je osjećaj kada shvatite da se najdraži komad odjeće zaprljao. Mrlje mogu nastati na razne načine i ponekad se čini da zaprljanim odjevnim predmetima nema spasa, ali nemojte odmah odustati.