Program Kluba Zona

Besplatna uvodna radionica arapskog jezika

Predavanje u Klubu Zona

– Sudionici će, osim predstavljanja pisma i govora, čuti ponešto i o tradiciji i običajima Jordana, a druženje će se nastaviti uz slastice isprepletene mirisom mente i kardamona. –

Ove će se srijede, 30. svibnja, od 18 sati u klubu Zona održati druženje i uvodna radionica arapskog jezika. Vodit će je Othman Mohammad Mousa Alhelalat iz Jordana.

– Radionica će se održati na engleskom jeziku te će sudionici, osim predstavljanja pisma i govora, čuti ponešto i o tradiciji i običajima Jordana, a druženje će se nastaviti do 21:30 uz slastice isprepletene mirisom mente i kardamona. – najavljuje Luisa Quien iz škole stranih jezika.

Sudjelovanje je besplatno, no potrebna je rezervacija mjesta ispunjavanjem prijavnice dostupne na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Hvala na nekoliko jezika

Radionice na stranim jezicima

Jezični café na francuskom jeziku „Pardon My French”

AEGEE-Zagreb dio je mreže najvećeg europskog studentskog foruma AEGEE-Europe, a ovu subotu održava jezični café na francuskom jeziku!

Mozgalo 2017

Radionica na FER-u

„Client Behaviour Prediction” – za studente zainteresirane za strojno učenje, bankarstvo i predviđanje ponašanja klijenata

Božidar Cvetković vodit će radionicu interaktivne prirode za sve studente zainteresirane za strojno učenje, bankarski sektor ili predviđanje ponašanja klijenata. K tome, dat će im detaljniji uvid u nagradni zadatak postavljen na otvorenju Mozgala.

Sloboda govora u Klubu Zona

Tribina u Klubu Zona

Udruga iTHEom problematizira reakciju na Frljićevu predstavu

– Postoje li ograničenja kada se pravo na slobodu govora treba uskraćivati? – pitaju se volonterke udruge iTHEom.

Igranje šaha

Druženje u Klubu Zona

Šahovski klub Student organizira turnir za amatere i profesionalce

– Ovog ponedjeljka odigrat ćemo turnir na kojem će igrati aktivni igrači šahovske lige, ali i početnici spremni testirati svoje kapacitete. – najavljuje Igor Vuković.

Djevojka s laptopom

Edukacija udruge Zamisli

Još kratko otvorene prijave za besplatne radionice pisanja EU projekata

Besplatne radionice pisanja projekata namijenjene su mladima između 15 i 29 godina, a prijave za sudjelovanje moguće su do kraja dana, 13. prosinca.