LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sedma od Devet poziva na

Benefit koncert „Šape u zrak!” za zaštitu životinja

Kako bi Sedma od Devet mogla i dalje pomagati napuštenim, zanemarenim i zlostavljanim životinjama treba im pomoć, a kako možete pomoći saznajte na linku!

Kako bi Sedma od Devet mogla i dalje pomagati napuštenim, zanemarenim i zlostavljanim životinjama treba im pomoć, a kako možete pomoći saznajte na linku!

Udruga za zaštitu životinja Sedma od Devet organizira benefit koncert 13. veljače u KSET-u. Ulaz se otvara u 20 sati, a minimalna donacija na ulazu je 25 kn.

Dođite ranije, pogledajte štand, kupite majicu ili kalendar, pojedite grah (koji možete dobiti za minimalnu donaciju od 5 kuna), odigrajte nagradnu igru, družite se, poslušajte bendove i podržite daljnji rad udruge.

Uz koncert bendova Mass Hypnosis, Bad Blood i Stronghold, ekipa je pripremila i nagradnu igru.

Imaginarium Custom Tattoos, Octopus Piercing Studio i Polypus Hair Studio odlučili su ih podržati, stoga će posjetitelji imati priliku osvojiti poklon-bon za tetoviranje, piercanje ili šišanje!

Humanitarni koncert 7od9
 
Humanitarni koncert 7od9, FOTO: 7od9
 
 

Udruga Sedma od Devet službeno postoji više od godinu i pol dana i u tom razdoblju spasili su oko 200 životinja. Većina životinja sada je sretno udomljena ili se nalazi kod privremenih udomitelja. Kako bi Sedma od Devet mogla i dalje pomagati napuštenim, zanemarenim i zlostavljanim životinjama treba im  pomoć.

Samo za liječenje pretučene, i u snijegu ostavljene, kujice Aguile do sada su potrošili preko 10 000 kuna. Udruga nema svoje sklonište i financira se isključivo iz donacija. 

Više o samom eventu saznajte na linku, a o udruzi ovdje.