LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MIRNI PROSVJED U SISKU

„Autići za županicu”

Kako bi pokazali nezadovoljstvo zbog načina na koji se troši njihov novac, nekolicina Siščana odlučila je održati mirni prosvjed pred zgradom Županije.

Kako bi pokazali nezadovoljstvo zbog načina na koji se troši njihov novac, nekolicina Siščana odlučila je održati mirni prosvjed pred zgradom Županije.

Danas je u Sisku održan mirni prosvjed protiv politike tamošnje županice Marine Lovrić-Merzel. Naime, županica je ovih dana postala ponosna vozačica auta marke Audi A6. Prema medijskim natpisima, cijena tog automobila dosegla je vrtoglavih 430 000 kn.

Stanovništvo je ogorčeno kupnjom auta i smatraju da je to rasipanje novca kojeg ionako ima malo. Ogorčenost bi vjerojatno bila manja da auto nije kupljen novcem poreznih obveznika.

Kako bi pokazali nezadovoljstvo zbog načina na koji se troši njihov novac, nekolicina Siščana odlučila je održati mirni prosvjed pred zgradom Županije. Svaki prosvjednik donio je autić i ostavio ga ispred vrata zgrade Županije. Moto prosvjeda bio je: „Uzmite svome djetetu auto i odnesite ih sisačko-moslavačkoj županici. Ona ih toliko voli“. Svoje nezadovoljstvo građani su prvo iskazali na internetu pa se tijekom dublje rasprave rodila ideja o organiziranju ovakve vrste prosvjeda.

Prosvjed je trajao oko sat vremena, protekao je mirno i nije izazvao nikakve smetnje niti je unio nemir u sisačku svakodnevicu. Građani se nadaju da se županica Lovrić-Merzel neće oglušiti na zahtjeve građana koji žele da se auto proda i novac bolje utroši.

FOTO: PIXABAY