Izložba inovacija INOVA

Anita Bušić proglašena inovatoricom godine

Anita Bušić

Anita Bušić osmislila je jednu od najperspektivnijih aplikacija na svijetu u području zdravlja, sporta i fitnesa – BodyRecog. Na međunarodnoj izložbi inovacija INOVA proglašena je inovatoricom godine.

U konkurenciji 450 izlagača iz 22 države svijeta na 41. međunarodnoj izložbi inovacija INOVA održanoj u Zagrebu od 9. do 12. studenoga, Anita Bušić, mag. molekularne biologije, proglašena je inovatoricom godine

Anita Bušić osmislila je jednu od najperspektivnijih aplikacija na svijetu u području zdravlja, sporta i fitnesa – BodyRecog, sustava za procjenu zdravstvenog stanja osobe i poboljšanje učinka treninga na tijelo. Inovacija BodyRecog ujedno je nagrađena i zlatnim odličjem za ukupni sajamski nastup, sadržajnu vrijednost i inovatorski potencijal.

FOTO: PR

INOVA je tradicionalna međunarodna izložba inovacija koja od 1971. godine redovito svjedoči o najvećim uspjesima hrvatskog inventivnog rada, a ovogodišnja je posebno istakla zagrebačku znanstvenicu, poduzetnicu i inovatoricu Anitu Bušić.

Najbolja inovatorica godine, Anita Bušić, osnivačica je i direktorica tvrtki LIVE GOOD u Zagrebu te BodyRecog Metrics u SAD-u, a nedavno je ponijela i titulu jedne od najutjecajnijih žena hrvatske ICT industrije.

Komentari na članak

Vezani članci

World Mobile Congress 2014.

Mobile World Congress 2014.

Uskoro počinje najveći svjetski mobilni događaj

Uskoro počinje najveći svjetski mobilni događaj Mobile Word Congress 2014. koji će se održati u Barceloni te ugostiti vodeće stručnjake iz svijeta mobilne industrije.

Tonči Huljić/Uhvati me za riječ

Ciklus predavanja "Uhvati me za riječ"

Poslušajte savjete za uspjeh poznatog glazbenika i teskstopisca Tončija Huljića

U četvrtak, 21. travnja održava se novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ". U goste stiže dobro poznati hrvatski tekstopisac, skladatelj glazbenik i producent.

Aplikacija za pomoć stradalima u poplavama

Nova aplikacija studenata

Studentska aplikacija koja traži smještaj stradalima u poplavama

Studenti su pokrenuli aplikaciju kako bi žrtvama poplava pomogli u pronalaženju smještaja.

Mobitel, Izvor: Pixabay (https://pixabay.com/en/iphone-smartphone-apps-apple-inc-410311/)

Era tehnologije

Nije teško organizirati život kada to za tebe čine – aplikacije

Postoje dvije vrste ljudi. S jedne strane, to su oni koji ne mogu isplanirati ni minutu u danu bez aplikacija na svojim uređajima. Drugu stranu čine ljudi koji se više pouzdaju u papir i olovku i svoje rokovnike. Iako, postoji aplikacija čak i za takve. Pa, zašto ne bismo iskoristili obilje takvih mogućnosti?

Putovanje

Studentska mobilnost

ESN Zagreb otvara prijave za mentore internacionalnim studentima

Ispunite svoj profil na novoj ESN-ovoj aplikaciji, odaberite studenta koji dolazi na razmjenu u Zagreb i pomozite mu da se uklopi u novu sredinu.