Regrutacija volontera

Amazonas traži pojačanje u medijskom timu

Fotograf

– U sklopu volontiranja nudimo ti besplatnu edukaciju sukladnu medijskoj poziciju koju odabereš, opremu nužnu za obavljanje zadataka, preporuku za buduće angažmane te podršku i mentoriranje. – poručuju iz udruge Amazonas.

I ove godine udruga Amazonas prima nove volontere u medijski tim. U potrazi je za mladim osobama koje žele fotografirati, snimati, pisati i/ili istraživati.

– Čak i ako nešto od toga ne znaš, a volio/la bi naučiti, pozivamo te da nam se javiš! U sklopu volontiranja nudimo ti besplatnu edukaciju sukladnu medijskoj poziciju koju odabereš, opremu nužnu za obavljanje zadataka, preporuku za buduće angažmane te podršku i mentoriranje. – poručuju iz Udruge.

Neki su od zadataka koje je moguće obavljati:

  • fotografiranje događaja/treninga/kampanja u Udruzi i obrada fotografija,
  • snimanje sportskih aktivnosti/događaja/kampanja i montaža kratkih filmova,
  • priprema sadržaja za Facebook stranicu Brazilactica – festival brazilske kulture,
  • priprema sadržaja za Instagram stranicu Brazilactica – festival brazilske kulture,
  • izrada vizuala za manje kampanje/plakate/inicijativa,
  • pisanje izvještaja/intervjua za web-stranicu udruge.

Volonterski angažman traje od studenog 2018. do lipnja 2019. godine, a oduzima 3 do 5 sati mjesečno. Prvi susret tima bit će u petak, 9. studenog, na adresi Kosirnikova 64, Jelenovac.

Prijaviti se možeš ispunjavanjem prijavnice ili slanjem motivacijskog pisma i životopisa na adresu e-pošte iva@amazonas.hr do utorka, 6. studenog, u 23:59.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Dubrovniku

Sveučilište u Dubrovniku

„Umjetna inteligencija, roboti i mediji“ tema su 11. Dubrovačkih medijskih dana

Međunarodna znanstvena konferencija Dubrovački medijski dani održat će se 30. i 31. listopada u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku.

Živciranje

Anamarija Benja

Zašto je „kultna cajka“ javno zabranjena u Lijepoj Našoj?

Ne, nismo skloni istočnjačkim „zavijačama“, mi smo moderni. Kod nas se slušaju zapadnjački komercijalni hitovi. Naši kafići i klubovi su na svjetskoj razini, tako se mi predstavljamo u medijima. Ipak, čim se ugase kamere i spreme mikrofoni, vadi se harmonika. Skače se na stolove, pale se cajke i razbijaju čaše.

Donald Trump

Omni media

Fake news – novotarija ili?

Nije potrebno previše nekome „soliti pamet“ oko toga što su lažne vijesti jer svi znamo da su one alat za nanošenje štete osobama ili organizacijama, nerijetko u senzacionalističkom obliku. Lažne vijesti su se tijekom povijesti koristile su se u razne svrhe, a svoj pravi „boom“ proživljavaju s internetskim portalima i društvenim mrežama.

Interaktivno predavanje o izradi životopisa

Projekt „Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće”

Kvalitetan životopis prvi je korak do uspjeha na tržištu rada

Budući da je životopis prvi kontakt osobe s potencijalnim poslodavcem, za SIK-ove volontere održala se radionica o kvalitetnoj izradi istog.

Film

Natječaj

ZagrebDox traži filmofile volontere

Ako želite doprinijeti 14. izdanju festivala ZagrebDox, gledati sjajne dokumentarce i uživati u festivalskoj atmosferi, prijavite se za volontiranje do 4. veljače.