Natječaj za volontere

Aktiviraj se, motiviraj i osnaži u Klubu mladih Split

Klub mladih Split zapošljava

Kao volonter imat ćeš priliku djelovati u jednom ili više područja, poput odnosa s javnošću, dizajna i vizualnih komunikacija, „event menadžmenta", projektnog pisanja te administrativnih poslova, a sve to timskim radom s drugim članovima Kluba!

Klub mladih Split poziva sve mlade željne znanja, iskustva i samousavršavanja da se pridruže njegovoj misiji i postanu promjena koju žele u svojoj okolini. Udruga je osnovana 2012. godine s ciljem aktiviranja mladih ljudi na svim društvenim razinama, informiranja o njihovim pravima i društvenim potrebama te promicanja i zaštite njihovih interesa. Danas provodi projekte, programe i svakodnevne aktivnosti različitih tematika za mlade s mladima!

Volonterski poslovi

  1. Suradnik/ca za odnose s javnošću

Odgovornosti suradnika/ce za odnose s javnošću su: pisati najave i izvješća svih događanja Kluba za Facebook i web stranicu te za medije, osmišljavati sadržaje za Facebook i Instagram Kluba, izrađivati newsletter za korisnike i članove Kluba te davati izjave za medije u dogovoru s voditeljem/icom marketinga.

  1. Suradnik/ca za dizajn i vizualne komunikacije

Odgovornosti suradnika/ce za dizajn i vizualne komunikacije su: osmišljavati i dizajnirati promotivne materijale za događaje Kluba, unaprjeđivati vizualni identitet Kluba i/ili fotografirati i snimati događaje te uređivati i postavljati galerije vizualnih materijala.

  1. Organizator/ica događanja

Odgovornosti organizatora događanja su: organizirati aktivnosti i događanja u Klubu mladih, poticati i organizirati suradnju s ostalim udrugama mladih, srednjim školama, Sveučilištem i ostalim relevantnim osobama, rukovoditi aktivnostima te obavljati logističke poslove.

  1. Suradnik/ca za rad na projektnim prijedlozima

Odgovornosti suradnika/ce za rad na projektnim prijedlozima su: pratiti pozive za dostavu projektnih prijedloga, predlagati projektne ideje te sudjelovati u osmišljavanju i pisanju projektnih prijedloga.

  1. Suradnik/ca u administraciji

Odgovornosti suradnika/ce u administraciji su: ažuriranje baze podataka, arhiviranje dokumentacije, organizacija administrativnih evidencija, pomaganje u administrativnim procesima, osmišljavanje metoda digitalizacije te sudjelovanje u procesu digitalizacije administracije.

U Klubu mladih dobit ćeš jednaka prava i mogućnosti ostvariti svoje potencijale u društveno korisnim aktivnostima, a pritom se osnažiti i samorazviti u različitim područjima. Za svoj ćeš rad biti nagrađen besplatnim edukacijama, savjetovanjima i mentoriranjem.

Prijaviti se možeš slanjem motivacijskog pisma i životopisa na valentina@klubmladihsplit.hr s nazivom volonterske pozicije za koju se prijavljuješ u predmetu e-maila. Prijave traju do 23. studenog 2017. godine  

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.facebook.com/U%C4%8Diteljski-fakultet-u-Rijeci-213405545415163/

Sveučilište u Rijeci

Studentski zbor otvorio natječaje za voditelje ureda, za zamjenika pravobranitelja, članove domskih odbora

Do 4. studenog zaprimaju se prijave za obnašanje funkcija voditelja Ureda za znanost, Ureda za međunarodnu suradnju, Ureda za studentskog pravobranitelja, Ureda za studentski standard, za zamjenika pravobranitelja te za članstvo u domskim odborima. K tome, trajno je otvoren natječaj za članove Ureda SZ-a.

Pula, odbojka

Novogodišnji odbojkaški turnir

Otvorene prijave za natjecanje u odbojci za pulske studente

U ekipi mogu igrati studenti i studentice Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli sa svih odjela, fakulteta i svih godina studija.

Laptop, posao, rad

Aktivno sudjelovanje mladih u društvu

Moguće je uskladiti natrpan raspored na fakultetu s društvenim angažmanom – uz nekoliko navika

Volontiranje i sudjelovanje u udrugama važno je u današnjem svijetu, a čini se kako studenti za to nikada nemaju vremena. Kako ga pronaći i zbog čega je to uopće važno?

irska

Financijska podrška

Puna stipendija od 18 000 eura za poslijediplomski studij u Irskoj

Dodjeljuju se stipendije u iznosu od 18 000 eura na području tehničkih znanosti za poslijediplomski studij u Irskoj, a rok za prijavu je 30. svibnja 2018. godine.

regrutacija

Regrutacija

Udruga mladih AIESEC ponovno otvara vrata novim članovima

Postani dio najveće međunarodne organizacije koja djeluje u preko 120 zemalja svijeta i razvij svoje vještine na raznim područjima.