Natječaj za volontere

Aktiviraj se, motiviraj i osnaži u Klubu mladih Split

Klub mladih Split zapošljava

Kao volonter imat ćeš priliku djelovati u jednom ili više područja, poput odnosa s javnošću, dizajna i vizualnih komunikacija, „event menadžmenta", projektnog pisanja te administrativnih poslova, a sve to timskim radom s drugim članovima Kluba!

Klub mladih Split poziva sve mlade željne znanja, iskustva i samousavršavanja da se pridruže njegovoj misiji i postanu promjena koju žele u svojoj okolini. Udruga je osnovana 2012. godine s ciljem aktiviranja mladih ljudi na svim društvenim razinama, informiranja o njihovim pravima i društvenim potrebama te promicanja i zaštite njihovih interesa. Danas provodi projekte, programe i svakodnevne aktivnosti različitih tematika za mlade s mladima!

Volonterski poslovi

  1. Suradnik/ca za odnose s javnošću

Odgovornosti suradnika/ce za odnose s javnošću su: pisati najave i izvješća svih događanja Kluba za Facebook i web stranicu te za medije, osmišljavati sadržaje za Facebook i Instagram Kluba, izrađivati newsletter za korisnike i članove Kluba te davati izjave za medije u dogovoru s voditeljem/icom marketinga.

  1. Suradnik/ca za dizajn i vizualne komunikacije

Odgovornosti suradnika/ce za dizajn i vizualne komunikacije su: osmišljavati i dizajnirati promotivne materijale za događaje Kluba, unaprjeđivati vizualni identitet Kluba i/ili fotografirati i snimati događaje te uređivati i postavljati galerije vizualnih materijala.

  1. Organizator/ica događanja

Odgovornosti organizatora događanja su: organizirati aktivnosti i događanja u Klubu mladih, poticati i organizirati suradnju s ostalim udrugama mladih, srednjim školama, Sveučilištem i ostalim relevantnim osobama, rukovoditi aktivnostima te obavljati logističke poslove.

  1. Suradnik/ca za rad na projektnim prijedlozima

Odgovornosti suradnika/ce za rad na projektnim prijedlozima su: pratiti pozive za dostavu projektnih prijedloga, predlagati projektne ideje te sudjelovati u osmišljavanju i pisanju projektnih prijedloga.

  1. Suradnik/ca u administraciji

Odgovornosti suradnika/ce u administraciji su: ažuriranje baze podataka, arhiviranje dokumentacije, organizacija administrativnih evidencija, pomaganje u administrativnim procesima, osmišljavanje metoda digitalizacije te sudjelovanje u procesu digitalizacije administracije.

U Klubu mladih dobit ćeš jednaka prava i mogućnosti ostvariti svoje potencijale u društveno korisnim aktivnostima, a pritom se osnažiti i samorazviti u različitim područjima. Za svoj ćeš rad biti nagrađen besplatnim edukacijama, savjetovanjima i mentoriranjem.

Prijaviti se možeš slanjem motivacijskog pisma i životopisa na valentina@klubmladihsplit.hr s nazivom volonterske pozicije za koju se prijavljuješ u predmetu e-maila. Prijave traju do 23. studenog 2017. godine. 

Komentari na članak

Vezani članci

Styria radionica

Počele su prijave

Prijavite se na Styria School medijsku akademiju

Ove će se godine održati po treći put, a namijenjena je isključivo studentima završih godina fakulteta.

Tunis

Studentski zbor Hrvatskih studija poziva sve studente Sveučilišta u Zagrebu:

Prijavite se na apsolventsko putovanje u Tunis

Ako niste apsolvent, a želite nam se pridružiti – nema problema! Šteta je propustiti vožnju džipovima Saharom, jahanje na devama, kupanje u oazama, posjet setu „Ratova zvijezda” i upoznavanje s tuniškom kulturom!

Škola bicikliranja 18+

Prometna sigurnost

Prijavite se na besplatnu Školu bicikliranja 18+

Udruga Sigurnost u prometu i Nextbike sustav javnih bicikala organiziraju besplatnu Školu bicikliranja 18+. Namijenjena je odraslim osobama s ciljem povećanja sigurnosti biciklista u prometu.

Šetnja ulicom

Klub mladih Split

Žene koje obogaćuju Split održat će motivacijske govore za "Splitski cvit"

Đordana Barbarić, Maja Fredotović, Bruna Bajić i Milena Mratinić u Klubu mladih Split gostuju na posebnom izdanju motivacijskih govora "Budi promjena koju želiš vidit u Splitu!"

Google internship

Otvoreno mjesto Software Developera

Postani stažist u Googleu!

Za studente fakulteta računalnog ili srodnog usmjerenja, Google je otvorio natječaj za pripravnike u svom kanadskom uredu. Prijave se primaju do 29. veljače 2016.