KSET-ov tečaj

Ako vas muči kakav fotoaparat kupiti, ne propustite Fototečaj

Fotografiranje

Ako niste sigurni koji se procesi odvijaju u vašem fotoaparatu, što se krije u mraku tamne komore ili ne znate kako samostalno razviti crno-bijeli film te na što trebate pripaziti pri kupnji novog digitalnog fotoaparata, prijavite se za uvodno predavanje KSET-ovog Fototečaja.

S početkom nove akademske godine započinje i nova sezona Fototečaja. Za sve studente i zaljubljenike u fotografiju, Fotosekcija KSET-a organizira tečaj čije će se uvodno predavanje održati u petak, 20. listopada.

S dugogodišnjom tradicijom otvoren je za fotoljupce svih dobi, a obuhvaća osnovni teorijski te analogni i digitalni teorijski dio (ili oba – ovisno o preferencijama), uz brojne radionice i praktičan rad. Praktični dio podrazumijeva rad u tamnoj komori (negativ i pozitiv proces) te obradu fotografija pomoću alata za obradu (uz predavanja i zadatke), a sve polaznike očekuju i dodatne tri radionice – kontrola postavki na fotoaparatima, radionica svjetla i zajedničko fotografiranje.

Ako niste sigurni koji se procesi odvijaju u vašem fotoaparatu, što se krije u mraku tamne komore ili ne znate kako samostalno razviti crno-bijeli film te na što trebate pripaziti pri kupnji novog digitalnog fotoaparata, prijavite se i saznajte odgovore na ova i brojna druga pitanja.

Uvodno je predavanje besplatno i dobrodošli su svi koji se žele dodatno informirati. Više o tečaju i prijavama potražite na službenoj internetskoj stranici Fotosekcije KSET-a i Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Splitski rektorat

Financijska podrška

Sveučilište u Splitu svojim studentima dodjeljuje 125 stipendija

Do 19. siječnja 2018. traju prijave za stipendije Sveučilišta u Splitu. Dodijelit će ih se ukupno 125, i to u mjesečnom iznosu od 800 kuna.

Kronicni umor

Tjedan psihologije

Besplatno predavanje o utjecaju emocija na fizičko zdravlje

Predavanje "Psihološki pristup u tretmanu fizikalne terapije - utjecaj misli i emocija na fizičko zdravlje" održat će se unutar ciklusa besplatnih predavanja za javnost - "Otvoreni utorak". Tema je odabrana povodom Tjedna psihologije.

StudentCuts cover

Festival studentske kreativnosti

Treći StudentCuts u znaku novih tehnologija osvaja SC

Festival se seli u Studentski centar u Savskoj. Dvodnevna događanja upotpunit će brojni popratni sadržaji.

Mobitel na stolu

Za sve poklonike novinarstva

Traju prijave za Future News Worldwide konferenciju u Edinburghu

Studenti zainteresirani za novinarstvo mogu se prijaviti za sudjelovanje na konferenciji Future News Worldwide. Konferencija će se održati u Edinburghu ovoga ljeta.

Anglophilia

Filozofski fakultet u Zagrebu

Traju prijave za sudjelovanje na međunarodnoj anglističkoj konferenciji

Odlična prilika za studente engleskog jezika da svoje ideje i radove predstave na konferenciji Anglophilia, međunarodnoj studentskoj anglističkoj konferenciji.