LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predakceleracijski program

Ako ste spremni za inovacije, prijavite se na novi Startup Factory Zagreb

Ove jeseni Startup Factory Zagreb kreće s novim ciklusom. U sklopu ovogodišnjeg izdanja do 20 timova imat će priliku razvijati svoja inovativna rješenja.

Ove jeseni Startup Factory Zagreb kreće s novim ciklusom. U sklopu ovogodišnjeg izdanja do 20 timova imat će priliku razvijati svoja inovativna rješenja.

Kako pokrenuti uspješan startup na najbolji mogući način? Jednostavno! Prijavi se, postani jedan od odabranih timova u predakceleracijskom programu Startup Factory Zagreb i na dobrom si putu da ostvariš poslovni uspjeh.

Odabranim startup timovima pruža se strukturirana edukacija, mentorstvo, financijska potpora iz fonda od ukupno 100 000 eura te podrška i umrežavanje sa startup zajednicom. Program je prošle godine pokrenula Razvojna agencija Grada Zagreba s ciljem poticanja razvoja novih smart city proizvoda i rješenja. Riječ je o jedinstvenom javno financiranom no equity (bez ulaska u vlasničku strukturu) programu. Timovi Dare2Dream, Freewa, Holy, SightRun i Vollo koji su prošli taj prvi ciklus već sada nižu brojne poslovne uspjehe te grade svoju prepoznatljivost na tržištu.

Ove jeseni Startup Factory Zagreb kreće s novim ciklusom. U sklopu ovogodišnjeg izdanja do 20 timova imat će priliku razvijati svoja inovativna rješenja. Nakon selekcijskog procesa odabrani finalisti dobit će infrastrukturnu, edukacijsku, mentorsku i financijsku podršku kroz deset tjednih modula. Program će se provoditi od listopada do prosinca u novom prostoru Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb u 12. paviljonu Zagrebačkog Velesajma.

Pozivaju se svi startupovi i razvojni timovi s inovativnim smart city rješenjima da se prijave za sudjelovanje na poveznici. Prijave mogu biti iz četiriju tematskih područja: Smart Energy, Smart Mobility, Smart Tourism i Smart Living – Silver Economy.

Više informacija potražite na službenoj stranici.

FOTO: RAZVOJNA AGENCIJA ZAGREB