LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Audicija

Akademski zbor Ivan Goran Kovačić poziva na audiciju: Dođi u zbor koji pjeva s Bocellijem!

Imate lijep glas i gajite veliku ljubav prema pjevanju? Ovogodišnja audicija zbora Ivan Goran Kovačić pravo je mjesto za vas! Prijavite se i postanite dio probranog umjetničkog društva koje nastupa s najvećima.

Imate lijep glas i gajite veliku ljubav prema pjevanju? Ovogodišnja audicija zbora Ivan Goran Kovačić pravo je mjesto za vas! Prijavite se i postanite dio probranog umjetničkog društva koje nastupa s najvećima.

Imate lijep glas i gajite veliku ljubav prema pjevanju? Ovogodišnja audicija Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić pravo je mjesto za vas! Prijavite se i postanite dio probranog umjetničkog društva koje nastupa s najvećima.

Audicija će se održati u dva termina - 16. i 21. listopada od 19:30 u prostorijama FER-a, Unska 3, dvorana B5.

Princip audicije izuzetno je jednostavan i lak za kandidata: dovoljno je pokazati raspon glasa ponavljanjem jednostavnih glazbenih sekvenci. Za članstvo nije potrebna nikakva glazbena naobrazba ili glazbeno iskustvo. Audicija je stoga otvorena za sve zainteresirane. Preko stotinu pjevača i dirigent Luka Vukšić s nestrpljenjem iščekuju nove članove obitelji zbora IGK!

Goranovci, iako su amateri, pjevaju vrhunski klasični repertoar, u suradnji s poznatim orkestrima, dirigentima i solistima, poput talijanskog slavuja Bocellija, s kojim će nastupiti 29. studenog na spektaklu u Areni Zagreb. Zbor je usko surađivao i s Josipom Lisac, Maksimom Mrvicom, Tonyjem Cetinskim, Joséom Carrerasom i Invom Mulom, poznatoj po ariji iz filma Peti element. Zbor mnogo putuje po Hrvatskoj, ali i u inozemstvo. Nedavno je tako potvrđeno i novo inozemno gostovanje Goranovaca, i to u Izrael.

Kandidati koji prođu ovogodišnju audiciju prvi će put nastupiti na proljeće. Podsjetimo, odaziv na prošlogodišnju audiciju bio je rekordan, a kandidati su, kako bi pokazali svoje glasovno umijeće, doslovno čekali u redovima. Velik broj mladih tada je na audiciju privukao duhoviti promotivni spot, kojeg možete pogledati u priloženom videu.

U obitelji Goranovaca svojedobno su bili i neki poznati članovi iz hrvatskog javnog života -  glazbenici Arsen Dedić i Vice Vukov, voditelj Aleksandar Stanković, novinar Domagoj Jakopović Ribafish. Generacije koje su prošle kroz zbor dio su snažne tradicije i društvene uloge institucije IGK u Hrvatskoj. Želite li se pridružiti, dođite na FER, a više informacija pronađite na službenoj stranici zbora.

Akademski zbor IGK audicija
 
FOTO: IGK