LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AKCIJA “RADOM IZ KRIZE” PONOVNO KREĆE

Agrokor nudi posao stotinama mladih s iskustvom ili bez njega

Akcija koja je prvi put provedena 2011. godine ponovno se pokreće kako bi se mladima omogućilo stjecanje radnog iskustva.

Akcija koja je prvi put provedena 2011. godine ponovno se pokreće kako bi se mladima omogućilo stjecanje radnog iskustva.

Početkom godine Todorić je najavio kako će ove godine zaposliti između 1 000 i 1 500 ljudi, a čini se kako je to upravo započeo ponovnom akcijom “Radom iz krize”. Od 21. ožujka zaposliti će više od stotinu mladih u vodećim kompanijama kao što su Jamnica, Konzum, Ledo, Zvijezda, PIK Vrbovec i PIK Vinkovci kako bi stekli početno radno iskustvo sa zasnivanjem tromjesečnog radnog odnosa do godine dana. Svoja iskustva moći ćete brusiti u marketingu i drugim odjelima unutar maloprodaje, financijama, razvoju, proizvodnji hrane i pića, ali i u poljoprivrednoj proizvodnji.

Oglasi su već objavljeni u dnevnome tisku, a rok za prijave je do 17. ožujka. U priopćenju stoji kako će Agrokor zaposliti kandidate različitih obrazovnih profila, ali u prvoj selekciji naglasak je na zapošljavanju više stotina mladića i djevojaka u tromjesečni radni odnos. Iskustvo nije potrebno jer je upravo to prilika za stjecanje istog.

Ponovno se očekuje veliki odaziv kao i prije tri godine, kada se na natječaj prijavilo 15 613 kandidata od kojih je tisuću zaposleno na rok od tri mjeseca. Iskoristite ovu priliku i prijavite se na njihovoj službenoj stranici.

FOTO: POLITIKAPLUS.COM