Uz unlimited weekend internet opcije do viralnog sadržaja

A1 Hrvatska nagrađuje svoje najkreativnije korisnike

#MojOblikŽivota

A1 Hrvatska pokreće novi trend u promotivnim kampanjama pozivajući korisnike da sadržaj koji svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama postane dio A1 kampanje, za što ih novčano nagrađuje. A poklanja i neograničeni internetski promet tijekom vikenda.

Mlade osobe (od 16 do 25 godina) među stvarima koje smatraju važnima u svom životu u 86% slučajeva ističu neovisnost kao najvažniju, iako ih većina živi s roditeljima. Rezultat je to Friedrich-Ebert-Stiftungova istraživanja mladih u Hrvatskoj (2018/19). Prema navedenom istraživanju, mlade osobe žele se osamostaliti, ali navode kako im ekonomske prilike i financijska nestabilnost to ne omogućuju.

#MojOblikŽivota

Društvene mreže promijenile su način komunikacije posebice među mladima te oni svoj svakodnevni život bilježe digitalno, dijeleći sa svojim prijateljima životne situacije. Digitalni trendovi pokazuju kako se mladi sve više okreću realnom, autentičnom sadržaju koji im postaje sve zanimljiviji. Tome je pridonijela pojava aplikacija kao što su Snapchat ili Instagram Story koje mladima najviše služe za prikazivanje svakodnevnog života.

Stoga A1 Hrvatska pokreće novi trend u promotivnim kampanjama pozivajući korisnike da sadržaj koji svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama postane dio A1 kampanje. Korisnici mogu objavljivati vlastiti autentičan sadržaj na Facebooku i Instagramu koristeći #MojOblikŽivota. Autore najboljih fotografija i videa A1 Hrvatska nagradit će s 1000 kuna na Zaba potrošačkoj kartici.

Smjernice za kreiranje sadržaja kao i sam zabavan, duhovit i inovativan foto i video sadržaj, vidljiv je na stranici https://novioblikzivota.a1.hr/mojoblikzivota/, a objedinjuje najbolje trenutke iz svakodnevnih života korisnika.

Neograničeni vikend

Kako bi korisnici osigurali dovoljno podatkovnog prometa za kreiranje svakodnevnog sadržaja, mogu aktivirati Neograničeni vikend internet opciju za svega 10 kuna. Opciju koja osigurava neograničen internetski promet tijekom vikenda, odnosno od petka u 17 do nedjelje u 23:59, moguće je aktivirati u sklopu postojećih tarifa kroz Moj A1 aplikaciju. Također, korisnici mogu aktivirati i opciju kojom će mjesečno za samo 15 kuna gledati Xplore TV. Uz opcije mladi od 18 do 30 godina imaju priliku kupiti Huawei P Smart 2019 po 9 kuna jednokratno i 40 kuna mjesečno u tarifi Mobilna M.

Komentari na članak

Vezani članci

ideja

Grad Bjelovar

Za najbolju projektnu ideju nude se vrijedne nagrade

Prijavite se na natječaj za najbolju projektnu ideju pod nazivom „Bjelovar Startup 2018.“ u organizaciji grada Bjelovara i osvojite 100 000 kuna. Prijave traju do 1. travnja.

88. Oscari

Tko će pokupiti najprestižniju filmsku nagradu?

Oscarovske nominacije: Lady Gaga i Sam Smith prvi puta nominirani za prestižnu nagradu

Objavljene su nominacije za ovu najprestižniju filmsku nagradu koju dodjeljuje Akademija. Pristojno su ih objavili mjesec dana unaprijed kako bismo stigli pogledati filmove koje još nismo! Neka uživanje započne!

Interaktivna karta

Besplatan internet za sve

Pogledajte interaktivnu kartu koja pokazuje Wi-Fi lozinke zračnih luka diljem svijeta

Samo kliknete na ikonu aviona i otvorit će se prozorčić na kojemu piše postoji li u određenome gradu Wi-Fi, koja je lozinka i koje je vremensko ograničenje.

Završnica Business Plan Contesta

eSTUDENT

„Business Plan Contest“ priveden kraju

Pobjednički tim je Croatia Rescue koji razvija informacijski sustav za brže lociranje unesrećenih osoba.

Novi paviljoni na Savi

PREDSTAVLJAMO

Sve što morate znati o portalu Studentski.hr

Ideja nastajanju portala Studentski.hr, javila se zbog potrebe studenata za objektivnim informacijama koje se ne prilagođavaju interesnim skupinama i pritiscima trećih strana. Od samoga početka mišljenja smo da informativni sadržaj moraju kreirati sami studenti te da je potrebno obuhvatiti cijelu hrvatsku akademsku zajednicu s posebnim naglaskom na sveučilišne centre kao što su Zagreb, Split, Osijek, Rijeka i sl.