Uz unlimited weekend internet opcije do viralnog sadržaja

A1 Hrvatska nagrađuje svoje najkreativnije korisnike

#MojOblikŽivota

A1 Hrvatska pokreće novi trend u promotivnim kampanjama pozivajući korisnike da sadržaj koji svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama postane dio A1 kampanje, za što ih novčano nagrađuje. A poklanja i neograničeni internetski promet tijekom vikenda.

Mlade osobe (od 16 do 25 godina) među stvarima koje smatraju važnima u svom životu u 86% slučajeva ističu neovisnost kao najvažniju, iako ih većina živi s roditeljima. Rezultat je to Friedrich-Ebert-Stiftungova istraživanja mladih u Hrvatskoj (2018/19). Prema navedenom istraživanju, mlade osobe žele se osamostaliti, ali navode kako im ekonomske prilike i financijska nestabilnost to ne omogućuju.

#MojOblikŽivota

Društvene mreže promijenile su način komunikacije posebice među mladima te oni svoj svakodnevni život bilježe digitalno, dijeleći sa svojim prijateljima životne situacije. Digitalni trendovi pokazuju kako se mladi sve više okreću realnom, autentičnom sadržaju koji im postaje sve zanimljiviji. Tome je pridonijela pojava aplikacija kao što su Snapchat ili Instagram Story koje mladima najviše služe za prikazivanje svakodnevnog života.

Stoga A1 Hrvatska pokreće novi trend u promotivnim kampanjama pozivajući korisnike da sadržaj koji svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama postane dio A1 kampanje. Korisnici mogu objavljivati vlastiti autentičan sadržaj na Facebooku i Instagramu koristeći #MojOblikŽivota. Autore najboljih fotografija i videa A1 Hrvatska nagradit će s 1000 kuna na Zaba potrošačkoj kartici.

Smjernice za kreiranje sadržaja kao i sam zabavan, duhovit i inovativan foto i video sadržaj, vidljiv je na stranici https://novioblikzivota.a1.hr/mojoblikzivota/, a objedinjuje najbolje trenutke iz svakodnevnih života korisnika.

Neograničeni vikend

Kako bi korisnici osigurali dovoljno podatkovnog prometa za kreiranje svakodnevnog sadržaja, mogu aktivirati Neograničeni vikend internet opciju za svega 10 kuna. Opciju koja osigurava neograničen internetski promet tijekom vikenda, odnosno od petka u 17 do nedjelje u 23:59, moguće je aktivirati u sklopu postojećih tarifa kroz Moj A1 aplikaciju. Također, korisnici mogu aktivirati i opciju kojom će mjesečno za samo 15 kuna gledati Xplore TV. Uz opcije mladi od 18 do 30 godina imaju priliku kupiti Huawei P Smart 2019 po 9 kuna jednokratno i 40 kuna mjesečno u tarifi Mobilna M.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti surfaju

Pametno surfanje

Web stranice koje će vas zabaviti (i odgoditi vam učenje)

Umorni ste od gubljenja vremena gledajući videe mački ili skrolanja po naslovnici facebooka? Želite biti produktivniji kada sljedeći put budete online?

Planina

Agencija World Nomads nagrađuje

Najbolji putopisci mogu osvojiti desetodnevno putovanje Balkanom

Troje sretnih dobitnika imat će priliku, osim Hrvatske, posjetiti i Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu te Kosovo.

Univerzijada

UNIverzI-JA-DA 2016.

Nagradni fond od 90 000 kuna za najbolje studentske projekte

Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora produžila je rok za prijavu na natječaj "Imam ideju za UNIverzI-JA-DU!" do 31. listopada 2015. Traže se najbolja rješenja za mobilnu aplikaciju, turističku promociju i Urbani Zagreb.

Internet

25. obljetnica postojanja Interneta

World Wide Web slavi 25. rođendan

Ovaj se tjedan obilježava 25. obljetnica World Wide Weba (www) čiji je način funkcioniranja 1989. godine osmislio informatičar Tim Berners-Lee.

Studentice

L'oreal Adria Balkan prvi puta organizira „Brandstorm”

Prijavi se na međunarodno studentsko natjecanje i osvoji nagradu od 10 000 eura

„Brandstorm“i L’Orealov brand „La Roche-Posay“ studentima nude priliku da se stave u ulogu marketinškog lidera i osmisle inovativnu digitalnu strategiju koja će privući generaciju potrošača „La Roche-Posay“ od 15 do 25 godina.