Uz unlimited weekend internet opcije do viralnog sadržaja

A1 Hrvatska nagrađuje svoje najkreativnije korisnike

#MojOblikŽivota

A1 Hrvatska pokreće novi trend u promotivnim kampanjama pozivajući korisnike da sadržaj koji svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama postane dio A1 kampanje, za što ih novčano nagrađuje. A poklanja i neograničeni internetski promet tijekom vikenda.

Mlade osobe (od 16 do 25 godina) među stvarima koje smatraju važnima u svom životu u 86% slučajeva ističu neovisnost kao najvažniju, iako ih većina živi s roditeljima. Rezultat je to Friedrich-Ebert-Stiftungova istraživanja mladih u Hrvatskoj (2018/19). Prema navedenom istraživanju, mlade osobe žele se osamostaliti, ali navode kako im ekonomske prilike i financijska nestabilnost to ne omogućuju.

#MojOblikŽivota

Društvene mreže promijenile su način komunikacije posebice među mladima te oni svoj svakodnevni život bilježe digitalno, dijeleći sa svojim prijateljima životne situacije. Digitalni trendovi pokazuju kako se mladi sve više okreću realnom, autentičnom sadržaju koji im postaje sve zanimljiviji. Tome je pridonijela pojava aplikacija kao što su Snapchat ili Instagram Story koje mladima najviše služe za prikazivanje svakodnevnog života.

Stoga A1 Hrvatska pokreće novi trend u promotivnim kampanjama pozivajući korisnike da sadržaj koji svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama postane dio A1 kampanje. Korisnici mogu objavljivati vlastiti autentičan sadržaj na Facebooku i Instagramu koristeći #MojOblikŽivota. Autore najboljih fotografija i videa A1 Hrvatska nagradit će s 1000 kuna na Zaba potrošačkoj kartici.

Smjernice za kreiranje sadržaja kao i sam zabavan, duhovit i inovativan foto i video sadržaj, vidljiv je na stranici https://novioblikzivota.a1.hr/mojoblikzivota/, a objedinjuje najbolje trenutke iz svakodnevnih života korisnika.

Neograničeni vikend

Kako bi korisnici osigurali dovoljno podatkovnog prometa za kreiranje svakodnevnog sadržaja, mogu aktivirati Neograničeni vikend internet opciju za svega 10 kuna. Opciju koja osigurava neograničen internetski promet tijekom vikenda, odnosno od petka u 17 do nedjelje u 23:59, moguće je aktivirati u sklopu postojećih tarifa kroz Moj A1 aplikaciju. Također, korisnici mogu aktivirati i opciju kojom će mjesečno za samo 15 kuna gledati Xplore TV. Uz opcije mladi od 18 do 30 godina imaju priliku kupiti Huawei P Smart 2019 po 9 kuna jednokratno i 40 kuna mjesečno u tarifi Mobilna M.

Komentari na članak

Vezani članci

Završnica Business Plan Contesta

eSTUDENT

„Business Plan Contest“ priveden kraju

Pobjednički tim je Croatia Rescue koji razvija informacijski sustav za brže lociranje unesrećenih osoba.

Windows 8

Detaljna analiza aktualnog OS-a

Windows 8: nova revolucija ili Microsoftov ˝flop˝?

Nepisano je Microsoftovo pravilo da je svaka druga verzija Windowsa poprilično neuspješna: dok su Win98, 2000, XP te „sedmica“ odavno proglašeni najboljima u povijesti firme, Vista i Millenium Edition nisu bili te sreće. Po ovim predviđanjima, kao nasljednika fantastičnih Windowsa 7, ˝osmicu˝ se u startu okarakteriziralo kao promašaj, poglavito zbog potpuno drugačije funkcionalnosti i prilagođenosti ekranima osjetljivima na dodir.

za zen tarifa

Back to school

Nakon ljetnih tulumarenja očekuje te pravo zen raspoloženje

Uzmi odmor od neumornog tulumarenja proteklih mjeseci, budi u zenu uz Za Zen!

Arriva autobus

Dostupno studentskom budžetu

Stigla nova aplikacija za bržu realizaciju putovanja; 20% popusta za kupnju karata

Pomisao na planiranje povratka kući za vrijeme praznika baca vas u depru? Voljeli biste tu i tamo vikendom skoknuti na neko putovanje, ali realizacija istog crpi toliko energije da u startu odustajete?

Bonbon

Bonbon nagradio vaš trud

bonbon: Dobili ste što ste htjeli!

Prije dva tjedna smo vas pozvali da ispunite anketu u kojoj smo zajedno s bonbonom pokušali doznati što je vama najvažnije kada su u pitanju mobilne usluge i paketi. Hvala svima koji su to učinili, a tko je pokupio nagrade doznajte na linku.