LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Centar Tehničke Kulture Rijeka i STARTUP vas pozivaju

9. Tjedan cjeloživotnog učenja

Od 28. rujna do 4. listopada u Rijeci se održava 9. Tjedan cjeloživotnog učenja u CTK-u, u Rijeci. Pogledajte što ćete naučiti na njihovim besplatnim radionicama.

Od 28. rujna do 4. listopada u Rijeci se održava 9. Tjedan cjeloživotnog učenja u CTK-u, u Rijeci. Pogledajte što ćete naučiti na njihovim besplatnim radionicama.

Od 28. rujna do 4. listopada Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira 9. Tjedan cjeloživotnog učenja u Rijeci. Slogan kampanje glasi: – Dobro je učiti. – što u jednoj rečenici sumira važnost cjeloživotnog obrazovanja. 

Organizatori naglašavaju da su radionice besplatne, a svatko je dobrodošao. Na Facebook stranici eventa Centra za Tehničku Kulturu u Rijeci nalazi se popis radionica, kao i vrijeme održavanja istih. 

Radionice kreću u ponedjeljak, 28. rujna na Korzu, gdje će se nalaziti sajam sa predstavljačima radionica. Utorak je rezerviran za penzionere, koji će imati mogućnost naučiti koristiti Internet.

Zatim slijede radionice robotike i elektrotehnike te programiranja. Za sve studente koji se bliže kraju fakultetskog obrazovanja, ali i sve ostale u potrazi za poslom, posebno je korisna radionica pod nazivom Želim posao, u kojoj će se prezentirati kako što bolje napisati životopis te molbu za posao. Posjetitelji će moći sudjelovati i na simulativnom razgovoru za posao. 


FOTO: Facebook

STARTUP inkubator za mlade Rijeka, najavio je priključivanje ovom događaju. Naglašavaju da će održati besplatna predavanja za mlade, nezaposlene, studente i sve zainteresirane. Predavanje STARTUP inkubatora možete posjetiti u ponedjeljak, 28. rujna od 17:00 do 19:00. Mentori i timovi navedeni na STARTUP internetskoj stranici, družit će se s vama u dvorani inkubatora na adresi Ružićeva 14. Odgovorit će na vaša pitanja vezana uz početak poslovnog projekta, prezentiranja ideje i financiranja vašeg plana. 

FOTO: FACEBOOK/CTK