LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
4. Zagreb Coffee & Chocofest

Kofeinsko-čokoladna manifestacija u Zagrebu

Na Zagreb Coffee & Chocofestu posjetitelji će moći uživati u promocijama, radionicama i prezentacijama pripreme i proizvodnje kave i čokolade te kupiti slastice brojnih hrvatskih i stranih proizvođača.

Na Zagreb Coffee & Chocofestu posjetitelji će moći uživati u promocijama, radionicama i prezentacijama pripreme i proizvodnje kave i čokolade te kupiti slastice brojnih hrvatskih i stranih proizvođača.

Četvrti Festival kave i čokolade, Zagreb Coffee & Chocofest, održava se od 12. do 15. veljače 2015. godine Organizira ga agencija Tvornica događaja, a održava se u prostorima Hrvatskog društva likovnih umjetnika (bivša džamija) na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu.

Organizatori navode da će i na ovogodišnjem festivalu biti predstavljene neke od najboljih svjetskih čokolada i kava. Posjetitelji će moći uživati u promocijama, radionicama i prezentacijama pripreme i proizvodnje kave i čokolade te kupiti slastice brojnih hrvatskih i stranih proizvođača.

Tako ove godine kroz četiri festivalska dana možete pogledati izložbu Moj čokoladni izgled okusa koja se sastoji od 27 slika naslikanih čokoladom. Njezin autor je Gorazd Potočnik, jedan od najboljih slovenskih slastičara.

U četvrtak, 12. veljače, predavanje i prezentaciju o tehnikama kušanja čokolade te o načinu izrade brenda Gustolato tvrtke Dream Lab održat će Monica Meschini, stručna suradnica jednog od najvećih svjetskih festivala čokolade, Eurochocolate-a. Broj mjesta za ovo predavanje je ograničen, a možete se prijaviti na info pultu festivala.

Svi zaljubljeni posjetitelji će se povodom Valentinova moći fotografirati s velikim Zagreb Coffee & Chocofest srcem ispred HDLU-a.

Ovo su samo neki od razloga da posjetite ovu kofeinsko-čokoladnu manifestaciju, a moglo bi vas privući i to što ćete brojne slastice moći degustirati ili kupiti po promotivnim cijenama.

Festival kave i čokolade otvoren je kroz četiri dana od 10 do 21 sat, a ulaz je besplatan.

FOTO: ELIZABETA PAPEŠ/STUDENTSKI.HR